WTF : Pakaian Gadis Dalam Tren Yang Kurang Sesuai (Gambar)
Home » » WTF : Pakaian Gadis Dalam Tren Yang Kurang Sesuai (Gambar)

WTF : Pakaian Gadis Dalam Tren Yang Kurang Sesuai (Gambar)

3 Nov 2012 75 Comments
Pakaian Gadis Dalam Tren Yang Kurang Sesuai.
Adakah patut gadis ini dihukum?





75 comments:

  1. aduuhhh.. sesak nafas tgok

    ReplyDelete
  2. Smpai x mmpu nk beli bra

    ReplyDelete
  3. geliii......akuuu....eeeewwwwww....pleseee r....ur dress s0 shitt !!!

    ReplyDelete
  4. weh...ko pergi tengok anak melayu kat BB semua buat ape...orang kafir gasak diorang la...bodoh betol admin nie...benda yang patut di pertengahkan...tu hah...maksiat menjadi2x...buang anak...zina...arak...benda nie semua dah sebati dgn anak melayu sekarang...bahlul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku Sokong kata kau bro....

      Delete
    2. Baik terus trlanjang...

      Delete
    3. aku sokong apa yg ko ckp 2 bro,,,dunia akhir zaman la katakan...

      Delete
    4. betol 2...bio la ngan kafir 2..org2 dorg pn x kisah watpe kite nk kisah...anak2 melayu skrg ni pn melambak yg mcm ni...bdn gedabak2 pakai baju saiz s...

      Delete
    5. Jaga anak ,adik , akak , mak sdiri,.. lebih kan kluar dulu,, jgn dok kecoh dgn org lain,, p mapuih diaa nk romen ke apa.. untung kerajaan kita ad JABATAN AGAMA ISLAM untuk org ISLAM NEGARA MALAYSIA... tengok hat singapore la,, Islam pn bertatoo,, hang pikir la sdiri,,

      Delete
  5. persepsi gadis yang sangat berbeza

    ReplyDelete
  6. Haha.. Klakar... Sian makcik tu .. Jom Tgk Blog ni

    ReplyDelete
  7. jenayah fesyen ni bang..

    ReplyDelete
  8. W-T-FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK

    ReplyDelete
  9. Perot tu tutup kak oi,malu tengok dek org ki..ki..ki..ki!

    ReplyDelete
  10. Buncit kepalang

    ReplyDelete
  11. Mari Buat Bisnes Bersama Sophie Paris. Sila Lawati Facebook Kami http://www.facebook.com/sophieparis.com.my

    ReplyDelete
  12. Dia nak cepat tu takut tertinggal bas nak gi kerja. Jadi pakai je mana yg sempat.. Kah kah kah lain kali bangun awal sikit cik kak oi..

    ReplyDelete
  13. Ini bukan gadis.. Ini org tua buang tebiat ni..

    ReplyDelete
  14. benci kejelikan ..5 November 2012 at 09:15

    suruh bogel jer...

    ReplyDelete
  15. semua londeh dah...for me she is not gadis

    ReplyDelete
  16. nk wt cm ne...xckp kain

    ReplyDelete
  17. perghhh !! tak makan cekak oww kalau mcm nieh... x)

    ReplyDelete
  18. kalau rase bdan camtu..pakai la bju elok2 skit... diri pon senang org yg pandang pon elok je... tpi org kat sane pakai camtu kire biase2 je..

    ReplyDelete
  19. Kalau admin x type gadis korang mesti x bukak link dia paste hahaha

    ReplyDelete
  20. hadoi bleh jadi PUNCHING BAG nih! hahahahaha

    ReplyDelete
  21. https://www.facebook.com/HanyaKepadaMuYaAllah
    jom like page ni ^^
    faedahkn hidup kita yg x berfaedah setakat ni :)
    insyaallah ada kebaikan

    ReplyDelete
  22. burit busuk tuh...

    ReplyDelete
  23. MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!MOTHERFUCKER!!!

    ReplyDelete
  24. Mr Reader Hensem6 November 2012 at 22:36

    Perut dia sangat seksi. Hahahahaha!

    ReplyDelete
  25. x sempat cari saiz baju, tren dah nak jln...........siaaaaaan ye.

    ReplyDelete
  26. Org bkn Islam apa nk diherankn bai..yg ptut diherankn bila org Islam yg berpkaian tdk menutup aurat n x mengikut syariat Islam..yg tu lg xsesuaiii hokay! Org bkn Islam mna ada pk dosa pahala..kita yg Islam nie lah kna baiki diri..utk peringatan diri sdri jgk..apapn sume org yg tgk nie dh dpt dosa..ngn admin2 skali lg parah sbb dia yg bg link n post bnda nie kt fb..haiyaa...zina mata nie! Hrap admin share bnda lbh berpaedah lah skit.. **peacenowar** ;)

    ReplyDelete
  27. biarlah dia nak pakai apa pun..badan dia, kalo suka bleh tgk, x suka blah :)

    ReplyDelete
  28. biarlah dia...kat tempat dia mungkin mcm tu ok kot...

    ReplyDelete
  29. makmur sejahtera la sape yg dok depan tetek dia nih....buncit tak buncit mmg aku scan atas bawah la....kalo kena lempang aku doggy terus kalo dah gini gayanya...cis!

    ReplyDelete
  30. haha, teruk betul taste org atas aku ni. hahahhaha perempuan dlm gambar tu baru keluar tanjung

    ReplyDelete
  31. Samada dia Muslim atau non-Muslim kenalah bersopan sikit, pakaian biarlah kena pada tempat. Memalukan jer!

    ReplyDelete
  32. ok ler tu korang kan suka tgk..eleh wat2 alim konon..lam tipun tu besepah klip blue...puih

    ReplyDelete
  33. Muahahahaha aku cuma mampu ketawa... btw cute perut dia syok buat bantal haha

    ReplyDelete
  34. Step2Rich.net dikendalikan oleh Empayar Ringgit Enterprise

    Hanya dengan modal sekali RM25 anda berpotensi mendapat RM10,000 dalam masa 5 minggu sahaja!

    Untuk maklumat lanjut;
    Klik sini-Layari Step2Rich


    Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

    Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk Step2Rich.net kami,
    sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.

    Terima kasih
    ---
    Jom Daftar free sekarang.<-Klik sini
    Paparan terbaik - google chrome atau firefox.

    ReplyDelete
  35. apa nak buat sihat sesengat dia ni....

    ReplyDelete
  36. hahahaha... sangap tengok *tetiba *ehh *kbai

    ReplyDelete
  37. mcm mna aq leh smpai kat sni..

    ReplyDelete
  38. perot leper hahahaha

    ReplyDelete
  39. tu bkn gadis tu mak budak

    ReplyDelete
  40. woi seksi giler perut dier hahahahha ^O^

    ReplyDelete
  41. tgk dr buah dada sis ni tgh ngndung..prut boroi xda isi bkn mcm tu la..bgnikn style madonna mgandung brpakain x pernah tgk ker..omputih da biasala x pakai bra n panty that y pangkal paha putih x mcm ommelayu itaaam oo...jgn tipu la..cantik cm mana pun tang mmg itam...hihihi

    ReplyDelete
  42. Ni gadis ke mak gadis¿¿shittt..¡¡¡¡

    ReplyDelete
  43. hahah....nampak nenen

    ReplyDelete
  44. sangap laa tu, saje nk suh kene gangbang ler tu puiih xD

    ReplyDelete
  45. BRA PUN X PKAI... apa kes?

    ReplyDelete
  46. Geli konon..lau kangkang dpn ko.ko sapu gak...

    ReplyDelete
  47. Tajuk mmg amat tidak kena pd gmbr ini sb bkn takat Pakaian Gadis Yang Kurang Sesuai tp pakaian makcik yg melampau2 xsenonoh..kt rmh pun kalau pkai camni nk kua sidai bju pun malu ape lagi nk naik tren g sana sni..dh xde rs malu mnusia skrg

    ReplyDelete
  48. tudia tetek besaqqq bukan maen

    ReplyDelete
  49. kalo pempuan tu cantik, slim mesti kowg x kutuk2 die mcm ni kan...

    ReplyDelete
  50. dulu ade pmpuan mcm ni dok kt sblah pakcik..pakcik ttup dgn surat khabar pakcik..

    ReplyDelete
  51. bahasa ampa suma haihhhh. . sabo ja laa

    ReplyDelete
  52. Ni bkn gds, tp mk gds de le

    ReplyDelete
  53. hotak hang!!!!

    ReplyDelete
  54. bahan lancap :)

    ReplyDelete
  55. gadis pe kebende nyer...
    niee mak org nie...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri