WTF : Pakaian Pengapit Wanita Lebih Mengancam Daripada Pengantin (6 Gambar)
Home » » WTF : Pakaian Pengapit Wanita Lebih Mengancam Daripada Pengantin (6 Gambar)

WTF : Pakaian Pengapit Wanita Lebih Mengancam Daripada Pengantin (6 Gambar)

38 Comments
Pakaian Pengapit Wanita Lebih Mengancam Daripada Pengantin.

Pengapit ini menjadi tumpuan orang daripada pengantin kerana pakaiannya.






38 comments:

  1. Replies
    1. Yuyu Zulaika27 June 2013 18:21

      Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tengok gambar ni--->spray-subur.jpg

      Delete
  2. Orang udoh jer. Putih lepuk kaki

    ReplyDelete
  3. Haha.. Mcm boroi je.. Cube tgk baju farid kamil kahwin dekat sini FARID KAMIL

    ReplyDelete
  4. x pkai spender,,senag nk kencig n tut hahaha!!

    ReplyDelete
  5. perghhh terliur sial!

    Jom layan blog membe aku nak? BLOG YANG SIOT

    ReplyDelete
  6. lol ingat kat malaysia

    ReplyDelete
  7. https://www.facebook.com/HanyaKepadaMuYaAllah
    jom like page ni ^^
    faedahkn hidup kita yg x berfaedah setakat ni :)
    insyaallah ada kebaikan

    ReplyDelete
  8. bg angin msuk dalam lubang pantat..

    ReplyDelete
  9. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
    Replies
    1. bangng org ats nih.........hi..hi..hi..hi...

      Delete
  10. pen patah ni dah jadi blog porno dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. admin gile pantat.

      Delete
  11. kahkahkah . sengal .

    ReplyDelete
  12. lucah gile, lagi sikit nak nampak celah kangkang

    ReplyDelete
  13. Seksi tapi muka tak cun.Tak cukup package.

    ReplyDelete
  14. muka macam messi.. adakah ini messi??

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku rasa bkn messi,ni misi hospital sg buloh..

      Delete
  15. wahaio admin.. sy rasa dlm blog anda ada post yg menerangkan pasal aurat wanita akhir zaman. tp apa yg saudara lakukan adalah sangat kontradik. Hipokrasi...
    Sepertinya kita x suka org membuka aurat, dlm masa yg sama, kita menonjolkan gambar2 yg tidak menutup aurat, lg merangsang nafsu.

    sy harap admin mendengar apa yg sy katakan ini. Dosa org yg memandang gambar2 ini, akan terpaut pada org yg menyiarkan gambar2 ini. Walaupun admin tido, solat, makan atau main game, dosa tetap berjalan 24 jam, sebanyak mana org lain melihat..

    wallahua'lam

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...setuju dg mr iq...tolg la kurg kan post2 yg blh menaikkan nafsu syahwat pembaca ni....n sgt hipokrit jugk bile post2 agama & nsht kat dlm ni d selang selikan dgn post2 berunsur lucah ...tq

      Delete
    2. Admin x peduli smua tu... Dia pentingkan berapa ramai org masuk blog dia je...

      Delete
    3. fap fap fap

      Delete
  16. patah pel#r tgk gmbr2 ni..bdosa plak rse..o_O

    ReplyDelete
  17. x pakai spender

    ReplyDelete
  18. Step2Rich.net dikendalikan oleh Empayar Ringgit Enterprise

    Hanya dengan modal sekali RM25 anda berpotensi mendapat RM10,000 dalam masa 5 minggu sahaja!

    Untuk maklumat lanjut;
    Klik sini-Layari Step2Rich


    Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

    Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk Step2Rich.net kami,
    sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.

    Terima kasih
    ---
    Jom Daftar free sekarang.<-Klik sini
    Paparan terbaik google chrome atau firefox

    ReplyDelete
    Replies
    1. butoh r menipu r suma nie lancau

      Delete
  19. dah jadi blog porno rupanya.....

    ReplyDelete
  20. klw duduk mesti nampak cipap..

    ReplyDelete
  21. selamba...tbaekkk

    ReplyDelete
  22. mm..ahhh..yeah baby!! faster~ mm... hmmpp.. *fap fap fap* terpancut~

    ReplyDelete
  23. I want to fap to this

    ReplyDelete
  24. Yuyu Zulaika27 June 2013 18:22

    Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
    Nak tahu kenapa, tengok gambar ni--->spray-subur.jpg

    ReplyDelete
  25. perghhh bontot gilerr mantap . kalau dapat ni , aku jolok dalam2 baiii . bontot lg sedap . daging banyak .. ohh yeahhhhh . pancut dalam pun xpregnant ..... layannn bontottt ...

    ReplyDelete
  26. tutup muka pompuan ni ngan guni...

    jolok laa apa lagi...

    ah ah ah ahaaa....!!!!
    trushhh!!!

    dah pancut da...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha berair la pantat dia nanti

      Delete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri