WTF : Pelajar Bermesra Dan Berpelukan Di Belakang Bas (4 Gambar)
Home » » WTF : Pelajar Bermesra Dan Berpelukan Di Belakang Bas (4 Gambar)

WTF : Pelajar Bermesra Dan Berpelukan Di Belakang Bas (4 Gambar)

43 Comments
Pelajar Bermesra Dan Berpelukan Di Belakang Bas.

Mana nilai moral remaja sekarang? Dalam pakaian sekolah pun nak peluk dalam bas awam. APTB.






Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

43 comments:

  1. kasut x macam darjah enam plak,,hrmm,dah sah nie budak darjah enam,,x pon adik beradik,,

    ReplyDelete
  2. mgaruttt jaaaaa admin pn mgarutttt

    ReplyDelete
  3. yg pntg dpt tetek..ape seyh..

    ReplyDelete
  4. singaporean nih...

    ReplyDelete
  5. muka cam hantu je...

    ReplyDelete
  6. pengaruh hp boleh dibawa ke sekolh ini makan dia~ mak pak plak lawan gikgu nk bagi ank bwk hp p skolah. Last2 pak dgn mak dok tgk utube tgk muka anak dok gosot poen

    ReplyDelete
  7. apalah remaja zaman skang ni..buat keja d blakang bus..pergilh tmpat duduk driver..lagi masyukk

    ReplyDelete
  8. pehhh, muda2 lagi rasa romen,.. syok r

    ReplyDelete
  9. Teda bukti kukuh drng ni budak2 entah2 baju je mcm budak2...

    ReplyDelete
  10. Hadoihhh , Dik . . Sni Abg Kasi Duit Adeq G Check In . . Malu Laa Skittt -,-

    ReplyDelete
  11. admin mcm pukimak je ko

    ReplyDelete
  12. mungkin si admin ni. .haha

    ReplyDelete
  13. betoi3..ni singapore laa.. o_O

    ReplyDelete
  14. Fuh! Kote budak tu keras siot!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau gesek sikit lagi tu mau pancut kat situ jugak..

      Delete
  15. kecik dah rasa cipap pompuan.. heii bertuahnyer badan!

    ReplyDelete
  16. Admin. Plss instead of using WTF. Kn baik tlis ASTAGFiRRULLAH. Ni. Aq bce pn dose.. Klo satu xpe. Ni smua tjuk start ngn WTF. Come on laaaaa.

    ReplyDelete
  17. ape la ini kn gmbaq org tngah tido.
    hahahaa

    ReplyDelete
  18. WTF tu what the fish lah...ko nie sllu fikir negatif je...tanye lah admin tu dulu WTF tu ape...lagi satu...ko nk suruh die tls ASTAGFiRRULLAH, kalau admin nie cina india macam mane pulak..

    ReplyDelete
  19. haha..mcm2 kerenah org..baca jer lah apa yg post ni..ni sibuk nk pertikaikan...wat lah blog sendiri..haha..sedihhh..[cahayabulan]

    ReplyDelete
  20. dapat rase kote keras huhuhu

    ReplyDelete
  21. orang kat atas ni otak berulat

    ReplyDelete
  22. kasut mcm budak sekolah rendah jer.. puii la..

    ReplyDelete
  23. Blog copy paste mmg mcm n.
    Skung tngok bolg n dh jd blog 18sx
    Aduh

    ReplyDelete
  24. orang malaysia lah ni,melayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni Singaporean la bodo

      Delete
  25. peeerrrrrrrrrrrrrgghhhhh....unlike...,

    ReplyDelete
  26. Org atas komen BTUAH BDAN KECIK2 LG DA DPT RASE CIPAP..mcm sial..hahaha..

    ReplyDelete
  27. wan azlifah said' sedap tuh

    ReplyDelete
  28. bodoh makan babi.

    ReplyDelete
  29. korek2 pastu bau.. wowwwwwww.... i likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko korek jubo kucing pastu ko cium...

      Delete
  30. admin nie xabis2x giler sex..

    ReplyDelete
  31. Ahhh sedap nya tetek...

    ReplyDelete
  32. Tu adik die la.. aduihai..

    ReplyDelete
  33. sedap tu .. korek2.. cium .. jilat .. hahahahaha

    ReplyDelete
  34. tukang ambil gambar lagi bodoh sebab tau tangkap gambar jer.patut tegur ke tampar ke tak pun baling kasut.

    Zamkl

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri