WTF : Rambut Artis Kpop Big Bang - G Dragon Yang Pinky Di Paris (8 Gambar)
Home » » WTF : Rambut Artis Kpop Big Bang - G Dragon Yang Pinky Di Paris (8 Gambar)

WTF : Rambut Artis Kpop Big Bang - G Dragon Yang Pinky Di Paris (8 Gambar)

20 Nov 2012 81 Comments
Rambut Artis Kpop Big Bang - G Dragon Yang Pinky Di Paris.

G Dragon telah menukar stail rambut ke warna pinky semasa menyertai Men's Fashion Week di Paris. First time aku kenal dia semasa dia jejak kaki masuk running man.. Oh Running mannnn









81 comments:

  1. Huduh yg amat sgt

    ReplyDelete
    Replies

    1. Software Spektakuler
      Penambah Saldo Rekening Bank Anda.

      Cukup Anda Install di Komputer Anda
      dan Jalankan TRIK RAHASIA nya, dalam waktu
      24 jam, Saldo Rekening Bank Anda Akan Bertambah

      Anda Penasaran dan Ingin Tahu Rahasianya??
      Buruan DOWNLOAD Softwarenya di :

      http://goo.gl/6jqlI.

      Delete
  2. suke sgt berfesyen pelik.,

    ReplyDelete
  3. mcm bapok je...haha

    ReplyDelete
  4. bulu konek dy mesti wrne pink gak kan .. ape kate di bawah

    ReplyDelete
  5. org yg mmberi komen kt ats 2 mmg bodo kan ... mmg sebodo-bodo mmberi komen yg x brfaedah dan siap mndpt dosa g ...

    ReplyDelete
  6. fucking gay...only gay likes gay

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandai je ko fitnah org..for your information,gd x gay..die dah couple gan kiko mizuhara..

      Delete
  7. bodoh sungguh rupanya

    ReplyDelete
  8. a'a...bulu kote dia komfem dia dye sekali...x kene la rambut color pink,,,bulu kote color hitam...

    ReplyDelete
  9. ni kan gmba lama.... lambat r lu!!!!

    ReplyDelete
  10. rmbut mse dy dtang mlaysia cool! blonde hair~gile hnsem~

    ReplyDelete
  11. G Dragon buat rambut mcm mana sekali pun ttp cool n hensem. <3
    Sape2 yg kutuk dia tu jeles sbb tak boleh buat rambut cm GD. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelakar..misti budak sekolah y komen, tergedik2..minda picisan...low class...


      Delete
  12. ade ke diorang menyusahkan korang ? tkde kan ? jgan nak jaga tepi kain orang lahh yg kutuk tu ! cermin dulu muke lu orang ! jgan nak poyo sangat !

    ReplyDelete
  13. larrr...korang naper?klau korang tk suke sgt ngan gd ni pergi brambus ah!skati dier lah nak dye wrne ape.bukun nyer gd dye korang punyer rambut

    ReplyDelete
  14. cool kepala hotak ko!!!
    macam bapok nak jadi pengkid!!

    ReplyDelete
  15. BbOOoo kpop cap ayam je ni~ plg teruk dlm dunia~ peminat kpop mesti butthead, dick head je bOOoo bila nak dtg penang ni, nak kasi telur ayam dua tiga dozen tgk~ bagi kpop insaf skit nak mai malaysia

    ReplyDelete
  16. alahai lahai~ korang ni cume nak mengate jer pndai tapi klau diorang buat konsert bukan main byk lagi org dtg.ape org bawah nak kate?

    ReplyDelete
  17. we,lntak diorg r minat masing2...nk cbuk pehal...korg ktuk kpop,pdhal artis luar ngara y len lg teruk der...dye nk dye rmbut ke bulu ke ape adehal..diorg pnyer agama len..len r kalu artis malaysia y islam kaler rmbut,ko xde nk bnyi...kalu bnyi pn ckp,ala..bese r 2...dunia artis...ckp byk r korg...

    ReplyDelete
  18. BABUNNYA ORNG YG COMMENT CKP BENDE PELIK TU !! wei BABUN !! KETARA SNGT LAH YG KAU NI JELES DNG G-DRAGON !! HIS A FASHION ICON !! U GUYS SHOULD JUDGE UR OWN DRESSING WAY !! DIA DAPAT GI PARIS IKUT MEN FASHION WEEK'S !! KORANG DPT PEGI KE ?? NI CONFORM CONFORM JELES PUNYA KES !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya.. btul tu.. korang ada?? sibuk dok ngata org!!

      Delete
    2. yup..betul tu.. sokong 100%..btw gd oppa sooooo cute^^hehe....big bang 4 ever..

      Delete
  19. lagi satu !! ikut suka dia lah dian nak pakai ape !! yg korang busy body nak comment comment borok mcm rupa korang ni kenape ?? jeles !! kera !! bagus lah g-dragon kan hensem ... hot gitu korang ape ade ?? duit pon belom tento ade kut nak beli rokok pon guna duit mak bapa .. ni nak judge others dressing way ... weii !! baru kasut yg dia pki tu pon belom tento korang dpt yg original tau tak !!!

    ReplyDelete
  20. sdah2 laa tuu kutuk org lain ... mcm laa muka korang tu cantikk sngt .. ntah2 lg terokk dr GD...

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum,.,korang kutuk macam mne pun dia pnah dapat anugerah most iconic man for year 2008..korang kutuk pun duit die beribu2 lemon sampailey pakai kete Bentley

    ReplyDelete
  22. rasa sedih sebab....
    DAH LAMA DAH KOT RAMBUT NI..
    DAH KALER LAIN DAH KOT WOOOOOOOOOOOOOOI

    ReplyDelete
  23. JAP LAGI ADELAH MELAYU BANGANG IKUT STYLE DIA!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lantak dyela.. Nk kaler rmbot ape pn. Still ensom ok. Y artis mesia rmbut dye bebgai2 kaler x kecoh plak. Mimi one nation mcee y rmbot merah siap kuku kaler lg.. Ko x lak nk petikaikn.

      Delete
  24. RAMBUT BELAH PEPEK

    ReplyDelete
  25. ni gambar lama karang rambut dye warna lain

    ReplyDelete
  26. gmba zaman bila ni wei. ske hati dia la. admin ni sje kan. memang silap besar la, GD ramai fans. piss off to anti kpoppers.

    ReplyDelete
  27. bodoh rmbut pikir belah pepek pahal...nmpak no otak kotor...ap bangang ko ni.. yg kecoh kate die bapok tu nape?? dh cmfm2 die dressing jantan...bahalol tul...ad mata guna r..sia2 jd manusia...tu lah kecik2 xnak mati...besar2 menyusahkn org...

    ReplyDelete
  28. spa kta dye mcm pondan , org tu mmg BUTA ... nk aq rekomenkan doktor mata yg mummy and daddy aq kenal kerw?? pegi laa cekk mta tu

    ReplyDelete
  29. KLAU ORG2 KAT ATAS NAK TAU...,LLAKI SELEKEH NIE LAA....,YG JD IDAMAN ANAK2 GADIS MELAYU KAT MLAYSIA NIE...,SUKE SGT K-POP,NTAH PAPE NTAH

    ReplyDelete
  30. orang atas sabar ek...biaselah tu minat tu kan sebabnye subjektif...org mcm ko pun mesti ad yg minat kan...biaselah tu...

    ReplyDelete
  31. eleh korang ni.nak kutuk2 gd ni apesal?! korang pernah ada org ambil gmbar and then semua negara tahu gmbar korang?takder kan.btw,gd ada byk bakat ok!klau tak cayer cer korang tgk kat wikipedia.take that! pernah ker org letak informasi korang dekat wikipedia? tak prnahkn.klau tak prnah,blah arr!yg sorang tu ckp rmbut belah pepek tu naper?! jeles ker krane tak dpt dye rmbut engko?sian2...takder duit rupanyer~

    ReplyDelete
  32. serabut tengok orang gile korea nie.. nak belajar bahasa korea la ape la.. bahasa melayu pun tunggang langgang.. english pun broken.. jawi pun ntah tau ke x.. arab lagi laa jangan tanya.. jem2.. apa nak jadi.. =_='

    ReplyDelete
  33. wow...bende kecik pon nk komen panjang2 ke?

    ReplyDelete
  34. mstilah nak komen pnjang2.abis tu ko tak pandai nk komen pnjang ker? sian,tk dpt komen pnjang2 sbb takder idea rupenyer~

    ReplyDelete
  35. yg peminat k-pop tue nak mengamuk sgt pesal?rambut pink nie bg ko mkn nasik ke??heran la aku..rupa dia nie terok pn korg suka.dahla mcm pondan,pakai pelik2 lg..

    ReplyDelete
  36. ehm...elo! engko tu cube tgk artis malaysie tu yg lagi trok dri ni.wtf lah!

    ReplyDelete
  37. dye camni...sesape je yg kuo kat blog ni akn di kutuk ...x kire r spe je.....hahahahaha...

    ReplyDelete
  38. mishell gd eottoeke26 November 2012 at 09:23

    walaupon rambut KWON LEADER(gd) camni dia tetap ada karisma yg sangat besar pendek kata dia memang fashioniss dan arghhh...hensem nyer gd tak kisah lha ape korang cakap buruk psal gd yang penting famous....

    ReplyDelete
  39. GD+CL=SKYDRAGON...

    ReplyDelete
  40. nah~ GD+DARA baru best DARAGON foreva!

    ReplyDelete
  41. pala hotak korang rr!!orang yang tulis buruk pasal gd memang bangang cakap jela jeles!!tak layak orang tempatan cakap buruk pasal artis luar negara,artis tanah air pon tak reti nak jaga!biaq kat gd la nak dyekan rambut dya kaler apa,dya tu kristian sukati dya la,artis malaysia yang islam ni pon pakai baju ketat,tak pakai tudung,pakai baju nampak tek,ada hampa nak rekomenkan?mengata orang biaq bepada!hampa yang komen buruk ni pon solat belum tentu penuh ketak.biaq kami yang minat k-pop jelah yang komen.biaq kat kamilah kalau kami nak blajaq bahasa korea pon.hampa pon kalau tak minat k-pop adakah bahasa arab hampa tu dapat markah tertinggi?adaka?orang yang mengata bahasa inggeris,jawi,arab mgan b.melayu kami tunggang langgang tu macamla pelajaran dya tu tinggi melambung,well hello,perasan je melebih,kami minat korea pon kami ada cita cita masing masing.menyibuk tak tentu pasal tu knapa??yang tak minat ngan benci g-dragon tu,cermin diri tu dulu,tengok muka hampa tu huduh ka lawa.hampa jeles sbb hampa tak terkenal,dya terkenal,lantak dya la nak bwat apa apapon.bukan urusan hampa.hampa tak berhak mengata kat dya!!!!!

    ReplyDelete
  42. sudahlah bukan telanjang pun dye

    ReplyDelete
  43. (sorry komen lambat)
    *aq pelik ar dgn org2 yg cakap K-POP fail niey... aptb betul! biar lah kan diorang punya suka, diorang punya stail, n diorang punya rambut, bukan korang... aptb lagi sekali... sye stuju sgt2 dgn orang atas punya orang atas (eh apa ni?) korang pun bukannya bagus sgt smpai suka2 nak mngutuk... :p

    ReplyDelete
  44. sorry lambat komen... GD the best! aku suka cara dia berfesyen!

    ReplyDelete
  45. Bodohlah kau ni admin! GD sekarang ni rambut warna lain! and yang benci kpop ni kenapa ? duduk rumah diam2lah . korang ni.. artis malaysia yang tak tutup aurat tak bising pulak! ADOI!! KORANG LAH YANG BAPOK! ASAL AKU TENGOK SETENGAH LELAKI MALAYSIA DALAM BLOG NI BANYAK COMMENT YANG PERVERT PUNYA ERK? DAH GATAL SANGAT YA?! OI BODOH! KORANG TU LAGI TERUKK LAH ! TERUK TAHAP CIPAN TAHU! CERMIN DIRI DULU!! AKU TAHU KORANG TAK SUKA! TAPI SHOW SOME MANNERS LAH BODOH!!!! CAKAP ORANG TAPI TAK SEDAR DIRI! PERBAIKI DIRI KORANG SEBELUM SURUH ORANG LAIN PERBAIKI DIRI!! MIRROR URSELF FIRST BITCH! AND ADAKAH DIA BUNUH KELUARGA KORANG ? ADA? LEPAS TU CAKAP ORANG GAY ! KORANG NI ADA OTAKK FIKIRLAH GUNA OTAK!! JANGAN CAKAP IKUT SEDAP MULUT JE! KERANA MULUT BADAN BINASA!! KPOPPERS LAGI BANYAK DARIPADA ANTI KPOP! WALAUPUN SELURUH NEGARA ADA ANTI KPOP TAPI SELURUH NEGARA PUN ADA KPOPPERS DAN LEBIH BANYAK!!!! BAHLUL! DIORANG KACAU HIDUP KAU KE?! SEDAR DIRI TU SIKIT! WOIH BERUK2 SEKALIAN YANG BENCI KPOP , BERAMBUS LAH! KALAU KORANG BENCI KOREA , SILA BUANG HANDPHONE , TV , COMPUTER OR WHATSOEVER JENAMA LG AND SAMSUNG!!! KATA BENCI KOREA!!!! BUAT APA SUPPORT KOREA!!BODOH PUNYA ORANG!!!!! APTB!

    ReplyDelete
  46. Double hello ! hensem apa GD ni ! macam la muka korang lagi lawa nak kutuk2 dia ! kalau tak suka kpop tu, diam2 je la ! tak payah la nak sakitkan hati kpoppers ! cuba korang searh "G-Dragon" . HENSEM apa ! COMEL lagi ! so, x payah la nak kutuk2 orang ! macam la korang tu PERFECT sangat !

    ReplyDelete
  47. pala bana hampa la nk kpoppers main poker. hahahahhha ada jugak org malaysia yg amat2 teramat sangat sangat taksub dngn bapuk2 ni. dh macam budaya barat plak memuja2 artis2. aku dapat budak2 ni aku sembelih seko2. jari tengah kt idung hampa

    ReplyDelete
  48. hampa tengok dia pakai apa tu. hampa tau tak haram lelaki yang menyerupai wanita. tu yg hampa dok puja2 tu

    ReplyDelete
  49. HE'ELEH CAKAP GITU BLEH!!!YANG ZIZAN NGAN JOHAN PAKAI BAJU POMPUAN TU AMENDA?ADA KORANG NAK KOMEN??WHAT EVER LA!!!GD TETAP HENSEM TAK MACAM KORANG ANTI K-POP NI,MUKA CAP AYAM !!!CUBA CERMINKAN DIRI HAMPA TU..TENGOK DULU,HENSEMKA DAK,NI KA NAK KOMEN ORANG YANG HENSEM MACAM G-DRAGON!!BLAH LA WEI!!!!

    ReplyDelete
  50. k-pop...cipap ar...buto ar k -pop...dress up mcm bdk utan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wei..pelaq!!!!!sedaq taraf hg kat mana!!!aku rasa monyet tak perangai macam hg!!!!biaq kat gd la nak kaler kan rambut dya warna apa pon...tau la jeles mak bapak lu takleh nak bagi li warnakan rambut lu...wa naik angin la skangni...sekbaik naik angin tak naik pelempang kat muka lu...wei!!!daripada kata kat artis korea...depa ada adap berpakaian...tak macam artis tempatan!!!!ni kira nak kata la ni....lu pi habaq kat rozita che wan...habaq kat dya yang aku suruh jaga adap berpakaian ...ingat lawa sangat la pakai nampak paha....hak tu hampa nak kot!!!sedaq la...umuq dah 40 lebih...agama islam lak tu...wei!!!sedaq taraf hg tu...mengata orang biaq bepada...ntah ntah muka cap bab1 + kera +orang gila....tula muka hg!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
  51. K-pop di bawah jubur ku.. Rambot kaler pink pdhal minat Jambu Maharaja Lawak.. K-pop berak xbasohhhhhhhhhhhhhhhhh........

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku rasa berak hg dulu bukan hg basoh jugakkan???seannyer...aku rasa mak bapak hg basuh bukan hg...lu tau mana yang depa tak basoh berak depa...depa ada akal lah bongok!!!!tuhan bagi akal kat semua orang....bukan kita saja,,...hg ingat juboq hg tu lawa sangat ka????aku rasa pungkoq kera lawa lagi...taraf lima bintang...hg tengok ka depa basuh berak depa???hg tau mana ni???hg tau mana yang gd tu minat jambu raja lawak...hampa ingat artis malaysia terkenal sangat ka???tu takat orang gila ja...artis korea macam gd ni semua orang knai...kalau pelaq macam hg tu sapa nak kenai...kalau aku tanya kera belakang umah aku pon lepa kenai..nak kata hg ....setan iblih pon tak knai.. :poop:

      Delete
  52. k-pop..gd the best..BIG BANG 4EVER!!!!

    ReplyDelete
  53. huduh pi la si jiyong, asalkan fans dia still ada... btw seluar dia cun ar....

    ReplyDelete
  54. tpi gya nie jugaklah yg perempuan minat..

    ReplyDelete
  55. Ketinggalan zaman dah.
    Baru nak guna warna pink?
    Faceplam.

    ReplyDelete
  56. http://www.clixsense.com/?5873135 cis siot ako ingatkan pinky td artis kpop perempuan tuih woih korang kalu nk nengok artis kpop perempuan tetek pinky bkak link ni jangan fap2 plak

    ReplyDelete
  57. korang duk kutuk2 si GD niyy, korang dh cermin ke muka korang, ataupun korang nak fans dy yg beribu-ribu dri seluruh dunia tlg cerminkan korang punya muka haa ? ingat la skit korang kutuk GD oppa mcm mana pun, popularity dy skit pun tak terjejas la wey,

    ReplyDelete
  58. tiap2 ari surf & bagi komen dekat penpatah tapi tak dapat duit? nak side income? kerja dari rumah pun boleh generate duit asalkan ada internet & akaun paypal...saya tidak menjanjikan
    hasil yang lumayan dlm sekelip mata, tapi sekiranya komited & fikir long term profit, saya
    gerenti anda senang2 boleh dpt 300usd setiap bulan. klik sini; Paid To Click

    ReplyDelete
  59. hendak buat duit percuma?
    sila click ni..
    http://staycash.com/?task=3971
    tak tipu punya pun..
    kalau tak boleh click sila copy paste dekat address bar..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri