WTF : Remaja Potong Kemaluan Sendiri Kerana Malu Akibat Ereksi (2 Gambar)
Home » » WTF : Remaja Potong Kemaluan Sendiri Kerana Malu Akibat Ereksi (2 Gambar)

WTF : Remaja Potong Kemaluan Sendiri Kerana Malu Akibat Ereksi (2 Gambar)

82 Comments

Seorang remaja 17 tahun yang berasal dari Fujian memotong kemaluan beliau kerana malu ketika mengalami ereksi. Remaja ini tidak tahu ereksi bagi seorang lelaki ialah sesuatu yang normal dan tidak perlu dimalukan.


Beliau pulang ke rumah dan cuba memotong kemaluan beliau menggunakan pisau. Remaja ini bernasib baik kerana ibunya beliau sempat menghantar beliau ke hospital untuk rawatan kecemasan. Dari laporan media China, kemaluan remaja ini berjaya diselamatkan dan dijangkakan akan pulih kembali seperti biasa.





p/s : Macam ni pun ada ka???

82 comments:

  1. kenapa mesti potong ,
    X de otak dorang ni

    ReplyDelete
  2. x penah stim ke? mesti die x penah tgk porn,,

    ReplyDelete
  3. budak baik ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni mesti kes xpakai underwear nih =.=''

      Delete
    2. orang cine mne2 pn smue bodoh bangang sial gampang

      Delete
  4. akhirnya die sunat jgak...haha..truk btol..

    ReplyDelete
  5. die xtgk yg negro lg bila ereksi..ha3

    ReplyDelete
  6. Negro eraksi mmg terbaik!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terbaik sngt.. tp ape2 pun cari org MALAYSIA KEBANGGAAN KU. senang nk balik raya hahahaha.....

      Delete
  7. mamat ni mmg kalah ah dgn standard org negro..

    ReplyDelete
  8. W0w!! Keb0d0han yg sgt gaban tahapnye punn..

    ReplyDelete
  9. tak penah toceng ni

    ReplyDelete
  10. dia x kai spenda sbb 2 malu..

    ReplyDelete
  11. kesian bdk ni, mungkin dia tak nak terjebak dlm melakukan jenayah sexsual...

    ReplyDelete
  12. hahahaha..gile baik kot..da 17 taun tu..

    ReplyDelete
  13. dia ingat stim tu satu penyakit kot..."eh! kenapa tiba2 bengkak ni"

    ReplyDelete
  14. sy suke anon diatas

    ReplyDelete
  15. jgn la kutuk dia...ade tfikir x, tu psl la pelajaran seks perlu..bukan ajar manusia ber'seks' tp tahu ape prubahan2 yg blaku..

    ReplyDelete
  16. SELAMA NI DIA INGAT DIA PUNYA ANU SAMA MCM AKAK DIA PUNYA KOT....

    ReplyDelete
  17. mujur selamat.....nanti tak ade zuriat kalu potomg terus....kalu nak potong ,kulit saje beb.....

    ReplyDelete
  18. PARLIMEN PERLU BUAT ROMBAKAN DARI 18 THN KE 15 THN SUDAH SAH....

    ReplyDelete
  19. KAAN MUSIM SUNAT NIE ...........SALAH POTONG LA.....AGAKNYA INGAT KAN POTONG HABIS.......RUPENYA BUANG KULIT AJE SILAP INFO KOT...........NASIB BAIK MAK DIA CEPAT ANTAR.......MASIH BOLEH DISELAMATKAN

    ReplyDelete
  20. hahahahahah.....sabun di bilik mandi sabunnnnn... sabunnnnn sabunnnnnn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cm aku kenal ayat ni tapi ni mana ya

      Delete
  21. Ereksi tu nape?

    ReplyDelete
  22. 17 tahun? di malaysia umur 15 tahun dah bljr tntng benda ni.. Kat sana tidak ada subject yg boleh ajar benda basic ke? Kesiaaannnn....
    Tentu malu lagi lepas ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. umo 12 pon dah tau psal seks.. huhuhuh (ai)

      Delete
  23. tak b'suyukur langsung laa da ada barang nk buang2.. mcm da t'encat akal kalee

    ReplyDelete
  24. ish2....normal la law ereksi...baru anak jantan..

    ReplyDelete
  25. selame ni dy xpenah stim ke??...

    ReplyDelete
  26. budak baik ni.....mesti x pernah melancap....hahaha

    ReplyDelete
  27. ereksi 2 pa??? x pnh dgr pon

    ReplyDelete
  28. lemah tangan aku baca psal ptong2 ni !! Terasa siot ! Aucchhh !!

    ReplyDelete
  29. dia x mahu ada kelemahan tlah dia p potong

    ReplyDelete
  30. teruna lah katakan.......ho ho ho

    ReplyDelete
  31. eraksi tu btg tegak mcm tiang wat khemah laa..
    Aii.. Umo 17thn bru siput bgun?? Selama nie siput dia tido je kew?

    ReplyDelete
  32. sunat sndiri...huuhuhu...

    ReplyDelete
  33. Duk dlm gua dak nih

    ReplyDelete
  34. Mental ni,.. ke nerd, x pnah lancap

    ReplyDelete
  35. Aku darjah lima dh ereksi.....darjah enam start melancap.....skrg form 2 dh pro.....

    ReplyDelete
  36. alahai nih msty pengsan pucuk nih sbb tuh da 17thon bru sdar. . . XD

    ReplyDelete
  37. ereksi tu apa???

    ReplyDelete
  38. banyak pertanyaan tentang "ereksi tu ape??" EReksi tu Batang lelaki tegang jadi bengkak bile tengok porn dgn tidak sengaje....tu die....XD

    ReplyDelete
  39. ahahhaha!!amik ko

    ReplyDelete
  40. xdp nafsu ni..kalu xprnah ereksi gk..

    ReplyDelete
  41. ereksi pn xtau??tanye la mane2 lelaki yg awk kenal..

    ReplyDelete
  42. cis bangang punye soalan org atas,, biar hari2 main pom..HAHAHHA...

    ReplyDelete
  43. Visit ceritakedaiaku.blogspot.com..,
    Thank you ..,

    ReplyDelete
  44. alaa x logik ar apek..ntah2 ko tgh cukur bulu guna pisau pastu trpotong kot..

    ReplyDelete
  45. Pe punya soalan daaa...buat2 tak pham plak...

    ReplyDelete
  46. Mcm pantat basi la kau ni....ereksi pun taktau...babi tul

    ReplyDelete
  47. org atas mcm pantat kan? ape kata org kt bwh?

    v
    v
    v
    v
    v

    ReplyDelete
  48. hei org atas... cerita kedai gunting ko x nak post jugak ke

    ReplyDelete
  49. abg2 dan kakak2 boleh tanya tak? Kemaluan apa?

    ReplyDelete
  50. kemaluan itu ceritanya begini....parkataan asas nya berasal dari perkataan kemut dan malu. apabila bahagian itu diusik ia outomatic menjadi kemutan dan perasaan malu malu pada empunya diri..dari situ mereka namakat bahagian iatu kepada kemaluan atas dasar campuran perkatan kemut dan malu tadi atas sebab berlaku denagn serentak

    ReplyDelete
  51. teringat 1 kisah tauladan zamn para nabi dulu...ade 1 pemuda sanggup bakar tangan die sendri bile di ajak bezina ngn popuan cantik..,sambil die bekate...lau aku leh tahan ngn api kt dunia ni...maka ak juga akn tahan api neraka...perbuatan nye tu buat popuan td insaf n jadi baik n kawin nan pemude tesebot...jadi...dak cine ni mesti ade alasan nye tesendiri die buat cm tu... :-)

    ReplyDelete
  52. dia x try kocak ni,kalo dia kocak mesti smpai kejang2 kaki nnt so x jd r nk potong

    ReplyDelete
  53. bagus suruh pondan jer yang buat mcm ni..haha..sma gak ada batang pn xnak pakai..nak jg kena antam lubang jubo...

    ReplyDelete
  54. dia x amik mata pelajaran sains kot

    ReplyDelete
  55. dia mesti buat tu ada sebab,mungkin kat fb dia cakap nak potong kemaluannya jika ... menang melawan ...

    ReplyDelete
  56. Ini semua salah anwar!!!

    ReplyDelete
  57. die sebanrnye nak bersunat gak... t bersih anu die

    ReplyDelete
  58. Tak pernah lancap dia ni poor yu Hahah

    ReplyDelete
  59. budak ni masih suci...suci dlm debu..haha

    ReplyDelete
  60. ahh kenapa kontol ku mesti menegak.. demm... potong aja la aku malu jadi lelaki ..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri