WTF! Supermodel Cantik Dari Brazil Baru Berumur 14 Tahun
Home » » WTF! Supermodel Cantik Dari Brazil Baru Berumur 14 Tahun

WTF! Supermodel Cantik Dari Brazil Baru Berumur 14 Tahun

14 Nov 2012 67 Comments
Muda, cantik, memikat dan menarik. Yah.., itulah gambaran supermodel berasal dari Brazil yang baru berusia 14 tahun ini. Di usianya yang muda, dia sudah mendapat gelaran supermodel sudah disandangnya disana. Mahu lihat koleksi gambar si gadis cantik ini, berikut gambar-gambarnya.


















67 comments:

  1. this is a natural beauty... :)

    ReplyDelete
  2. tak abes2 dgn model ko la admin. sangap ke ?

    ReplyDelete
  3. guys GAZA di serang please doakan mereka agar dalam keadaan yang baik :'(

    ReplyDelete
  4. tetek dh besaq..xkan patbelas thun kott...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh penah kene korek mmg ah besaq

      Delete
    2. ada masa lg tetek dia terus membesar

      Delete
  5. fulamak klu aq dapat awek camtu aq buang dlm tong sampah sbb x tutup aurat

    ReplyDelete
    Replies
    1. sembang lebat awok

      Delete
    2. apa masalah dgn kau ni weh

      Delete
    3. apa masalah dgn kau ni weh

      Delete
  6. Lg cntx lw Pkai tdng

    ReplyDelete
  7. Wtf! Supermarket cantik dari malaysia baru berumur 14 tahun

    ReplyDelete
  8. Wtf! Super ring cantik dari malaysia baru berumur 14 tahun

    ReplyDelete
  9. yg tetek tu menipu je besar..pakai bra cup besar bleh la cite..

    ReplyDelete
  10. Yg atas tu betul....kebetulan aq baru 14 tahun....bertuah dpt awek camni

    ReplyDelete
  11. gmbr bogel dia xde ke?

    ReplyDelete
  12. diaorg umur 13 tahun dh pecah dara.. sbb 2 muka dia mature je..

    ReplyDelete
  13. Biasa je..aku lg lawa

    ReplyDelete
  14. Aum aum sedap ni..

    ReplyDelete
  15. makin lama x cantik dh....

    ReplyDelete
  16. TIDAK!! BIAR BETUL?? LAGU NASYID PALING BODOH SEPANJANG ZAMAN!
    Follow Me On : BLOG MAZEER | Berita Terkini Hiburan Sensasi!

    ReplyDelete
  17. ~mohon nak lancap kat sini~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ya sila kan. lancap dulu. tisu akn diberikan sbntar lg.

      Delete
  18. pic pkai selendang lawa..ngn pic yg 1st..rmbut pnjg ps2 ikat plk..lg lawa..tp yg plek nye..xsilap aku org brazil sume kulit gelap2..nie mne dtg lak puteh smcm nie..

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. msti kentut awk bau telor kan? ^^,

      Delete
  20. alo..inoncent nye muke..org bawah xtrase nk mlancap ke tgk awek ni?

    ReplyDelete
  21. muka macam wawa zainal

    ReplyDelete
  22. wow..what a beauty ~ :D

    ReplyDelete
  23. macam emma mambong je

    ReplyDelete
  24. Dah besar karang tunjuk tetek dan puki kat majalah2 antar bangsa dan internet2 tuk tatapan cucu kita melancap!!

    ReplyDelete
  25. admin sangapp..x dapat eh semalam??

    ReplyDelete
  26. hahahqhah...siot owg di ats

    ReplyDelete
  27. EMA MAEMBONG... HAHA PE DE KNE MNGENE LAK KAN???

    ReplyDelete
  28. lol, betui2 tu org atas.. comel apa ppuan ni

    ReplyDelete
  29. macam kiera knightly

    ReplyDelete
  30. siok jga ni klau melancap

    ReplyDelete
  31. orang atas buat modal la tu..hahah

    ReplyDelete
  32. sekurangnya,dia ni natural cantik...dri korean suck tu ...ptuiiihhhh

    ReplyDelete
  33. serupa ngan pelakon snow white kan??

    ReplyDelete
  34. korang nie! tk habes2 dengan tudung!tudung is the F.u.c.k for me! buat ape die nk pakai tudung klau die tu bukan islam!bodoh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. MMG TSANGAT BODOH.....BEBAL TAK ABIS ABIS

      Delete
    2. ya bodoh tak abis2.terang2 dia tu bukan islamm

      Delete
    3. betul3 .. x semestinya cantik tu org Islam je. Agama lain pun cantik juga sebab semuanya ciptaan Tuhan.

      Delete
  35. Replies
    1. hahahahahahaha

      Delete
    2. hohohohohohohohoo

      Delete
    3. hehehehehehehehehehe

      Delete
    4. huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu

      Delete
    5. hihhihihihihihihihihihihihi

      Delete
  36. Best... dapat aku jilat...

    ReplyDelete
  37. indahnye ciptaan Allah :D

    ReplyDelete
  38. perghh.. mcm Wawa Zainal...

    ReplyDelete
  39. kan bgus klau awek ni msuk Islam

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri