WTF - WANITA BERHIJAB JADI MODEL CINCIN ZAKAR?
Home » » WTF - WANITA BERHIJAB JADI MODEL CINCIN ZAKAR?

WTF - WANITA BERHIJAB JADI MODEL CINCIN ZAKAR?

93 Comments
#THIS IS MALAYSIA NEWS! Who need cincin tangan when you got cincin ****



Laporan asal Facebook Encik Kurien

93 comments:

  1. happy nyer mka dya ..sebahagi bahagia alam ..mcm dh xder maruah dh aq tengok ..mengong ..dh xde keje ah tu ..aq rase dya pki kowt haram jadah ni ..bendol ..baek x payah pki tudung klu cam uw ..huh ..-..-

    ReplyDelete
  2. sangap ni .nth2 pompuan uw awek c sedapp kowt .haha .sedapp2 .kat mna asyik nmpak ko punye komen je .x penat2 ke sedapp .asyik copy n paste je .penat aq mmbaca nyer .haih camne nk buat supaya ko x sngap lag pas ni .???

    ReplyDelete
  3. Zamri kl mesti dah beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. zamri kl wat stok 10 dia beli...

      Delete
  4. amri kl main jilat2 non stop...yg ni awek dia main kulum2 non stop...haha tol x owng bawah

    ReplyDelete
  5. muke nk mintak batang negro,sanggap giler..

    ReplyDelete
  6. Aku sokong org atas

    ReplyDelete
  7. Mintak maaf tumpang tanya sape zamri kl yg sokmo disebut tuh? Bnyk kali doh aku tengok nama die kuar

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia tu bkn bapak 'ayam' tp moyang 'ayam' dh... teringin leh ler...

      Delete
  8. ni belum rasa i punya lagi.. konfem berair habis pantat tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. napa pantat kena berair.....takutnyerrrrr!

      Delete
  9. Mst dio tra doh 2 penangan cincin sakti..sapa ko pusat 2.


    ReplyDelete
  10. hai..saya zamri KL..mau servis terbaik? pilihlah zamri KL..macam2 ada!

    ReplyDelete
  11. orang atas aku ni semua nye sangap. BODOHH

    ReplyDelete
  12. eh comak betul lah hahaha

    ReplyDelete
  13. kalau nak tau Zamri kl dok kampung seberau tapas..Muka dia selalu keluar dalam majalah mangga.

    ReplyDelete
  14. ORANG UMNO TU...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bodo ni xde kene mengena ngan politik la bongok...

      Delete
    2. mmg ler xde kne gan politika...
      Tpi mmg bnor 2 org UMNO..
      slalu jdi pendamping syarizat ..
      klu guane xcaye ayo gi PWTC:.
      Hidup Umno..hancur negara..

      Delete
    3. tok hg... musibat... bolg nih bkn sal politik la kamjat... barua sial... nk polotik tempat lain la... bdk2 pmbngkang mmg otak karat semua xkena... bodo piang.. hidup xdk hala tuju semua tmpat nk politik... esk soh bapak hg bkk blog buat politk sempit hg 2.... lahanat.. xsedaq diuntung

      Delete
    4. Tulah org UMNO..

      Delete
  15. mari kita bernyanyi!!!!!

    I love you You love me
    We're a happy family
    With a great big hug and a kiss from me to you.
    Won't you say you love me too
    I love you You love me
    We're best friends like friends should be
    With a great big hug and a kiss from me to you.
    Won't you say you love me too


    ReplyDelete
    Replies
    1. asal ko nyanyi lagu barney as a dinosour ni???

      Delete
  16. khurafat giler ah orang zaman sekarang , boleh ade cincin pulak...bangang

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg ada.. hari tu aku beli syampu d'herbs,dlm kotak syampu tu ada katalog.. mcm2 ada,sampai cincin pacak pun ada hahaha

      Delete
  17. PKR parti kencing rakyat

    ReplyDelete
  18. ZAMRI kl yang jual.. nih org BN pon beli.. missing finger!!

    ReplyDelete
  19. Puteri umno tu....
    Pukimak!!!!!

    ReplyDelete
  20. Puteri umno paling suka jika anak ikan mereka menggunakan cincin zakar.. fapp..fapp...fappp

    ReplyDelete
  21. sekurang2 ye bn x main blkg

    ReplyDelete
  22. Asal nyer korg nk tgk pompuan bodoh ni kn? Ttbe plak fitnah memfitnah. Mkne nyer korg Yg Di ats ni(xtermasuk lar yg mmftnah) lg bodoh dari pompuan ni. Bodoh tahap degree( Bak kate jep) wakakak.

    ReplyDelete
  23. PKR suka blakang.. "arrow-back" zamri kl, org atas nih anak ikan putri umno..

    ReplyDelete
  24. Mcm sial sak q tngok e2 pmpuan .. Kcian.. Hkhkhkhk

    ReplyDelete
  25. apahal msuk politik lak ttba... xde kena mengena dgn iklan... org atas gilaaa...

    ReplyDelete
  26. Bukan lah, dia pompuan simpanan jep!! fapp..fapp..fapp..

    ReplyDelete
  27. Buekkk!! nak muntah aku tngok pmpuan ni...apa kata orng bawah?

    ReplyDelete
  28. Butuh la org atas . cun kot die

    ReplyDelete
  29. Kalau ini keputusan abang Rapi,Ijah ikutkan saja.
    demi masa depan kita berdua.

    ReplyDelete
  30. baguslah ijah sedar

    ReplyDelete
  31. Aq sukala umno,ngko semua mana tau.. Mnada skola.. Ahaha

    ReplyDelete
  32. iklan2 mcm ni msti bn punya keje .

    ReplyDelete
  33. wooww.
    hubby i dah try dah produk ni..
    Memang terangkat2 i die kerjakan..
    mencanak keras hubby i punya cock..
    masa die nk capai ereksi pn lame gile..
    smpai i surender..
    Mase cumshot pn jaoh giler..
    so,i syorkan utk lelaki2 di atas dan bawah i yang lemah seks ni try gunakan produk ni..
    -ikin lurve-

    ReplyDelete
  34. kawe da try boh...
    memey kawe boleh maen lame boh...

    ReplyDelete
  35. org atas nih 3M, main, main, main..

    ReplyDelete
  36. mana nak beli basikal.. fapp.. fapp.. fapp...

    ReplyDelete
  37. main aih bodoh secara berjemaah la depa dlm ni,aku sorang je normal.

    ReplyDelete
  38. getah spender ko longgar wei org atas aq nih. btl x org bawah..?

    ReplyDelete
  39. huhu ..umno = longkang

    ReplyDelete
  40. Muka mintak penyepak tu

    ReplyDelete
  41. kalu jumpa nih nk ja se[ak biaq sedaq sikit dri uh .. bt malu ja eh .. bodo pnya betina

    ReplyDelete
  42. ermmm...mmg btul2 tbaik yg ori ler...buat ape ade tmbhn.....boring mcm tu.....

    ReplyDelete
  43. Mana Zambri KL lick Pussy 5 hour non stop Malaysia Book Of Record tu?? Xde plak harini tunjuk gambar kote kontot dy...hahaha

    ReplyDelete
  44. cam sial je org yng berpolitik tuh O.o

    ReplyDelete
  45. bangga diri ler tu klw nk bpolitik skdr parti pmbkg xpyh.....mnyshkn negara je...
    Xkira isu da start nk gbung n politik...
    bodoh betul.sial...

    ReplyDelete
  46. puak2 PR ni gila bayang bodoh :3

    ReplyDelete
  47. dengar cerita la tok garu-garu pas kne tutuh jubo nan anwar ibrahim O.o

    ReplyDelete
  48. ni bkn brg d herb ke...sllu sgt tgk iklannye kt sok kabau

    ReplyDelete
  49. okay la tu.. letak gambar pompuan bertudung.. ce kalo diletaknyer gambar lelaki.. tak ke lain peginya.. kalo pompuan tak bertudung disuruh bertudung.. semua serba tak kena.. habis apa yg kena? penpatah banyak dosa!!! patut diliwat dgn batu sampai mati..

    ReplyDelete
  50. KENAPA ORANG KAWIN HARUS MENDAPATKAN KEPUASAN SEKS? SUAMI ISTERI BUAT HUBUNGAN UNUTUK DAPAT ANAK, BUKAN UNTUK DAPAT KEPUASAN... BILA X DA ANAK, CAKAP X SUBUR LA, MANDUL LA PADAHAL BUAT SEKS UNTUK KEPUASAN JA BUKAN UNTUK DAPATKAN ANAK....AKU MEMANG X FAHAM BTUL LA DGAN SUAMI ISTERI NIE...

    ReplyDelete
  51. zamri...oo zamri..ko try la orang ats ni..stock baru nih..pasti mengerti apa itu sex..

    ReplyDelete
  52. comel akak 2..korang kat atas tmasuk admin jeles lah 2 xmsk paper..jdi bebal..

    ReplyDelete
  53. ni la...bangsa engkorang yg x blh puas hanya dgn anugerah Tuhan...hahahha

    ReplyDelete
  54. kotek tegang lagi mantap lagi besar lagi sedap perempuan isap

    ReplyDelete
  55. macam ba**iiiiii.....

    ReplyDelete
  56. BODOH! Bangang abadi. Gatal nak mampus!

    ReplyDelete
  57. mcm sial lah pmpn nie..telebih minum air mani zamri kl lah 2...hahahaha

    ReplyDelete
  58. Hye guy..
    suami sye pn dh try alat ni..
    memang berkesan la hasilnya..
    die henjut sye smpai sye mampu klimaks 4 kali sekali game.
    memang menakjubkan cincin zakar ni..
    lastly,kpade guys2 yg ske komen2 kt sni,sye tau awak semue lemah tenage batin n zakar pendek kan..
    nak2 lagi orang yg atas n bawah sye ni..
    bye2..
    -intan chubby-

    ReplyDelete
  59. org ats sume gler

    ReplyDelete
  60. bdoh la org ats ak nie....

    Zam KL nie nk kna block die la rsa. mcm x sah klau xde komen anu die je... dh 5x ak muntah hjau tau x!

    ReplyDelete
  61. setuju yg diatas tu!!

    ReplyDelete
  62. memang layak wanita berhijab tu...

    ReplyDelete
  63. w0w..zamri dh ada nama h0t , abg zam kl , AXAXAXAX..LU MMNG STYLE R ZAM !

    ReplyDelete
  64. aq rase korg sume dpat mrks for exam sivik gagal ke ..ape pasal komen2 kowang sume lgsung x mmbangun ..mcm gampang je sume komen2 kowang ..yg cbuk promote umno,pembangkang,body uw ..pehal ..menyemak je ..mcm pundek sape komen cam pukimak uw ..btw aq bnci pembangkang ..korg nak taw ..PEMBANGKANG PUNYE ORG NAK MEMURTADKAN ORG ISLAM ..BABI BODOH PUNYE PEMBANGKANG ..PUNDEKKKKK AQ BENCI ANUAR ..SUME YG DYE BUAT KOWANG JGN TPERDAY ..DYA NAK DUITTT SAHAJA ..MCA DLANG SEGALA GALA NYER ..BABI CINA BABI CINA BABI CINA ..-ORANG UNDI LARH SAPE2 ..ASLKAN JGN TEPEDAY UN WANG MANI ..BABABABABAABBI ..

    ReplyDelete
  65. Lancau talak potong bole masuk ini balang ka??
    Itu zamli kl sapa aaaa??L

    ReplyDelete
  66. Ish2..korg nie..

    ReplyDelete
  67. ko nk ish2 pehal,,isap kotey cpat

    ReplyDelete
  68. org politik memng x guna la..kat cni pon nak kutuk mengutuk...sbb tu la malas nk ambik tau pasal politik ni...mne2 pon semuanya bangsat memecah belah kan bangsa perosak negara dan sebagainya..mase nk dekat pilihan raya sumenyer baik2...lpas pilihan raya sndiri mau ingat la...Nasihat kawe kpada ore politik ni..korang nak gaduh tu gaduh la..jangan smpai satu hri nti negara kita cino pegang sudah la..sekarang ni ekonomi pon diorang yg pegang..x heran la kalu lpas ni tetiba tgok bngsa dio plak jdi PM..mse tu???lu fikir la sendiri.....

    ReplyDelete
  69. haha..aku dh jumpe fb zamri kl..kakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. wei sapa zambri kl yg hampa dok hingaq ni??

      Delete
  70. Woi tiba2 politik. Hahaha. Bengong la.

    Em kok ye pun tak payahlah wt iklan benda2 sex gitu. Nk jual, jual jela. Alahai !

    ReplyDelete
  71. bodoh punyer UMNO BN takut kat MCA dan CSL...CSL kata tak nak buat hudud kalau buat dia akan kuar BN, n negara akan hancur...tulah terus pak jip cakap kita takkan laksanakan hukum hudud. padahal hukum hudud adalah hukum yg Allah berikan utk umat manusia. kalau dah tahap menghina, perlekehkan dan tak laksanakan samalah mcm menghina Allah...org mcm ni bleh dianggap terpesong akidah, jika akidah sudah terpesong bermakna sudah murtad...so fikir2kn lah UMNO yang semakin hancur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. woi hang jgn main sebarang cakap..hang pi mengaji balik jgn sampai hang x sedaq murtad dgn x sengaja bahaya....terpesong akidah org tu buleh taubat..yg hang nak murtadkan org sesuka hati apa hal?

      Delete
  72. macam sangap.. benggong.. muka confident bodoh.. bangang.. buat malu kaum hawa.. muka lagakkkk ishhhh tak da maruah

    ReplyDelete
  73. UMNO = United Malays NO OTAK!!!!!

    ReplyDelete
  74. Umno barua~ pencacai najis~ bn = babi negara. Dgr kata najib kena tutuh juboQ dgn anwar betoi ka~ rosmah xtau tu

    ReplyDelete
  75. muke sangap kotey je pompan tu

    ReplyDelete
  76. hahah...macam2 jenis manusia .takat cincin arjuna je kot ,hahaha

    ReplyDelete
  77. heran la aku...ade pompuan kene jolok mnanggis, ade yg suka
    ape sebenarnye yg anda rasa

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri