COOL : HUTAN BULUH TERCANTIK DI DUNIA (GAMBAR)
Home » » COOL : HUTAN BULUH TERCANTIK DI DUNIA (GAMBAR)

COOL : HUTAN BULUH TERCANTIK DI DUNIA (GAMBAR)

20 Dec 2012 15 Comments
Hutan buluh Sagano ini terletak di Arasyima, Jepun. Walaupun Jepun terkenal dengan benda-benda pelik, tapi Jepun juga mempunyai banyak tempat-tempat yang indah dan menarik, salah satunya ialah hutan buluhSagano ini, ianya merupakan hutan buluh yang tercantik di dunia.






















15 comments:

  1. Tempat terbaik untuk membuat lemang...

    ReplyDelete
  2. subhanallah .. mmg cantik ..

    ReplyDelete
  3. Cantik... Tapi nampaknye lebih seram dr hutan biasa... Huhuhu

    ReplyDelete
  4. bukan Arasyima, tapi Arashiyama, kat Kyoto. dah berapa kali aku pergi ni. memang cantik tempatnya, sejuk... jangan risau, takde pontianak kat sini. Ju'on pun takde.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terbaek la.. haha

      Delete
    2. awk pegi dengan sape? jom teman saya pegi sane..saya x tau jalan la..ehehe

      Delete
  5. subbahanallah ! cantiknya ! <3

    ReplyDelete
  6. Subhanallah cantiknya.....

    ReplyDelete
  7. http://bit.ly/13Qt4IR
    click link ini untuk duit raya RM5. free2 je dapat.lagi banyak link click lagi byk duit masuk. caranya :

    halakan mouse pada link di bawah.kemudian highlight kan link tersebut,lepas tu tekan right click pada mouse, dan pilih go to http://bit.ly/13Qt4IR. GUNAKAN GOOGLE CHROME SAHAJA.
    try it yourself and tengok pe jadi.u wont believe it.

    ini linknya:
    http://bit.ly/13Qt4IR

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri