COOL : Koleksi Grafiti Jalanan Yang Sangat OWSOM
Home » » COOL : Koleksi Grafiti Jalanan Yang Sangat OWSOM

COOL : Koleksi Grafiti Jalanan Yang Sangat OWSOM

9 Comments
#Dalam banyak-banyak gambar aku rasa ini lah yang terbaik, enjoyss..

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

9 comments:

  1. fantasy diorang sgt kuat.....cmner ngan mlaysia?? i-city??...habeskan eletrik je...bahaha...kalau kaler.... habes duet xpe...seni seni kuat kan seni anda...bru la nmpak ceria

    ReplyDelete
  2. lau kat msia wat camni pn ..korang yg suka ngutuk tu..tetap akan kata membazir..lau negara luar wat cam icity tu..korang akan kata seni yg best la..tmpt yg sesuai utk riadah la..bla bla &...bla bla bla

    ReplyDelete
  3. tapi kat CM .. kat sungai klang .. dekat ngan lrt pasar seni dah ok dah .. buat mcm tu .. cantik pe

    ReplyDelete
  4. org malaysia kuat kritik..semua x kena..itu x kena..ini x kena.. bila suruh buat sendiri, x reti buat pulak.. pantang tengok orang lain ada idea bagus..ada je akal nk menjatuhkan org lain.. x pernah nk membantu.. bukan semua orang la..tp kebanyakan

    ReplyDelete
  5. orang kebanyakan...

    ReplyDelete
  6. but i think kalau kat mesia buat macam takdela guna kos yang tinggi pun.. yang penting kreatif..

    ReplyDelete
  7. but betul i-city habiskan duit org

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri