COOL : KONSEP - DUA KONSEP TAMAN PERUMAHAN DI BAWAH SKIM PERUMAHAN RAKYAT 1 MALAYSIA (15 GAMBAR)
Home » » COOL : KONSEP - DUA KONSEP TAMAN PERUMAHAN DI BAWAH SKIM PERUMAHAN RAKYAT 1 MALAYSIA (15 GAMBAR)

COOL : KONSEP - DUA KONSEP TAMAN PERUMAHAN DI BAWAH SKIM PERUMAHAN RAKYAT 1 MALAYSIA (15 GAMBAR)

25 Comments
PR1MA.MY. Rumah-rumah di bawah dijual pada harga diantaraRM100 - 400K sebuah dan sekiranya anda mempunyai pendapatan bersama diantaraRM 2500 hingga RM 7500.00 anda layak memohon. Di bawah ialah gambar apartment di PR1Ma Penang dan rumah di Seremban Utara. Sila mohon jika layak





Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

25 comments:

  1. hmph! pentingkan kemewahan dunia je, memang la khas untuk rakyat yang mampu....tapi bagaimana pula dengan kebajikan rakyat yang lain?? ingat! jangan berat sebelah je

    ReplyDelete
  2. Kalau aku gaji rm2500 leh mohon umah 100k je kata bank tuk 30 tahun, ni pulak 400k, gila bape sebulan nak bayar? Najib xde otak ke?

    ReplyDelete
  3. Kalau aku gaji rm2500 leh mohon umah 100k je kata bank tuk 30 tahun, ni pulak 400k, gila bape sebulan nak bayar? Najib xde otak ke?

    ReplyDelete
  4. nie kategori mewah la yang kos rendah 40 ribu mcm ner plak?

    ReplyDelete
  5. nie kan cuma lakaran je..ape la..

    ReplyDelete
  6. waa bagusnya cadangan ni...best2...lepas PR1Ma, kerajaan buat pulak SeRaM - Setinggan Rakyat Malaysia - kepada yang hidup merempat dan gaji kecik macam aku ni

    ReplyDelete
  7. dalam design mmg gempak...tapi bile dah siap macam haram...ini realiti sebab aku arkitek...byk sgt yg nak amik keuntungan

    ReplyDelete
  8. ni bukan rumah contoh kat johor ke

    ReplyDelete
  9. jgn dlm gmbr je cntik. ble dah siap mcm haram je. tu berlubang la. dinding retak la. APTB

    ReplyDelete
  10. mahalnya tak mampu, mungkin hanya untuk orang yg bergaji RM5000

    ReplyDelete
  11. Dlm soal jwb tv3 td ckp gaji atas 2500 je layak memohon. Ape da! Gaji yg rm1500 kw bawah mcm mana?!

    ReplyDelete
  12. mahalnya tak mampu, mungkin hanya untuk orang yg bergaji RM5000

    ReplyDelete
  13. orang yg dduk penang taw la utk harga 100k ke 400k consider murah or mahal

    ReplyDelete
  14. Perumahan Rakyat hapenye klu minimum gaji RM2500K!!!

    ReplyDelete
  15. korang nie bodo la , ikut la kemampuan , kalau setakat gaji rm2500 takkan kau nak mohon rumah 400k ? tak sedar diri plak . mohon la yg dalam bajed kau . rm100k ke . rm200k ke . gaji kecik nak rumah mahal , pastuh kondem kerajaan . pape tah . diri sendiri bodo tanak pikir . mcm aku , matang la sikit

    ReplyDelete
  16. eh org ats. ko ni nk bodohkn org plak. ko xbaca ke ape yg diorg tulis?
    rumh utk rakyat. tp minimum pemohonan gaji 2500. kalu org gaji 1500. 1000 mcm mne plak... 2 maksud diorg.. ptut perumahan rakyat. utk bntu rakyat. tp ni mcm mndera rakyat yg gaji xseberape yg xda rumh.. ko 2 yg xmatang..

    ReplyDelete
  17. sedih
    dan akhir skali yg dapaat dduk sini adalah kroni2 sepupu sepapat dan sebagainya..

    ReplyDelete
  18. nampak gambar mewah..bila siap..jd umah pangsa...tgk putrajaya..rumah macam gah..masuk lif..conteng sana sini..sampah terabur sinin sinun..itu rosak..ini rosak..

    ReplyDelete
  19. area penang laaa.....zon pakatan rakyat, nape plak nak salah kan najib?

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri