Cool : [Video] Kobe Bryant VS Messi Dalam Kapal Terbang
Home » » Cool : [Video] Kobe Bryant VS Messi Dalam Kapal Terbang

Cool : [Video] Kobe Bryant VS Messi Dalam Kapal Terbang

5 Comments
Jom layan iklan Turkish Airline yang terbaru ni featuring Kobe Bryant dan Lionel Messi.. Agak2 brapa Turkish airlines bayar kat diorang ni ek? Byk duit tu... Apa2 pun, best iklan nih... layan~

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

5 comments:

  1. Replies
    1. Pergaduhan atlit badminton d gelanggang yg jarang berlaku.
      Tengok video ni-->atlit-bergaduh.avi

      Delete
  2. Cool thing that they made something like this, it's a great ad for sports. :)
    __________________
    Miles | NBA Betting

    ReplyDelete
  3. (just ignore if you dont belive it)
    Mau pendapatan sampingan tanpa modal? klik link ini http://bit.ly/extraPendapatan.
    hanya ikuti panduan dgn cara yg betul.
    Ya Betul!!! tak guna Modal Pun!!!

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri