CUN : 3 Gambar Neelofa semasa zaman sekolah
Home » , » CUN : 3 Gambar Neelofa semasa zaman sekolah

CUN : 3 Gambar Neelofa semasa zaman sekolah

1 Dec 2012 44 Comments
#Well, kalau korang tanya mana aku jumpa gambar ni memang tak terjawap lah. 
Jangan tanya aku mana satu muka neelofa!

Sapa yang tidak kenal dengan artis baru yang cantik dan menawan ini, Neelofa artis berasal dari negeri cik siti wan kembang ini punyai gambar-gambar yang menarik dan seksi yang sering kita lihat di kaca tv dan medium hiburan yang lain, Enjoys the koleksi gambar kenangan Neelofa ketika di zaman sekolah!





44 comments:

  1. Replies
    1. Boleh tak aku nak cakap sikit?
      The power of make up, terus nampak cun gitu..
      Ermm muka dia masa zaman sekolah tu dulu boleh la tahan..biasa2 je..
      macam gadis2 lain..
      but,the power of make up lah yang buat nampak gojess gitu :P

      Delete
  2. ms sek tudung elok ja.skrg ne...

    ReplyDelete
  3. ms sek tudung elok ja.skrg ne...

    ReplyDelete
  4. pendang ka langkawi???
    aku tengok macam maktab lama aku ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. jubah tu jubah MRSM Langkawi kan ? Color biru pink..

      Delete
    2. die mmg pnh skola kt lkwi dulu..hewhew

      Delete
  5. Kalaula die pkai tdung cam dlu............ Hmmmmmmmmmmmmmmmm =(

    ReplyDelete
  6. jangan nak menipu la admin..yg korg cakap neelofa tu cousin aku kot...and she's not neelofa..hahaha kene kelentong mentah2

    ReplyDelete
  7. ZAMRI KL mau buat rekod 10 jam non stop dgn neelofa

    ReplyDelete
  8. Ada cni rupenya.. pengomen yg setia.. hahah

    ReplyDelete
  9. perh...mrsm langkawi kot..windu sekolah lma aku

    ReplyDelete
  10. lawo lagi hok tepi skali tuh..comey boh..

    ReplyDelete
  11. dlm bnyk2 yg nengok gamba ne.. aku la yg paling bodoh kali.. aku siap panggil akk aku tu suh tnjuk yg mane satu neelofa... hahahahahaha

    ReplyDelete
  12. Dia mmg MRSM langkawi laaaa...dapat confirmation dari salah sorang cikgu dia

    ReplyDelete
  13. Perghhh!!~..elok je bertudung labuh pulak tuh...sekarang tak ingat punye tayang nasi lemak RM 1.50 (barang dah mahal) dengan boobs untuk diperagakan bersama peha gebu idaman lelaki..aiii, itulah bilamana belajar agama hanya untuk lulus peperiksaan..semoga Allah tidak melaknat kamu tetapi yakinlah kamu tidak selamat dari api neraka..itu yang pasti~

    ReplyDelete
    Replies
    1. betull.oga dapat hidayah..

      Delete
  14. YANG MANA SORANG NEEOLOFA?

    ReplyDelete
  15. Ingat sumer pompuan kelantan tutup aurat...kata serambi mekah..skali terlepas jadi hamPAS..

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mak ko jugak .. ko bagi anak bini ko makan pon duit haram .. jgn nak poyo .. hahaa

      Delete
    2. saudara or saudari.ingat negeri tu penentu semua kebaikan ker?pemikiran cetek betul.kesian..

      Delete
    3. rmai jumpa ank2 gadis kelantan ni yg mcm lupa diri bila menetap diluar kelantan..mcm kejutan budaya pun ada.agknya dh lama teringin nk pakai seksi, nk londeh tudung tp xdpt buat sbb tinggal di kelantan..rmai org alim agakhya.kt sne.mcm ni ke islam yh diterajui pas kelantan?serambi mekah dh x relevan di kelantan..

      Delete
    4. pompuan Kelantan yg aku kenal semua macam cibai. dan CULTURESHOCK. tapi yg pelik semuanya bajet alim. yg pakai tudung tapi buat maksiat adalah perkara biasa bg minah Kelantan ye

      Delete
  16. lama tak lepak dgn neelofa ni. hehe

    ReplyDelete
  17. dia ni pernah kena rogol dulu sebab tu jadi pelacur

    ReplyDelete
  18. tu bkan neelofa la...korang semua babi

    ReplyDelete
  19. Neelofa ni sebenarnya memang tak lawa mana pun dia lawa pun sebab make-up tebal !

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko jeles lettew, bitch

      Delete
  20. aku igt lagi dia time ni. time ni dia ketattttttt lagi ni. perghhhhhhh

    ReplyDelete
  21. she's my senior...mrsm langkawi....wooohooo

    ReplyDelete
  22. ase dye pnh blajar wataniah naim libanat..kelantan..neelofa sempat kapel ngn aqu time form 5..pastu ptus sbb aqu ada hbungan ngn didi alias...

    ReplyDelete
  23. semoga dia mendapat kesedaran kembali...amiin..

    ReplyDelete
  24. semoga dia mendapat kesedaran kembali..amiin

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri