CUN : 5 Gaya Selebriti Cantik Korea Saat Sedang Tidur Pun Nampak Cantik
Home » » CUN : 5 Gaya Selebriti Cantik Korea Saat Sedang Tidur Pun Nampak Cantik

CUN : 5 Gaya Selebriti Cantik Korea Saat Sedang Tidur Pun Nampak Cantik

3 Dec 2012 53 Comments
Para idola KPop biasanya sangat sibuk. Jika punya waktu sedikit, mereka pun menyempatkan diri untuk tidur. Ini dia, 5 gaya selebriti cantik korea saat sedang tidur :
1. Eunjung


Personel T-ara Eunjung dikenal dengan kebiasaan tidurnya yang tak mengenal tempat. Foto-foto Eunjung sedang tidur pun banyak sekali beredar di internet dan diunggah oleh manager atau stylist T-ara.

2. Sandara Park

Dara '2NE1' beberapa kali terlihat tidur dengan mengenakan make up dan rambut yang sudah ditata rapi.



3. Yuri

Personel SNSD Yuri tidur dengan posisi ini saat shoouting program 'Invincible Youth'. Ia tampak tidur nyenyak dengan rambut yang berantakan.



4. Park Bom

Sama seperti Dara, rakan satu groupnya Park Bom juga tidur di kereta dengan rambut dan make up lengkap. Bezanya, Bom memilih tidur di perjalanan.



5. Jiyeon

Jiyeon menjadi yang paling sibuk di antara personel T-ara yang lain. Ini gaya Jiyeon saat sedang tidur di lokasi shooting 'Dream High 2'.

53 comments:

  1. Cute nye,. Tdo trnganga.. Heheh

    ReplyDelete
  2. Cumel ! :))

    Jemput mai site saya. Salam blogger sume.

    ReplyDelete
  3. sejak dah tak leh pakai "anonymous" dah takde sape nak mencarut....nice

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapa kta x leh pakai...sengal

      Delete
    2. hahahahahaha

      Delete
    3. gua pun boleh..fapp3

      Delete
    4. hahahahhahaha... bodoh bebal sial... problem?

      Delete
    5. hahahahah.. LOL

      Delete
    6. boleh pakai pon... sedapnya kalau di kongkek ni..

      Delete
    7. Hahaha, bodoh babi sial kimak punye jantan...!
      Sape kate x boleyh pakai, ko punye kompiter ade mslh ape la sial..!

      Delete
    8. kalau dapat pancut dalam yg first tu..

      Delete
  4. aah kan..baru prasan anon da x leh pakai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jubo mu. Boleh je aku guna anon

      Delete
    2. x baik mencarut -,-

      Delete
  5. cute lewwww!!! unnie saranghaeyo!!

    ReplyDelete
  6. tapi best la .. cute je .. dorg lelap..

    ReplyDelete
  7. Yg tu tjelir skit lidah dia.. Hihihi... Tomel...

    ReplyDelete
  8. Yg tu tjelir skit lidah dia.. Hihihi... Tomel...

    ReplyDelete
  9. Plastik sampah!

    ReplyDelete
  10. Tido pakai makeup blh la..

    ReplyDelete
  11. comel, lagi comel dpat jdi bini aku, fap3

    ReplyDelete
  12. dlm byk2...ji hyo jgk yg lawa tanpa makeup

    ReplyDelete
  13. BIAS BOOOO
    TARA FUCKING YOURS
    11

    ReplyDelete
  14. hahhaha...bpok klako tido smpai tjelir lidah..wkwkwkkwkwkw...itupon kte comey...wakluu..

    ReplyDelete
  15. agak2 kak ton comel tak tido macam ni hee

    ReplyDelete
  16. orang lawa kalau tido ternganga mmg la comel..cbe kalo yg gemok itam muke bintik2.. x kena maki hamun ngan korang tnpa sebab.. sgt tidak adil bagi mereka.. len kali..jgn mncarut oke..

    ReplyDelete
  17. pepek confirm berbulu sedap main bunyi ah ah ah ah ah ah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah !! pepek dia pergh putih siot

      Delete
  18. ahahaha..!! Lol..!

    ReplyDelete
  19. hahahaha.. idop anon..

    ReplyDelete
  20. smua tu awek aq...

    ReplyDelete
  21. orang atas aku semua pandai2 blaka...

    ReplyDelete
  22. hehe.. comeynyerrr jiyeon,dara,park bom,yuri gan eunjung unnie tidur^^

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri