CUN : (Gambar) Aksi 'panas' Nora Danish buat Tok Arab padang pasir kecur air liur!
Home » » CUN : (Gambar) Aksi 'panas' Nora Danish buat Tok Arab padang pasir kecur air liur!

CUN : (Gambar) Aksi 'panas' Nora Danish buat Tok Arab padang pasir kecur air liur!

22 Dec 2012 35 Comments
Percutian Nora Danish di Dubai bersama keluarga. Mereka sampat merakamkan aktiviti-aktiviti lawatan termasuklah di sebuah gurun...panas! PANAS!!!










35 comments:

  1. Cepat nya tersebar...baru jak kemarin dorang upload pic kat instagram...ahahaha...menjaga aib org la tu....lol...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam byk2 rakyat kat seluruh Malaysia neh, masih ada yg belum menemukan lagi maklumat yg sy nak perkongsikan kat bawah neh:

      1. Korang nak chat ngan Lisa Surihani dan Shaheizy Sam secara Live tak? Klik dulu, nanti anda akan tahu caranya camne. OK.

      2. Confidence is the key to success. Build your confidence thru superior oral health. Ramai belum yakin lagi, sebab tu nak suruh kita ni betul2 yakin

      3. Nasihat saya, jangan bagi buah hati anda hilang begitu saja di mata anda kalau anda tak pedulikan perkara di sini berlaku

      4. Ketahui restoran made by samsung in Malaysia yg menyediakan masakan ramen di sini

      5. Program diploma swasta yg setanding ngan IPTA yg baru fresh dan jarang diketahui umum lagi

      6. Korang boleh pilih & undi restoran kegemaran korang di sini. Tak ramai yg tarik diri.

      7. Jualan IKEA Perabot dan fabric ada offer dlm beberapa byk diskaun yg belum korang tahu lagi. Penghantaran cepat dlm hari itu juga. Boleh periksa di sini

      8. Bagi sesape yg peminat ngan lukisan seni graffiti rasanya tak ramai. Korang boleh tahu pendedahannya di sini

      9. Ramai masih belum tahu dan belum belajar lagi mengenai kereta mewah Mercedes AMG. Bolehlah ke sini.

      Iklan dalam bentuk link di atas neh, kalau anda share macam kat atas neh anda boleh dapat dalam 20sen-30sen bila sorang saje pengunjung yg klik. Kalau lebih drpd sorang yg klik, maka berganda hasilnya. Sebab tu sy buat begini. Join percuma tak perlu bayar macam saya. Ianya sama macam iklan says.my. Tapi ini bukan says.my. Neh linknya - http://bit.ly/14xjsb5

      Delete
  2. aku penah pi thn2006 trasa rindu plak nk pi skli lgi....

    ReplyDelete
  3. nora danish pakai topi nampak macam song jihyo runningman...kening jer laen sket

    ReplyDelete
    Replies
    1. butuh pak hang laa x abis2 ngan korea babi tu. hang tu beranak tepi telaga belakang rumah tok hang dulu2 jaa woi. x yah nak agung2kan si korea faker tu laa. ce sebut cam ni..nora danish tu mcm aku yg beranak atas tikar mengkuang kat kg aku jaa..bangga laa sket jadi Melayu. babi betui mak hang x sedaq diri. puuiii!!!

      Delete
    2. yg ko nk bising sgt nie pehal anon oii?? xska sdah la... dk bsing2 wat pa?? ikut pendapat msing2 la... aishhh~~ =_="

      Delete
    3. ye kan..mcm korea...yg org 1st reply tu otak dia yg sama mcm babi... jgn2 muka pun sama... tu la dengki sgt ngn ko tu... bahasa pun mcm baru lepas kena sula pantat... woii biadap...mak bapa km ka yg ajar ?? Melayu palak hotak hang la... melayu beradap bukan biadap mcm hang...

      Delete
    4. sm jer korang...sebut mak bpak org lain, diri sendiri tak sedar mulut mcm longkang..

      Delete
  4. x puas lg ke enjoy mak janda???

    ReplyDelete
  5. dia jande ka, die ape lantak pi kat dia la.

    ReplyDelete
  6. @cerek, betul tu.. Jom buat duit sama-sama!! http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
  7. pak arab .. kira timing .. bila la leh merasa .. body sesedap nora danish

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha encik.. pak arab tgk beauty dorang dh mcm average la..
      dorang lg suke minah arab dorang....
      tapi utk lakukan seks dorang akn mempergunakan wanita dr negara lain....
      tapi pasal kecantikan bagai, dorang lagi suka tengok org dr pakistan, utara india, afghanistan and other middle eastern countries.

      Delete
    2. pak arab tu lg suka minah arab..bnyk mkn rempah..

      Delete
  8. tu hak dia..dosa pahala dia tanggung..kita cuma boleh tegur untuk kebaikan..jangan dok tempah dosa lak dok ngata dia ngumpat dia..takkan tak tau dosa tu tak terampun kalau ngumpat ngata orang?

    ReplyDelete
  9. Apa yg kecur nye? biasa je. =P

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. ko ni jelez ke...hahaha...sian...lantak la dia..at les dia sedar diri..drpd minah x sdr dri rampas laki dia...klu ni cara dia nak lpakan mslah dia x ksah..skurang2nya dia x kaki clubbing mcm madu dia tu..dh suara cam itik...bajet cantek lg tu..body pun x balance..myampah..

      Delete
    2. hoi pesal kutuk bekas madu dia? bekas madu dia tak buat salah pun kat korang. kau dengar dari mulut orang memang takkaan habis. .dan I admit dia memang cantik. sangat cantik dan mulut dia wangi. jarang aku dengar dia kutuk2 orang.. aku suka fasha sandha.. :)

      Delete
  11. pat keje aku pun ade ji hyo wkwkw...

    ReplyDelete
  12. Raz ko nk merase burik die le tu..lntok le die jnde

    ReplyDelete
  13. Raz ko nk merase burik die le tu..lntok le die jnde

    ReplyDelete
  14. klu nora buat squat, perghh. dat ass!!

    ReplyDelete
  15. doggy sdap ngn nora danish sdap gak ni asenye

    ReplyDelete
  16. Gile rmai pervert

    ReplyDelete
  17. Ramainya yg jeles kt nora nie..hahahaha....yg penting die enjoy!!!!wakakakakakakakakka

    ReplyDelete
  18. Nora......i luv u....

    So much...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri