Cun : Mia Chan, Ibu Dua Anak Paling Cantik Di Dunia (6 Gambar)
Home » » Cun : Mia Chan, Ibu Dua Anak Paling Cantik Di Dunia (6 Gambar)

Cun : Mia Chan, Ibu Dua Anak Paling Cantik Di Dunia (6 Gambar)

48 Comments
Mia Chan, Ibu Dua Anak Paling Cantik Di Dunia.

Dah dua orang anak tetapi dia masih kelihatan anggun. Mia Chan adalah model Hong Kong dan pada usia 23 tahun dia telah menlahirkan dua orang anak. Dia mendapat anak pertama pada usia 16 tahun . Dia telah bercerai selepas melahirkan anak kedua. Dia kini bekerja di butik ibunya dan juga seorang model di Hong Kong.

#Cantik itu tidak penting, POYO!






Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

48 comments:

  1. emmm.. Dh lama aku cari janda mcm ni.

    ReplyDelete
  2. mak aku pon cantik laa....xpenah jadi janda. Kalo cantik, janda juga apa guna leyyy amoiiii....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Janda la best wooo... ko tak tau... mmg beza best dia wooo... lagi nikmat dari anak dara wooo...

      Delete
  3. begini punya cantikpun bercerai gak?

    ReplyDelete
  4. bukan dia minta jadi janda..bodoh btl komen org atas ni..jeles kali

    ReplyDelete
  5. Dah tu klu dpt laki jeles nk mampos! Baik cerai..

    ReplyDelete
  6. Title janda tu busuk ke? Klu busuk...yg buat busuk adalah lelaki..tak pandai menghargai wanita...stupid!

    ReplyDelete
  7. tengok dulu muka dia tanpa make-up .. ntah2 mcm hantu kak limah .. segalanya pasti dengn make-up ..

    ReplyDelete
  8. cantik tapi kalau tak pandai jaga laki kena cerai jugak :)

    ReplyDelete
  9. What is wrong with you people ? Janda tak janda suka hati dia la... Kenapa pandang hina sangat dgn status janda ? Kenapa cakap dia tak pandai jaga laki,ntah2 laki dia yang x pandai jaga dia sbb tu dia lari

    ReplyDelete
  10. emrrr bt plastic surgery la tu tgk mka pun dh thu!!!

    ReplyDelete
  11. k poplover atas ni bodoh....taksub sgt dgn k pop sampai mia chan ni yg natural cantik pun ckp plastic surgery....org k poplover ni semua bangsat.....menyampah aku.....dgr lagu kpop tp x tau maksud....mmg bodoh nak mampus....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nia lagilah bodoh. hahaha. kau tak dapat bezakan ke bentuk muka manusia biasa macam mana? ada ke dagu yang dah memang tercipta macam tu? Lepas tu, setahu aku hidung cina nie tak mancung pun kalau realitinya. mudah sangat kau nie tertipu dengan plastik surgery.

      Delete
  12. pikir org hong kong pki plastic surgery ker =.=

    ReplyDelete
  13. eh pikir org kpop pki plastic surgery org hong kong pun pki -tersilap post- =.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kau manusia terlawak abad ini..haha..'tersilap post'..haha...terbaek la noor rohizah

      Delete
  14. Heloo, cik atau encik Unknown..dah nama pon minat kpop, mestilah cari tahu maksud liriknye..kau ingat kitaorg BABO ke...kau tu yg BABO, nk tahu apa maksud BABO , cari lah sendiri..ada sesetgh org yg belajar tau bahasa korea sama ada bahasa biasa dan bahasa kesat...tak ada salah apa pon kalau belajar, kan? so, mind yourself la mister or miss...jgn tulis itu sedap aje, ikut rasa binasa , ikut hati mati...btw, Assalamualaikum...

    ReplyDelete
  15. pantat dah rabak...hahah
    guraw jerr...
    jangan benci saye taw orang bawah...

    ReplyDelete
  16. hehehehe takut plak die kena benci dek org yer..

    ReplyDelete
  17. Lawak la komen korang ni..ape komen org bawah pulak?

    ReplyDelete
  18. x kesah la dia buat plastik surgey ke plastik ape ke..tapi bagi sy dia comel.. :)

    ReplyDelete
  19. camne gamaknye muke dye ni without make up..??!
    im curious!

    ReplyDelete
  20. Ni plastic surgery ni..
    apa kata org bwh

    ReplyDelete
  21. org atas! lantak dia laa plastik surgery ke .. jande kee... yg penting dia nak kat aku ni.. org bawah jgn nak jeles!

    ReplyDelete
  22. org ats aku lak: otak hang....
    org bwh aku: sengal..

    ReplyDelete
  23. Org ats aku ni bodoh ah yang ko pergi cakap orang bawah mampos tu pesal bangang la ko ni

    ReplyDelete
  24. Fap fap fap janda bodo boOooo~ ada betina piss off, janda ka tu boOOoo

    ReplyDelete
  25. fuhhh..... MILF!! Jom buat duit sama-sama & ajak kawan skali!! http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
  26. Bangang admin... mmg la cntik, wat air liur aku meleleh, tapi paling cntik didunia tu sgt2 xbetul... ada lagi ibu yg jauh lagi cntik... ada yg tgk pun dah nk trpancut...

    ReplyDelete
  27. "paling cantik di dunia"? hahahahha lawak giler la tajuk ni, cuba tengok muka dia time meneran nak berak!

    ReplyDelete
  28. lawa lagi admin kalu pakai bedak

    ReplyDelete
  29. kpop ni sial abis 1 rumah aku lyn crite korea ngan bapak aku skali tjebak...dari ko cari maksud lirik kpop tu baik korang cri terjemahan ayat2 al-quran ade jugak faedah nye..bebal..

    ReplyDelete
  30. apa bodo blog ni... kata budak laki paling cantik la... perempuan umur 40 paling cantik la apa la.. skang anak paling cantik di dunia?? FUCK OFFF
    sume nk kata die paling femous kt atas dunia.. bodo

    ReplyDelete
  31. tajuk entri poyo sangat..
    tp comey la juga..... hahahaah

    ReplyDelete
  32. jeffri makong11 March 2013 09:26

    tudia aih.selambak

    ReplyDelete
  33. cntik dn x cntik itu trletak pda pndangan yg diberikan oleh mnusia. sbnarnya, stiap org itu unik dn cntik dgn cara meka trsendiri.

    ReplyDelete
  34. muka plastik tu doe.....

    ReplyDelete
  35. nora danish lg terbaik ~

    ReplyDelete
  36. Cantik ke xcntik. .to anugerah tuhan yg br'sifat sementara. .xkekal mane. .pun. .nty tua kerepot jugak. .da maty tngal tulang. .d mkan ulat jugak nty

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri