CUTE - BILA GADIS GEMOK MENJADI KURUS (11 GAMBAR)
Home » » CUTE - BILA GADIS GEMOK MENJADI KURUS (11 GAMBAR)

CUTE - BILA GADIS GEMOK MENJADI KURUS (11 GAMBAR)

42 Comments
Seorang gadis berjaya turunkan berat badan sebanyak 71 pound ( 32 kilogram). Mari lihat perubahan rupa beliau. Amazing. Good for you girl!





Laporan asal Izismile

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

42 comments:

  1. 1st comen. org bwh sumer lambat. slow

    ReplyDelete
  2. Cner dia wt?? Smpai ley kuruss...???

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia pakai paip penyedup lemak

      Delete
  3. lose weight now..ask me how..:)
    013-9202215

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk Promote herbalife la tu.. KAH KAH KAH KAH KAH !!!

      Delete
    2. herbalife berkesan.. aq pun dh guna.. haha

      Delete
    3. lanchau berkesan... berkesan pada liver?? ha tu la Malaysian, beriman pada ubat ubatan/supplement.. nak kurus, workout la noob.. x de jalan senang nak senang.. bahalol.. Nokharoom...

      Delete
  4. gemok tetap gemok..kurus tetap kurus....cermin diri k...

    ReplyDelete
  5. mcm mana die kuruss!!plz investigatee!!

    ReplyDelete
  6. cantik nyer dia after kurus kan?? hmmm

    ReplyDelete
  7. After kurus tetek jadi gemuk...hahaha

    http://www.malaysiancareerjobs.com/

    ReplyDelete
  8. si Spikyboy nak promote herbalife dia la tu...hahahaa

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Come lote boh? Kau nie kelantan ke...owh lupa kelantan memang sangap pun..fuck off la kelantan....

      Delete
    2. anon atas ni kalu jupo kakku aq katok mapuh mu....kecek apo bodo g2...

      Delete
  10. terbalik la =.= admin ni ske post bnda merepek..bkn dari gemuk ke kurus, tp kurus ke gemuk. aduhai korg pon caye la

    ReplyDelete
  11. wow... cantiknya dye bila kurus... :o

    ReplyDelete
  12. cantik nyer klaau lah kakak aku macam ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. knalkn ngn aku la

      Delete
  13. owg inggeris biasalah kalu tak operate

    ReplyDelete
  14. Ingin Tahu Cara Untuk Langsing

    BACA INI

    Langsing Bergaya

    ReplyDelete
  15. time gemOk mne brani pakai seksi2 . .
    bile kurus . . . pa'am2 je law . .
    sO trus kn la kegemukan tu lebih baiik . . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa salah dia pakai sexy. .taula budaya org barat kan. .kalo body dh mantap xkan la nk sembunyikan kt org. .open2 la ckit wei. .jgn nk judge org lain lak

      Delete
  16. fap fap fap

    ReplyDelete
  17. sekarang saya dah boleh pakai saiz S... terima kasih London..

    ReplyDelete
  18. huhuhu caye sgt la

    ReplyDelete
  19. Benda mcm ni tak menghairan kan..yg menghairan kan org yg komen ni cetek sangat ilmu...org bleh kurus kalau tekad nak kontrol mkn, pengambilan mkn tertuju pada jenis mknan tertentu jak...tu lah, suruh blajar benda yg berguna tak nak, nak jadi kaki zina,kaki gangster, kaki rompak semua tau..berbual kurang ajr mcm membesar ngan binatang....memalukan bangsa dan agama pula..nak terasa ke? Memang betul lah tu kalau terasa..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik lah herbalife..xoxo

      Delete
  20. ni dh cntik msti nk apply jdi pornstar lak....huahahahaha

    ReplyDelete
  21. mata biru agak menakutkan..haha...mula2 geli bila kurus teringin.adat manusia kepala *&$n!

    ReplyDelete
  22. fab fab fab fab fab fuuuuuhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  23. yg kat cni sume gler sex....kote xguna...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko besar ke sial kote ko. babi budak ! aku punya besar mcm negro kot .

      Delete
    2. Bodo besar mcm negro klu lubng kecik x guna jgk..

      Delete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri