CUTE - HELIKOPTER TEMPUR PASUKAN PERTAHANAN DIRI JEPUN (11 GAMBAR)
Home » » CUTE - HELIKOPTER TEMPUR PASUKAN PERTAHANAN DIRI JEPUN (11 GAMBAR)

CUTE - HELIKOPTER TEMPUR PASUKAN PERTAHANAN DIRI JEPUN (11 GAMBAR)

14 Comments
Budaya Kawaii memang sinonim dengan Jepun. Semua benda dalam dunia inipun orang Jepun mahu diKAWAIIkan oleh mereka. Jadi tidaklah mengejutkan apabila sebuah helikopter tempur anti kereta kebal AH-1S Cobra diberikan sentuhan kawaii sempena festival udara Kem Kisarazu. Badan helikopter ini dilukis dengan maskot Skuadron 4ATH iaitu Akane Kisarazu. Y. Menurut laporan Sankaku Complex pihak pasukan pertahanan diri Jepun, bilangan orang ramai yang ingin memasuki tentera bertambah sejak karakter anime dan cosplayer sebegini digunakan ketika hari terbuka kem. 





Laporan asal SankakuComplex

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

14 comments:

  1. pakaian model tu lebar sangat. muka boleh tahan tapi spoil kena uniform askar haha. Jom buat duit!! Copy link & join us. http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
  2. wow itasha.. budaya memang biasa kat jepun.. tapi aku selalu nampak kat kereta dan moto je... tak sangka heli pun boleh kena jangkitan budaya itasha ni...

    ReplyDelete
  3. kut camtu aku pon nak masuk gak...XD XD XD

    ReplyDelete
  4. gila sex
    gila sex
    gila sex
    gila sex
    gila sex
    gila sex

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Woi zahrul... semak la ko nih... adik mazeer ke apa...

      Delete
  6. ye memang lawa sangat...
    kepala hotak dia berjambol...
    hahaha...

    ReplyDelete
  7. Nak pergi perang pun kena kawaii ke japang , ko ingat ni cerita kartun ke japang.

    ReplyDelete
  8. Lg mnx kne bom cmni..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri