Fakta : Ini Masalah Yang Berlaku Pada Gadis Berdada Besar (12 Gambar)
Home » » Fakta : Ini Masalah Yang Berlaku Pada Gadis Berdada Besar (12 Gambar)

Fakta : Ini Masalah Yang Berlaku Pada Gadis Berdada Besar (12 Gambar)

69 Comments
Ini Masalah Yang Berlaku Pada Gadis berdada Besar










69 comments:

  1. Replies
    1. ape ni semua ni saya darjah 2 tak faham :3

      Delete
    2. apa yg budak darjah 2 buat kat sini =.=.p main jauh2

      Delete
    3. Nt tingkatan 3 rima akan phm

      Delete
    4. tapi aq budak darjah 5, fhm je

      Delete
    5. kalau rima nak cepat faham call je abg trus..nanti abg ajar k..
      abg zamri 012-6737028

      Delete
    6. yang bab beso2 nie mmg xde yg xfhm pon nyee kannn

      Delete
    7. Darjah 2 mcm nak kne seligi je... puih

      Delete
    8. bru la mantop klau hmmmmmmm

      Delete
  2. hehe,kegemaran zamri kl.. (wujud tak lagi manusia ini?)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ngn katon pun stim

      Delete
    2. Hahahaa..ok apa..bagus la besar..hehee

      Delete
  4. ada gak ke yg pakai tudung tu?? =w=

    ReplyDelete
  5. Mcm bodoh je...sape nye blog la..mak dia pompuan jugak kot..memalukn kaum je

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg ko pg buka blog ni pasal bodoh....kalau x suka x payah tgk bodo... bodo... BODOH !!!!!!!!!

      Delete
  6. Hahahaha.. Yg last tu lwn dia lelaki buncit..

    ReplyDelete
  7. KL Zamri mne dia? dia lyn la bende mcm ni

    ReplyDelete
  8. ni dah mintak keizinan ke pakai kartun orang ni?? saja tanya

    ReplyDelete
  9. mmg betul pun sbb saya alaminya.. tp x kisah la sbb ada kelebihannya... tetek besar best d nyonyot, di ramas di uli. pakai baju x seksi pun jadi seksi n nampak shape yg indah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni mesti lelaki bajet bajet perempuan. hahaha

      Delete
    2. gempak la ko aq suke yg bosar nye sbb ad shape yg indah dipandang mate

      Delete
  10. tapi kalo besar sgt nmpk mcm cacat & fake.

    ReplyDelete
    Replies
    1. x kisah la janji sedap klau d jolok

      Delete
  11. Mmg betul.. Stress aku.. N satu lagi.. Lelaki nak amik kesempatan je

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl2 aq pon sma saiz da la ssh cri..bla paki bju ketat area dada bla pkai bju besar nmpak aq cm mngndng,,gla ssh ada tetek bsr

      Delete
    2. ramas lebih kot.. hihi.. gurau je.. aku pun sme.. kadang jln je pun die bgoncang..

      Delete
  12. Bbetul sgt laa.. tetek besa ni pyh..tp best ramas2 ..bla pkai bju nmpak bentuk,lurah..laki usya je..ad yg pgg

    ReplyDelete
  13. malaysian book of record lick pussy girl 5hour nonstop,u ingin merasai kenikmatannya leh sms sy anytime 012-6737028 zamri kl

    ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  14. Hurm..seriously ini mmg tak best langsung!

    ReplyDelete
  15. tetek besar ni byk kelebihannya..lg2 utk aksi atas katil..aku suka konek aku kena kepit ngn tetek besar..

    ReplyDelete
  16. memang btol sgt2
    especially time pkai seat belt n bwk beg..uhhhh

    ReplyDelete
  17. LIKE 4 BUSTY GIRL...

    ReplyDelete
  18. terasa sgt i tgk gmbar nie..d sebabkan aset yg satu nie lh kdg2 susah nk pakai baju..

    ReplyDelete
  19. Best tengok pompuan tetek besaq, br stim lebih

    ReplyDelete
  20. tengok je blog ni tros cari bahan lancap :3

    ReplyDelete
  21. betol..susah nak pkai kmeja...asyik tbuka jew...then,nk jogging segan...sbb dia begegar..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. saiz ape? boleh pegang x?

      Delete
    2. sangap nih,uhhh

      Delete
  22. best pe tetek besar ni..I xde la cantik sgt tp disebabkan tetek I 34D ni rmai laki ngorat I..sbb tu I suka pkai baju ketat nak bg tetek tersembul kuar..rse heaven sgt bile rmai laki duk usha I..ada 1 moment tu I jalan sebelah top gurlin my college,tp smua boys dukpandang I sorg je..sori la pada gurl2 papan diluar sana..u are totally lost with my tit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak isap nak isap..konek I panjang 8 inci..suke x?

      Delete
    2. suke suke..wow 8 inci..bf i pnye konek5 inci je..dah la cepat pancut time jolok..x puas lgsung..seriously i x penah cum mse make love..dah tau gurl tetek besar cm i ni nafsu seks kuat bukannya reti nak puaskan..harap muka je hensem tp cepat cum..puih!

      Delete
    3. ppe nnti roger I ok..i boleh enjut u 5 hours non stop..nma I naik dlm Malaysian Book of Record tau 5 hours lick pussy non stop..I pernah wat sorg pompuan cum 34 kali x smpai sejam pun..btw call me if u want best sex ever..
      zamri 012-6737028

      Delete
    4. ok syg..esok juga I call cari batang...ops nak cari u..pepek I ni ha dah lama meronta minta dipuaskan..air mazi pn dah meleleh2 jer ni..xkn ari2 nak main guna jari jer kan..i pun dah clash ngn bf i bila dpt tau konek dia kecik..so xde spe leh halang kita lg syg..mmmuaahh..

      Delete
  23. what the hell both of u talking about

    ReplyDelete
  24. the hell both of u dhia and zamri sabah??

    ReplyDelete
  25. Sofia Illyana27 July 2013 12:01

    Well. . . mostly kat atas tu betul. . . pernah jdi msew kat dining hostel geng siswa slalu susun meja rapat2. . . segan yana. . . memang kena buat mcm no 2. . . klau x nnti rase senak. . . lpas tu dierng wat2 tepuk meja. . . tp yana wat x tahu je. . . laki mmg mcm tu. . . bnci. . . mase wat up celling pn susah. . . sume nak kena ikat kat sluruh badan. . . pas tu kene bratur mengadap lelaki tunggu giliran. . . segan. . . org rase mmg la nmpak hot tp sngt memalukan ade breast 36D ni. . . tmbah lagi bile dlm lrt n x de seat. . . kene angkat tngan pastu breast pun gegar2 . . . org sume jeling. . . eee yana rase mcm nak gam je bg lekat trus. . .

    ReplyDelete
  26. memanglah..

    ReplyDelete
  27. saya puji awak siarkan fakta2 menarik yg memberi ilmu pengetahuan, tapi...knape blog ni bercampur-aduk dgn perkara2 yg xsepatutnya disiarkan? sperti gmbar2 perempuan lucah dsbgainya? awak siarkan pkara x elok, org yg tengok berdosa,berangkai2 bhagian awk dapat. hanya kerana nak tarik perhatian ke? semata2 utk manusia, bukan krana Allah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa ko sembang ni..ini blog 1malaysia la..blog pro BN..org2 BN kn kelucahan je yg mereka tau..hhaahahaha...

      Delete
  28. dada saya ngan kakak saya bsar jgak ... klw trun dri tangga pasti akn bgoyang..apth lgi klw mlompat ..hehe

    ReplyDelete
  29. aumm..tunjuk sket boleh..ala bukan luak pn..

    ReplyDelete
  30. problem bagi pmpuan...tapi kepuasan bagi lelaki ehemmm


    Zamri KL

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri