FAKTA : RUPANYA BENAR RAMALAN ALBERT EINSTEIN
Home » » FAKTA : RUPANYA BENAR RAMALAN ALBERT EINSTEIN

FAKTA : RUPANYA BENAR RAMALAN ALBERT EINSTEIN

21 Dec 2012 24 Comments

Albert Einstein :
"I Fear That Technology Will surpass our human interaction. The world will have a generation of idiots"

24 comments:

  1. alah .. benda yg semua org leh predic .. bukan ape pon .. menyampah aku ngan Albert Einstein ni

    ReplyDelete
  2. yea org atas. Mmg benda tu blh predict bt i suspect tat if u were in his years, u wont b able 2 predict.. So, i guess u r one of d 'idiot' generations, tak kesahlah lu nyampah ke ape, sekurang2nya albert einstein tu known world widely,unlike u.

    ReplyDelete
  3. btol cakap org atas aq nih ,, org atas kpd atas aq nih ' idiot generation' kot .... hmmm

    ReplyDelete
  4. betul jgk cakap org atas ni dan org atas atas ni.. org atas atas atas ni mmg sprti yg dinyatakan oleh albert einstein.. keh3.. ce try predict masa depan.. boleh ke tidak..

    ReplyDelete
  5. aku sokong btol dengan orang atas aku nih sebab dia sokong orang atas atas daripada dia..

    ReplyDelete
  6. stuju org atas kepada org atas kpd org atas kpd org atas kpd org atas idiot generation LOL , why so serious :P

    ReplyDelete
  7. setuju dengan apa yg org atas aku bgtau ni. setuju sgt2.

    ReplyDelete
  8. saya setuju org atas. yg atas2 tu jgn mkn lebih. berat aku rasa kat bawah ni. taw la aku ni tough mcm John Cena

    ReplyDelete
  9. ape idiot2 nih...jgn gado2...kn pd zaman Rasulullah lg da mnyatakn tanda2 akhir zaman...salah satunya ialah pmimpin2 dn mnusie sjgat tdiri drpd org2 yg jahil dn org2 yg berilmu pula akn dimatikan..so, Rasulullah dgn Albert Einstein, sape lg lame?? suda smestinya Rasulullah...

    ReplyDelete
  10. org atas aku ni ape hal..bia laa die bgadoh..yg ko susah2 knape hah,,,bodoh

    ReplyDelete
  11. woi,aman rasid,betul ape yg mmad bling tu kate...yg ko suke sangat tengok org bergaduh ni pehal?

    ReplyDelete
  12. aq sk0ng 0rg yg atas dari atas dari atas dari atas dari aq nie

    ReplyDelete
  13. "jgn tunjukan kata2 kebodohan anda, berinteraksi secara sopan & bijak sbb itu akan menunjukan tahap IQ anda..."

    quotes from Albert Einstein

    ReplyDelete
  14. AQ sokong dr hani ngn mmad bling tu aman rasid tu memang manusia bertopengkan SYYAITOOON NIRRRROJIM!!! Ade kolkolahnye tau klau nak sbut..

    ReplyDelete
  15. ape yg dickp pakcik albert ni.. smua btl.. org yg xley terima fakta tu.. org tu yg sllu bt.. sblm mkn pn tgkp gambo..

    ReplyDelete
  16. Ayu sebenarnya ada nak jual dildo..panjang 15cm je..ada vibrate tapi da rosak sebab kena air..kalau ada sape2 nak bagitau ye..xpernah pakai lagi..cuma kena air je..air ape ntah..TQ

    ReplyDelete
  17. Ayu pm abang

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri