Horror : [Video] Perempuan Misteri Ghaib Di Depan 7-Eleven
Home » » Horror : [Video] Perempuan Misteri Ghaib Di Depan 7-Eleven

Horror : [Video] Perempuan Misteri Ghaib Di Depan 7-Eleven

9 Comments
Video ni aku jumpa dekat Facebook yang menunjukkan kemunculan seorang perempuan misteri yang tiba-tiba ghaib di depan 7-Eleven. Menurut sumber, 7-E ini terletak di Paka, Dungun. Kelibat perempuan tersebut muncut di dalam video pada saat ke 00.40 dan minit ke 05.50. Video di bawah ni agak panjang, jadi mungkin korang nak skip terus ke part hantu tersebut. Sumber mengatakan bahawa video ini adalah real dan tidak di edit. apa-apa pun, korang judge la sendiri yer..



9 comments:

  1. aku selalu gak singgah beli di 7E ni kalau balik kampung. depan 7E ni ada balai polis belakang dia ada masjid, sebelah kanan laut. tapi tempat ni waktu malam memang sunyi dan sejuk.

    ReplyDelete
  2. x silap aku nie bkn 7e kat blai polis tue.. nie 7e depan siket.. dr kemaman msuk pake 7e nie ade beloh kiri... 7e hok kt blai polis tue ade beloh kanan depan lg. umoh aku tepi 7e nie je..

    ReplyDelete
  3. ni 1st time aku tak nmpk benda ni edit. for sriously. betol lah antu. tak kacau orang pon.

    ReplyDelete
  4. aq singgah 7-E sbb nk beli komik je..
    x de lak jd mcm ni..

    ReplyDelete
  5. orang Melayu panggil Langsuir/Pontianak... macam ni la aku baru nampak hari tu. tapi bukan kat 7E la... nampak kat tengah jalan, dia nak melintas.. sebijik macam ni. Percaya atau tak, sendiri punya hal. Wallahualam.

    ReplyDelete
  6. oo.ni makcik semah la..dia tengah tggu suami dia amik dia..dia takot dok tmpt gelap..tu yg dia carik 7e sbb 7e bkk 24 jam..dia tggu dpn 7e je la dier brani..hrmm..salah paham plak korang ni..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri