HOT - WAJAH GADIS KOREA UTARA YANG SEBENAR (10 GAMBAR)
Home » » HOT - WAJAH GADIS KOREA UTARA YANG SEBENAR (10 GAMBAR)

HOT - WAJAH GADIS KOREA UTARA YANG SEBENAR (10 GAMBAR)

13 Dec 2012 43 Comments
Standard kecantikan orang korea adalah seperti ini, tanpa pembedahan plastic they are nothing like now. Serious aku tidak tipu.




Laporan asal KoreaBang

43 comments:

  1. Okay lah,boleh tahan. Biar real asal jangan plastik

    ReplyDelete
    Replies
    1. awk lebih cantik dari org korea mata sepek ni..

      Delete
    2. fifie nak tetek

      Delete
    3. masih kecik² dulu ko xpuas ke jamah tetek mak kau? ke dulu ko kene sumbat dgn susu botol jer... sbb tu sangap sgt nak tetek perempuan...

      Delete
    4. Ko pilah sedut tetek babi sana! Banyak air tu

      Delete
  2. Orang melayu comel lagi betoi x org bwh aq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sembarangan saja...cewek melayu blum kawen lagi betisnya saiz XXL...woooo :P betis gajah..patah tulang saya kalu dihempap....huahaaa P..LOL

      Delete
  3. Kamu ni,inilah idaman lelaki kebanyakkan.. Why?dorg asli,tak risau botox atau semacmnya... Aq pun suka yg asli wlau buruk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.betul2 tp jgn suka org asli udah ler..kahkah

      Delete
  4. Yang comel2 tu artis korea selatan. Ini korea utara mmg la biasa2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tett~~kpopers detected!!

      Delete
    2. semua kpop tu plastik la...
      *tett~~anti kpopers detected!!

      Delete
    3. kepada anon 00:33 ~apa masalahnya kalau dia minat kpop sekalipun?..dia x mengganggu hidupmu..LOL

      anon 09:15 ini lagi satu bkn semua kpop tu plastic ya...masih ramai lg natural beauty :P

      Delete
  5. tp org malay de tetek tpi kecikkk ..korea pergh besakkk gampang ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa yg ko merepak ni setannnn....kpale ko dah biol yekkk...dulu org suh ko skolah tp ko ponteng je...kan dah jd org bengong skrg ni...

      Delete
    2. ape ko merapu ni syaitonnnnn.....dah sangap sangat ke....ke wayar dah putus.....

      Delete
    3. otakmu memang dikakimu

      Delete
    4. betul tu...putih lagi..

      Delete
  6. allah dah cipta manusia tu sebaik2 kejadian bersyukurlah dgn apa yang ada..

    ReplyDelete
  7. Pmpuan2 yg kt gambar ke-4 dn ke-5 xlaa teruk sngat, cute pe.

    ReplyDelete
  8. xde la buruk sgt...tajuk je gempaq lebey

    ReplyDelete
  9. muka org korea utara mmg lain sikit dari korea selatan even diaorg nama sama korea..google la cik2 abg oiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. tett~~kpopers detected!!

      Delete
    2. agree samalah mcm china dan taiwan...org taiwan lg lawa

      Delete
  10. behtuh korang ingat melayu ni semua lawa2 mcm nelofa ke .. adoi, agak2 lahh~

    ReplyDelete
  11. mane2 tempat ade yg lawa..even papua..

    ReplyDelete
  12. pagi mana2 negara pon ade yg cantik, ade yg tidak..mcm indon la, yg msuk sinetron sume cantik2 gebu2..laki pon ensem2..tp yg dtg keje kt negara kta ni? hihi.. samelah org melayu kta pun,ade cantik, ade tidak.. yg cantik x semestinya berbotox, wt ps,.. so kt korea pn same lah jugak keadaan nye... yg bertuah dilahirkan cantik/cantik after surgery jd artis msuk tb.. yg kurang cantik lak keje la kt opis, kdai2... ye dok? huhu..

    ReplyDelete
  13. Zamri KL dia belasah aje

    ReplyDelete
  14. kenapa rabak sgt muka

    ReplyDelete
  15. Salam Dari Pejuang Bangsa ..

    Pagi tadi dalam jam 7.41am waktu semenanjung aku menerima panggilan dari seorang sahabat.

    Sahabat : Assalamualaikum ya habib ku-chik

    Aku : Waalaikumussalam

    Sahabat : Aku nak mintak tolong sikit bleh ? Hati aku sedikit gementar dan tak tenang.

    Aku : Maksudnya ? aku tak faham.Tolong jelaskan

    Sahabat : Aku bersama unit Paskau telah tiba di Lahad Datu semalam.Dan kami berkampung disini dan kami akan bergerak menggempur tentera musuh.Tapi hati aku cukup gementar.Dan aku diberi cadangan oleh seorang kawan yang pernah ketemu mu dulu untuk berdoa buat kami semua.

    Aku : Masyaallah ... Tapi aku miskin

    Sahabat : Doakan untuk kami ! Untuk Malaysia ! Untuk semangat,agama dan iman kami !

    Aku : Letakkan tangan kamu di dada sebelah kiri serta ikut apa yang aku lafazkan.

    Bismillahi rahmani rahim. Bismillah, Wa Minallah, Wa atallah, Wa birasulillah. Wala haulawala ku'wata i'labillah. Ashadu a'lailaha i'la Allah, Wa ashadu a'namuhammadun Rasulullah.

    Baca ayat kursi 7x dan tiup pada tubuh. Dan baca surah al-fil. Insyaallah,setiap peluru yang keluar itu ibarat lontaran burung ababil keatas tentera bergajah.

    Sahabat : Allahu akbar 7x

    Pesanlah buat sekalian rakyat Malaysia. Doakan kami

    " Hidup kami sebagai pejuang bangsa dan mati kami sebagai pahlawan ibunda "

    Jangan sesekali mencemuh kami jika kalian tidak mampu berdiri sendirian di tengah-tengah padang pada malam gelap gelita. Tika hujan mencurah-curah dan petir sambar menyambar.

    Doakan kami.

    Share For Lahad Datu: Mohon semua sahabat-sahabat di sini solat hajat dan baca al-Quran agar hati mereka kuat, jasad mereka kuat, iman mereka kuat. Mereka sedang niat BERJIHAD! via PDH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jihad mender nya? Berbunuh bunuhan sesama Islam! Yang kena bunuh masuk neraka, yang membunuh pun sama! Kalau nak jihad pi lah sana Palestine

      Delete
  16. Cantik asli..i likeee.....

    ReplyDelete
  17. pnya buruk dri awek malaysia . awek malaysia agi cun :* !!

    ReplyDelete
  18. perempuan melayu lagi ayu..

    ReplyDelete
  19. awek zamri kl.. pe kate org bawah ?

    ReplyDelete
  20. INI SUMUA POYO! AWEK2 SEMUA PAKAI KOLEGEN SEKARANG BGI KULIT NAMPAK CUN! HAK TUII LA!! YG PAKAI TUDUNG TUH SYARAT JER.. DH LA PKAI TUDUNG SINGKAT.. PASTU RAMBUT X CANTIK.. KERINTING2 MCM NEGRO! DIORANG PKAI TDUNG JUST NK COVER RAMBUT JER! HAK TUI LAAAA!!

    ReplyDelete
  21. asal yg asli..bkn plastik

    ReplyDelete
  22. apakah mereka faham tentang hukum haram @ tidak sedangkan mereka bkn islam..??!!? Micheal Jackson sendiri membuat plastic surgery seluruh badan..tetapi Allah telah memilihnya...sebab kenapa ?sebabnya hatinya penyayang tulus sabar drp cemuhan cacian org..,penulis blog ini suka sangat mencaci racist..sesuatu kaum..,at least mereka tidaknya seperti org melayu suka membuang anak yg comel..di tempat yg kotor..lebih terok drp zaman jahilia..,kalau betul pn org korea selatan lebih cantik drp korea utara apa masalahnya..?? bagiku manusia itu semua cantik tiada yg jelek@ hodoh..

    ReplyDelete
  23. Salam semua...JOM JANA INCOME rm900 sehari tanpa modal. Tuan/puan drpd berfacebook tak dpt hasil,baik berfacebook yang dpt hasil.Saya nak berkongsi 1 program dari US
    yang boleh buat income sampingan.Free register tiada apa2 bayaran dikenakan.Tiada tipu muslihat ( kalau anda rasa program ni menipu..anda tak rugi apa2 pun..anda tak keluar modal pun kan?) tak perlu cari org , tak perlu beli or jual barang. Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tahu guna komputer sikit2.Anda hanya perlu open link dibawah dan register sebagai member.Lepas register anda terus dapat 25 usd x 3.4 = rm85.00.Lepas tu anda akan dapat link anda sendiri.Apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 saya ni dan paste dkt facebook, Twitter dan sebagainya.Setiap org yang buka link anda, anda akan terima ganjaran sebanyak 10 usd x 3.4= rm 34.00 Mudah kan? Duit anda boleh pilih, samada duit masuk ke akaun bank atau cek akan di pos ke alamat rumah anda.register percuma sila Clik link http://www.theweeklypay.com/index.php?share=301689

    ReplyDelete
  24. cantik ape...tp mmg byk gdis korea slatan plastik..lbih suka yg natural~

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri