KREATIF - KONSEP KERETA KEBAL FUTURISTIK (10 GAMBAR)
Home » » KREATIF - KONSEP KERETA KEBAL FUTURISTIK (10 GAMBAR)

KREATIF - KONSEP KERETA KEBAL FUTURISTIK (10 GAMBAR)

10 Comments
Di bawah ialah beberapa konsep kereta kebal futuristik yang dihasilkan di CONCEPTTANK.COM






Laporan asal Concept Tanks

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

10 comments:

  1. no 4 tu .. tylo .. tak keterlaluan ..

    ReplyDelete
  2. tak mustahila kalau dari games jadi realiti.. hebat giler kalau negara kita ada kereta kebal macam ni..

    ReplyDelete
  3. no 2 cam kereta batman plk

    ReplyDelete
  4. WOW Kalau Gini Kita Punya Kereta Kebal... X Payah Guna Tentera Guna Kereta Kebalnya Jak... hahahha....... Very Nice

    ReplyDelete
  5. copy dari metal slug

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri