OMG : Model Liu Yan Pakai Dress Getah Yang Ketat Oleh Pereka Fesyen Lady Gaga (9 Gambar)
Home » » OMG : Model Liu Yan Pakai Dress Getah Yang Ketat Oleh Pereka Fesyen Lady Gaga (9 Gambar)

OMG : Model Liu Yan Pakai Dress Getah Yang Ketat Oleh Pereka Fesyen Lady Gaga (9 Gambar)

23 Comments
Model Liu Yan Dengan Dress Getah Yang Super Ketat Oleh Pereka Fesyen Lady Gaga.
Memang agak pelik kerana nampak sangat macam getah dan ini menyusahkan model ini untuk berjalan. Dia perlu orang untuk tolong dia mara ke depan. Memang pelik rekaan Pereka Fesyen Lady Gaga ni.

#This not NEELOFA! THIS LIU YAN!









Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

23 comments:

  1. Dia nmpk cam x selesa jerr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cumshot kat bendang padi tu baru padan muka

      Delete
  2. huh .. tapi nampak seksi la ..

    ReplyDelete
  3. a'ah...tersangatlah perasan..helplah..

    ReplyDelete
  4. kt sana bleh la..klau kt malaysia confirm panas

    ReplyDelete
  5. kt sana bleh la..klau kt malaysia confirm panas

    ReplyDelete
  6. kalau nk kencing mcm mana lah gamaknya .. aq tak nampk zip pun kat baju tu ..

    ReplyDelete
  7. tepksa senyum jak model ni

    ReplyDelete
  8. mantap la body die.. aku yg pompuan pun rsa trgoda..

    ReplyDelete
  9. kasut getah kat malaysia buat menoreh baru berapa ringgit...
    pasni naik harga lah getah sebab dah guna nak buat baju lak...

    ReplyDelete
  10. gmbar 1st tu cm nora danish pn ade...

    ReplyDelete
  11. kalo barbie tu... boleh laa pakai... hua hua hua... tgk awek tu mcm takleh nafas jerrr

    ReplyDelete
  12. fap fap fap

    ReplyDelete
  13. msti bepeluh2 kt dalam tu

    ReplyDelete
  14. wow...tetek dy....perrghhhhh

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri