Pelik : Haiwan yang menjadi Peliharaan di Afrika (8 Photos)
Home » » Pelik : Haiwan yang menjadi Peliharaan di Afrika (8 Photos)

Pelik : Haiwan yang menjadi Peliharaan di Afrika (8 Photos)

14 Comments
Memang agak pelik mereka di Afrika kerana haiwan perliharaan mereka agak berbeza daripada apa yang kita ada di Malaysia. Muka beruk? 











Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

14 comments:

  1. org atas bela batu, org bawah bela cicak.

    ReplyDelete
  2. Ni bkn pelik ni kasih sayang antara haiwan

    ReplyDelete
  3. Dorang ni x mandi ke...uelah itam tu sape pon kt mane pon ad org itam...tp ni badan cm meleekit,sememeh habuk/daki jerk... eeeuuuwww...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba ko plak duk kat tmpt dorg...tgk brape kali sehari ko mandi...dah sah2 tmpt tu afrika kann...susah nk dpt air...yg ko merepek yg bkn2 pehal...

      Delete
  4. Ape ko merepek ni pengomen yg setia..

    ReplyDelete
  5. Mereka sayangkan haiwan ape kata orang bawah

    ReplyDelete
  6. gila ganas bela dubuk!!!orang bawah pukimak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni satu lg bodoh tahap bangang...yg ko nk mencarut2 bagai tu pehal...dulu makbapak ko suh gi skolah, tp ko ponteng je kejanya...kan dah jd org bangang...

      Delete
  7. orang ats emak die puki babi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko takyah lah nk layan org atas ko ni...nnt ko pun ikot bodoh gak mcm dia...

      Delete
  8. Knape le korang ni suke mencarut2 da x ad keje ke

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri