Sadis : 18 Gambar Paling Menyedihkan Sepanjang Sejarah Dunia
Home » » Sadis : 18 Gambar Paling Menyedihkan Sepanjang Sejarah Dunia

Sadis : 18 Gambar Paling Menyedihkan Sepanjang Sejarah Dunia

55 Comments
Koleksi 18 Gambar Paling Menyedihkan Sepanjang Sejarah Dunia berdasarkan pendapat aku.

September 2001




Abu Ghraib









An Afghan Refugee Child Hides From a Dust Storm









Bhopal India – Methyl Isocyanate Spill







Biafra





Boston Fire






Buchenwald Camp




Burial Of an Unknown Child








Burning Monk




Bushmeat








Execution Of a Viet Cong Guerrilla








Hector Pieterson









Last Jew Of Vinnitsa








Lynching Of Young Blacks







Nagasaki Hiroshima Masroon Clouds







Napalm Girl








Nile Perch in Lake


55 comments:

  1. last jews tu bagi aku xsedih sgt..lebih elok aku rasa...hopefully..ada sorg lagi hitler utk jahanamkan yahudi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, aku blh jd hitler 2

      Delete
    2. yahudi bukan zionis

      Delete
    3. xkira yahudi or zionis... wajid tentang sebab arahan al-quran

      Delete
    4. Aha.. Al-Quran mengajar bunuh orang?.. Yahudi dan Yahudi Zionist dua alam yang berbeza.. Makin lama makin aku benci tengok umat Islam yang extremist.. Tiada kerja lain membunuh..

      Delete
    5. hitler islam ke?

      Delete
    6. Hmmnnn.

      Delete
    7. yahudi dgn zionist tu sama saja.. misi diorang sama saja.. misi untuk jatuhkan agama islam.. tengok sendiri la apa yg diorang dah buat dengan orang islam di Palestin terutamanya..

      Delete
    8. Hitler adlah model rekaan yahudi...

      Delete
    9. bodoh ! mengharapkan hitler yang kedua.
      kau mengharapkan kemusnahan org lain kau xde beza pun dgn org yahudi . ptuihh

      Delete
    10. Oi Nak kata bodoh kau ni, mmg la Manusia bodoh tak bertempat, kau Nak kata Islam extremist, tapi kau yang bodoh sebenarnya. kita wajib membenci yahudi sebab dalam alquran dan hadith sahih banyak bagitau kita wajib membenci Dan memerangi yahudi serta kaum musyrikin sebab mereka tak akan duduk senang selagi kita tak ikut agama dia. Bodoh dan kufur kalau kau cakap jgn membenci yahudi sebab dalam Quran terang2 cakap kau harus memerangi Dan membenci Org yahudi sebab diorang ni memang musuh nombor satu Islam dan kaum yahudilah yang banyak cuba bunuh nabi2 dan rasul2.. Faham!! Bengong, nak kata Org ekstremist tapi sendiri yg bodoh, Nauzubillah..

      Delete
    11. sepa yg menciptakan manusia d bumi? hantu? org yahudi 2 syaitan ka?? manusia beperang sendiri..tmbah dosa la..2 la..umat islam yg suka kn pembunuhan..memg extremist..haha ni dia contoh ajaran islam yg suka membunuh..tuhan da makan tahi, konco2 pn ikut makan tahi..xda nilai kasih sayang and kerendahan hati.. membenci sesama manusia adalah pembunuh tamadun n nilai agama d dunia.. lg bagus xda agama drpada hidup kolot yg suka membunuh..nabi muhamad bukan yahudi ker?? hahahahahaha sedar la..kolot btl al quran kita...mc terikat sama zaman jahiliah...Nauzubillah

      Delete
    12. ko sedar x ape yg ko ckpkan ni..kalo ko salah cakap, syirik besar la bagi ko kalo ko islam..adakah ko sedang cuba untuk merendah2kan al-quran? ko sapa? ko tau tak yg kebanyakan yang berlaku ni sebenarnya propaganda dajjal? islam is perfect..muslims yang xperfect..kenapa perlu merendahkan islam? mana ko tau nabi tu yahudi? pemikiran ko ni da terlalu expired. da terang-terang nabi muhammad tu pembawa ajaran islam..yang ko merapu die tu yahudi tu pehal? ko ucap nauzubillah kemain..tapi apa yg dikatakan ko tu sgt berlawanan..wei..sedar la..

      Delete
    13. Hitler dikabarkan mati sebagai islam..smasa nazi dikalahkan,dia telah melarikan diri ke sumatra indonesia n kawen ngn org tmpatan..try google.

      Delete
  2. Pembunuhan kat sabra dan shatilla x masuk plak?nampak sgt artikel ni yahudi yg buat..

    ReplyDelete
  3. Pembunuhan kat sabra dan shatilla x masuk plak?nampak sgt artikel ni yahudi yg buat..

    ReplyDelete
  4. menarik nak bwat kat blog aku lak bleh

    ReplyDelete
  5. Lau muncul ag 5 org hitler lagi bagus....,

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap tak ada lagi terorist jahanam nak bom dunia kita...

      Delete
    2. ni lagi sorang bodoh .

      Delete
  6. X sedih mna pun,tapi inilah tetanda kiamat kecik

    ReplyDelete
  7. gambo2 pejuang,wanita & anak2 Palestin 2012 mane??
    xrase ke itu yg paling menyedihkan???

    ReplyDelete
  8. sokong dengan orang atas. jangan dilupa, penghapusan etnik kat Bosnia.

    ReplyDelete
  9. bngok yg yahadi buat pn nk amek....sahabat kita d palestin lgy mnyedihkan

    ReplyDelete
  10. bngok yg yahadi buat pn nk amek....sahabat kita d palestin lgy mnyedihkan

    ReplyDelete
  11. mcmana dgn saudara seagama kita di rohingnya dan palestin.. lgi meneyedihkan...

    pokokberbuah.blospot.com

    ReplyDelete
  12. rohingya,palestin,syiria,iraq,sabra,shatilla,bosnia,d.l.l......belambak lagi yg lebih myedihkn dri gmbo ikan ngan last jews kebende lar......tpi ni pendapat masing2....x boleh nk marah......:)always

    ReplyDelete
  13. post je gmbr malaysia...lg sedih..

    ReplyDelete
  14. kami ada menjual bulu perindu dengan harga yang murah.. kunjungi laman web ~>
    http://www.jual-bulu-perindu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Ramai yang tidak tahu latar belakang Hitler.. Kedengaran seperti Hitler pejuang yg menghapuskan Yahudi.. Masi byk yg tersalah faham antara Israel, Yahudi and Zionis. Dahulu Israel di kenali sebagai BANI Israel tapi mgkn skg kita boleh kelasifikasikan Israel sbg sebuah Negara, Yahudi itu Bangsa, Zionis adalah satu fahaman org yahudi yg membenci Kemanusian, Zionis adalah satu fahaman org yg berbangsa yahudi memandang hina dgn bangsa lain. Dan jika kalian selidik sejarah sebenar siapa Hitler... Hitler adalah org yang berbangsa yahudi yg memiliki kefahaman Zionis yg berjuang menghapuskan bangsa Yahudi yg tidak memiliki kefaham Zinois.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesss betul. Achtung!!!!

      Delete
    2. Sewrtyuyt sedyui vfgy bghg fhfg dghg

      Delete
  16. Jadi berhati2 apa bila kalian berdoa agar muncul lagi Hitler baru di dunia ini... sbb kalian hanya berdoa agar bertambah nya pejuang Zionis seperti Hitler utk Membunuh lebih ramai lagi rakyat Yahudi(yg tidak berfahaman zionis) dan menghancurkan Palestine dan dunia islam. Naudzubillah

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. ada org ckp msa sept 11 tu semua yahudi yg keje kat WTC amik cuti.. so mmg ada conspiracy...

      Delete
    2. kapal terbang yg langgar bngunan tuu xda penumpang pun yg bawak dia..kosong saja, US menipu sngguh..

      Delete
  18. Asalkan Bukan Umno!!! A.B.U

    ReplyDelete
  19. inilah kekejaman manusia masing2 menuding jari...dah xingat siapa pencipta...tuhan mencipta semua manusia..tetapi manusia yang membentuk peribadi masing sehingga ada yang menjadi syaitan..syaitan bertepuk tangn melihat kekejamn yang telah dibuat olh manusia...sedangkn malaikat2 bersedih...XADA MANUSIA YANG SEMPURNA...

    ReplyDelete
  20. altantuya kena let0p ngan b0m c4 x sadis ke admin....?????

    ReplyDelete
  21. kasih mati itu yahudi..!! kitaa d perbodohkan oleh mereka..

    ReplyDelete
  22. mana gamba pembunuhan org2 yahudi di palastine??..itu lagi menyedihkn..

    ReplyDelete
  23. sibuk dgn negara luar.. negara sendiri tdk terurus

    ReplyDelete
  24. Saya boleh menghapuskan semua bangsa yahudi ketika saya berkuasa, tapi saya tinggalkan sedikit untuk kamu mengenali siapakah sebenarnya bangsa yahudi dan mengapa saya membunuh mereka.

    - Adolf Hitler.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ko nak tau..hitler tu saja timbulkan hal ni menampakkan yang die da menjadi hero kebanggaan dunia..sebenarnya yahudi yang dibunuh tu semua adalah yahudi bertaraf rendah yang kebanyakan daripada mereka adalah citizens yang tak punyai kuasa. sedangkan hitler inilah yang disuruh oleh yahudi yang berkedudukan tinggi untuk melaksanakan agenda syaitan mereka..dengan ini dapatlah hitler dan yahudi menutup mata dunia dan menampakkannya sebagai hero yang amat hebat tapi hakikatnya tidak.

      Delete
  25. Semua orang Gaduh Pasal Agama Islam dan Yahudi sana sini, kata orang tue kufur la ape la itu la, ini la.. hampeh ..

    ~ KEnapa korang tak sedar2 , kenapa ada gambar ikan kat bawah sekali tue ????

    #aku pelik la..

    ReplyDelete
  26. singgah blog sy kejap tengok handphone klon yang kami jual :)

    http://snowbie4.blogspot.com/2013/07/handphone-klon-terbaik-dari-kami.html

    ReplyDelete
  27. SALAM,
    SAYA ADA MENJUAL ALAT "SIGNAL KING" YANG BERUPAYA CONNECT WIFI MAMAK,MCD,KFC DAN OPEN WIFI DI SEKITAR ANDA SEJAUH 2KM*{OPEN AREA}…
    ALAT INI JUGA MAMPU CONNECT WIFI YANG MEMPUNYAI PASSWORD...
    KALAU BERMINAT, BOLEH TEMPAH SECARA ONLINE MELALUI SAYA DENGAN MENGHUBUNGI 012-6634454 [NIZAM] UTK ORDER...
    SILA LAYARI BLOG SAYA UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT...
    NIZAMSK.BLOGSPOT.COM...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri