Sadis : Gadis-Gadis Cantik Yang Dihukum Mati Di China (10 Photos)
Home » , » Sadis : Gadis-Gadis Cantik Yang Dihukum Mati Di China (10 Photos)

Sadis : Gadis-Gadis Cantik Yang Dihukum Mati Di China (10 Photos)

21 Comments
Memang sadis tengok gadis-gadis cantik ini yang dihukum mati oleh polis di China. Mereka ini telah melakukan pelbagai kesalahan seperti menganaiya, membunuh serta menyeludup dadah. Mereka telah diberi rupa tetapi gunakan dengan cara yang salah.

#Need help translating the text from picture no 4. Anyone?










source

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

21 comments:

  1. X guna cntik luar

    ReplyDelete
  2. gmbar no4, klu xsilap..diorang sume kne tembak oleh askar kot..tp xingat dah pnah tgk ktne..

    ReplyDelete
  3. haiya mamyak wugi wo0 kasi mampus ini amoy.. Kasi jual mamyak untung wo0.

    ReplyDelete
  4. Amoi ni semua sepatutnyadi beri kaunseling oleh zamri kl.

    ReplyDelete
  5. polis pompuan yg pic 1st tu lg cantik.

    ReplyDelete
  6. zamri dh kne angkut ngan imgrsen sbb dsangka kn bangla

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salah. Zamri kena hukum mati kerana lick pussy rosmah.

      Delete
  7. Translate pic no.4. = pembunuh

    ReplyDelete
  8. salah juga.zamri x dpt wat rekot lick rosmah 5mnt da muntah2 bbau.

    ReplyDelete
  9. salah jugak.zamri dah di anu oleh si nuar.dah lobos.nanti besok boleh gune blik..hihi

    ReplyDelete
  10. Pic no 4: zhe me duo hua ji nu hai. Ci ke ta men yao qu ling yi ge shi jie ( mau pergi dunia lain)

    ReplyDelete
  11. zamriKL cakap kat aku lidah dia dah xbleh lick lg gara2 lick pussy rosmah yg berbau haramjadah

    ReplyDelete
  12. Gambar ke 4 , ( Begitu banyak gadis jelita , kini akan pergi ke dunia yang lain dah . )Bererti akan mati .

    ReplyDelete
  13. Pengomen yg setia.. syabas betey..

    ReplyDelete
  14. kami ada menjual bulu perindu dengan harga yang murah.. kunjungi laman web ~>
    http://www.jual-bulu-perindu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. dah lawa .. vogue plak tu .. tapi buat hal ..

    ReplyDelete
  16. Ke 4 dari atas "ramai gadis cantik akan pergi ke dunia lain. Ke 4 dari bawah "pembunuh nama xxx"

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri