WTF : [10 Foto] Lukisan Cool Yang Sangat REAL!
Home » » WTF : [10 Foto] Lukisan Cool Yang Sangat REAL!

WTF : [10 Foto] Lukisan Cool Yang Sangat REAL!

17 Comments
Lukisan mengagumkan ini karya Roberto Bernardi.
Lelaki berbakat ini dilahirkan di Todi pada tahun 1974. Beliau memulakan kerjaya sebagai pelukis pada pertengahan tahun lapan puluhan.









Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

17 comments:

  1. yeke ni lukisan?? cam xcaye je~

    ReplyDelete
  2. ehh lukisan ke smua tu?? Hebat betul....tabikk a!

    ReplyDelete
  3. http://www.robertobernardi.com/pagine/paintings.html

    ReplyDelete
  4. Nk bohong pon agak2 ar,,shitt,,

    ReplyDelete
  5. Nk bohong pon agak2 ar,,shitt,,

    ReplyDelete
  6. isk .. takkan la lukisan detail mcm tu .. betol ke bohong

    ReplyDelete
  7. knpa korang x prcaya sedangkan benda ni sape2pun bleh buat klau ada usaha,teliti,pengalaman dan yg penting imaginasi msti kuat.. Bila dh smpai tahap profesional mcm dia baru org respek.. Wlaupun aku bleh melukis tp masih blm puas hati dgn hasil karya sndri. Klau bleh nk staraf mcm robert ..

    ReplyDelete
  8. npe x cye siap ad hukti,, xpun copy paste nme dia cari kat google,, pikiran sempit tol,-_-

    ReplyDelete
  9. http://bit.ly/13Qt4IR click untuk duit raya! siyes aku dah bley cash out

    ReplyDelete
  10. http://bit.ly/14t2BrV

    ReplyDelete
  11. http://bit.ly/14t3sJ8

    ReplyDelete
  12. Berapa tahun agaknya utk dia melukis seperti itu....

    ReplyDelete
  13. hahaha.. admin nak kencing.. jgn caya la

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri