WTF : Apabila Kaki Gamers Gaduh Dengan Awek (14 Gambar)
Home » » WTF : Apabila Kaki Gamers Gaduh Dengan Awek (14 Gambar)

WTF : Apabila Kaki Gamers Gaduh Dengan Awek (14 Gambar)

47 Comments
Padah menimpa seorang kaki gamers apabila dia terkantoi dengan aweknya sendiri yang berang dengan tindakannya banyak menghabiskan masa bermain game di depan komputer. 

#SEDEH!















47 comments:

  1. hihi mesti adek beradek aku larr awek dia ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kejam betul awek nie....>:(

      Delete
  2. Perghh PC mahal tuh . Rugi besaq dy . tgk graphic card pon dah beribu dah .

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. mahal semua set tu weih

      Delete
    2. mmg ah...graphic nvidia 760 harga 1=rm799
      desktop jerr dah brapa...ni nak beli full set ....10000 mari...hahaha

      Delete
  3. pehhh kalau aku .dh hilang nyawa dh perempuan tu...pehh.kalau aku arr meme pecah kepala betina tuu...heee lebih siot awek dia .

    ReplyDelete
  4. X de hati perut lansung la awek dia ni..

    ReplyDelete
  5. rosmah dgn najib dah kahwin..aku tahu korang x tahu

    ReplyDelete
  6. Suami saya lagilak kaki gamer tapi tak sampai nak jahanamkan game dia , saya siap bantu lagi apa yang dikehendaki , biar kaki gamer jangan kaki perempuan dia main game je , apa punya perempuanlah ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg ni saya suka. kaki gamer lagi elok dari jadi kaki perempuan. (Y)

      Delete
  7. mmg sayang mampus...sekeping graphic card 680gtx dekat malaysia dah rm 1.7k baru sekeping,ni 2 keping pulak peerrhhh...pening pening..

    ReplyDelete
  8. sial pnye pmpuan jhanam pc tu..

    ReplyDelete
  9. aku tak mo maki.. sebab ak tak tahu cerita sebenar disebalik gambar2 ni.

    ReplyDelete
  10. tak perlu nak maki bagai,,,tau r korg tak mampu,,mampu tgk je lah,,tkyh nak maki2,,bukan dpt apepon,,sian ler makluk2 yg suke maki org ni,,

    ReplyDelete
  11. habis .. jahanam .. pc .. wakakakak

    ReplyDelete
  12. bapak arr Nvidia GTX680 !! perhh beribu abis tuh

    ReplyDelete
  13. aku putus kan awek aku sebab dia pecah kan psp aku..

    ReplyDelete
  14. eeeeeeee.... bengongnya perempuan tu >< napa rosakkan games? kalau saya dpt laki yg ske main game, lagi saya ske sbb saya pun gamer jgk XD lagi2 sapa yg ada xbox.. blh main co-op left 4 dead and left 4 dead 2 :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak long, mana ada left 4 dead 3? ni mesti featuring zombie kampong pisang nie...hahaha

      Delete
    2. tu gambar dia senyum mulut macam kucing.bukan left 4 dead 3.

      Delete
    3. hahah..tu la..baca x betol.. smiley ngn comment pun xleh beza

      Delete
    4. hahahahahahahah

      Delete
  15. bodoh gila.. bunuh je la pompuan camtu.. bangang..

    ReplyDelete
  16. hahahahaha.... mesti sedih je mamat gamer tu. semua benda baraiii....mampuslah awek dia tu.... mesti clash punyalah....

    ReplyDelete
  17. Gamer pon x perlu r nk hbiskan duir bnyak2
    maen skadar yg ckop jew.

    ReplyDelete
  18. dari bf dia cari perempuan lain..lagi bagus main game. =.=

    ReplyDelete
  19. waw..coolant pc dier cam coolant keter r.. msti ley main berabad2 tanpa perlu shut down

    ReplyDelete
  20. waaa cooler master punye water coolant la...giler la kat malaysia ni rare barang tu....GTX 680 giler la..sli support lak tu...nak beli mahal giler..harga GTX 680 boleh beli Xbox sebijik...aku rase la

    ReplyDelete
  21. pokemon black & white yg xbleh blah....

    ReplyDelete
  22. pergh!! komputer dia pakai keyboard la siot.. rare kt malaysia komputer pakai keyboard.. giler la.. kt malaysia pakai voice command je.. respect sama ini olang..

    ReplyDelete
  23. bkn bergaduh la..girlfriend dia nk prank je tu..dia pecah2kn komputer bf dia.. n then bf dia masuk lpastu bf dia terkejut n marah2.. diorg pun gelak ramai2.. after that suasana pun kembali seperti biasa.. n c bf pergi beli set pc yg baru.. admin ni pun kalo x tau cerita jgn la memandai.. tumbok kang

    ReplyDelete
  24. Semua graphic card tu mahal tu beb .. rosak punye senang nak beli punye la susah .. menyesal kalau aku ade awek macam nie -.-

    ReplyDelete
  25. kalau awek aku mcm ne, dia akan terima nasib yg sama mcm pc tuuu.. muahahahahaha

    ReplyDelete
  26. awek mende..ni kat cyber cafe..dan-dan je citer..

    ReplyDelete
  27. g mbik beg ngn baju dy g baka..bru fair lol..

    ReplyDelete
  28. Patutlah components pc mahal ..

    ReplyDelete
  29. kalau aq, dah BREAK NGAN PENAMPAR KALI 1000 KAT DIA NI.
    BANGANG PUNYA GF.

    ReplyDelete
  30. Mak iii... Kesian tue woi... Klu aku disuruh pilih game ker awek.. Baik pilih game... Xde menyusahkn... aku

    ReplyDelete
  31. agak2 awek dia hidup lg ke x ye?

    ReplyDelete
  32. kalau awek aku wt cmni la aku rilek jer..aku tau dia dah sangapkan batang aku..so main je la 4-5 round non stop..pastu aku calling member2 aku gangbang awek aku ramai..baru puas awek aku..pas setel aku kejekan awek aku,aku gi cucuk duit gi beli set PC baru..ni baru la mother fucker gentlemen..haha..

    ReplyDelete
  33. singgah blog sy kejap tengok handphone klon yang kami jual :)

    http://snowbie4.blogspot.com/2013/07/handphone-klon-terbaik-dari-kami.html

    ReplyDelete
  34. nk declare couple kna ada insuran sma

    ReplyDelete
  35. macam bohong je.. sumber mne? gmbar atas meja tu mcm gmbar budak2 je, ni msti da kahwin. spe yang shoot gambar tu? mna pemilik? mcm sje cri publicity je...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri