WTF: Beginilah Cara Ketua Gangster Di China Cari Isteri (9 Gambar)
Home » » WTF: Beginilah Cara Ketua Gangster Di China Cari Isteri (9 Gambar)

WTF: Beginilah Cara Ketua Gangster Di China Cari Isteri (9 Gambar)

3 Dec 2012 19 Comments
Di China terdapat banyak taikun kaya yang terlalu sibuk nak dating akibat bisnes dan terpaksa membeli bini. Terkini 11 orang hartawan berstatus billionaire menawarkan ganjaran Yuan 50 000 kepada agensi perkahwinan yang berjaya mencarikan isteri yang sesuai untuk mereka.

Tidak mengejutkan tawaran ini menyebabkan lebih 2000 wanita berpusu-pusu untuk mencuba nasib menjadi calon isteri kepada billionaires ini. Wanita yang menawarkan diri mereka datang bukan sahaja dari China malahan ada yan datang dari Singapura dan Australia. Dari 2000 yang memohon hanya 320 orang diminta menghadiri sesi temu bual bagi mengecilkan selection pool kepada hanya 28 orang.

Mereka ditemurah di Guangzhou

1) Mereka tidak pernah menjalani pembedahan plastik. Seorang doktor akan memeriksa tubuh mereka bagi memastikan mereka ori.

2) Temu ramah berkenenaan tahap pendidikan dan pemahaman seni. Billionaire mahukan bini yang ada status dan bukan bini semata-mata

3) Ujian psikologi.. bagi memastikan calon bini tidak mental

4) Pemeriksaan bintang Astrologi - Kerana billionaire superstitious dan mahukan bini yang sesuai dengan bintang zodiak


5) Saringan akhir dimana calon bini dipasangkan dengan salah seorang dari 11 billionaire.

#
Oh dan paling best billionaire ini semua mahukan bakal bini yang masih dara. 


19 comments:

  1. akupun nk bini jugak.. Janda p0n jadilah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku ade kawan jande, tp die idup susah la, kalo ko series nk berbini n nk tolong die bole kontek aku.

      Delete
  2. Yang paling penting masih dara...

    ReplyDelete
  3. Nk yg dara......klau ad balance yg dara x lepas selection boleh bg aku....aku ckit lagi masuk la senarai billioner.....sape nk kawin ngan bakal billioner boleh PM....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pm gak, abg jgn lupe shasha taw.. Awaww, btg abg msh segar dlm ingtn puki shasha taww

      Delete
  4. Org atas mcm bodoh..nyampah ak ngan komen ko

    ReplyDelete
  5. dara tua body meletup?? LoL... jom buat duit sama-sama & ajak kwn2 skali!! http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
  6. banyak duit leh la buat mcm ni .. kalau sengkek mcm aku ni .. dah ade org nak pon .. cukup nasib baik .. muekekekek

    ReplyDelete
  7. Mazeer celaka

    ReplyDelete
  8. Tang mn gengster nya...x fhm aku

    ReplyDelete
  9. yg tua2 muka buruk pun nk jgk ke.. ni pattern nk menumpang senang semua pompuan ni

    ReplyDelete
  10. Asyuk boleh la

    ReplyDelete
  11. Mcm2 cara plak zmn skang ni... Nak cari bini pon leh men beli je?? Serasi ke?? Saling memahaami ke?? Kadang kenal lame pon bnyak perbezaan n susah nak serasi. Pe pon good luck la pd girl2 yg nak jd bini billionare tu :)

    ReplyDelete
  12. Haram x cantik pun. Buat rugi duit je..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri