WTF : Kaki Gadis Comel ini Pasti Memikat Hati Anda (8 Gambar)
Home » » WTF : Kaki Gadis Comel ini Pasti Memikat Hati Anda (8 Gambar)

WTF : Kaki Gadis Comel ini Pasti Memikat Hati Anda (8 Gambar)

42 Comments

Kaki Gadis Comel ini Pasti Memikat Hati Anda
Bukan saja muka yang comel tetapi juga kakinya. Memang licin dan lurus sangat-sangat.








Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

42 comments:

  1. bg entri yang tambah pahala sket admin.. skejap agama skejap seksa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul! setuju setuju~

      Delete
    2. admin bodoh...tjuk pn kne tukar..badass la wtf la...

      Delete
  2. ni post nak bagi ghairah ke apa????

    ReplyDelete
  3. Biasa jak pun,ntah2 dia pkai stokin yg bikin cantek kaki

    ReplyDelete
  4. Apa bangang ery sky tu,last pun nak kecoh

    ReplyDelete
  5. dah lunyai kot.... jom buat duit sama-sama & ajak kwn2 skali!! http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
  6. lin ketong ...tinggi 172cm mmg best arr

    ReplyDelete
  7. xdak lutut ka???cacat la tu..

    ReplyDelete
  8. tolong.. tolong.. aku dah stim tgk kaki die.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wat ape kaki conel,xleh sumbat kote kt kaki die

      Delete
    2. Sumbat celah peha.. fap.. fap.. fap..

      Delete
  9. tetek boleh tahan

    ReplyDelete
  10. ni dia wat pembedahan pnjangkn kaki ke admin?

    ReplyDelete
  11. woahhh...kaki panjang.... O_O

    ReplyDelete
  12. CANTIK2 PON, KENTOT BUSUK JUGAK..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 sye sokong 140 %

      Delete
    2. ahahha..setuju 1000 kali haha..

      Delete
  13. tgk kaki pon stim -,-

    ReplyDelete
  14. kaki-kaki yang mulus smua ni hasil ada jga hasil losyen-losyen tah apa lah

    ReplyDelete
  15. fapfapfapfapfapfapfap.......

    ReplyDelete
  16. harap nenek2 kat Malaysia nie tidak meniru atau terpengaruh dengan aksi2 yg telah ditonjolkan oleh beliau..

    ReplyDelete
  17. ni kalau kena rumput memang calar ni. hahahhaa

    ReplyDelete
  18. dia takde lutut dowhhhh!!!

    ReplyDelete
  19. keluar dakwat putih?

    ReplyDelete
  20. bontot pun jilat kalau cam ni tau

    ReplyDelete
  21. xde lutut la dy ni...

    ReplyDelete
  22. http://www.cashforvisits.com/index.php?refcode=25047
    http://iklansticky.com/hop.php?ref=Acez
    http://ThepayingWork.com/?id=Acez
    klik2 wat duit

    ReplyDelete
  23. ni die bt pmbedahan pjgkn kaki.plastic!

    ReplyDelete
  24. http://www.theweeklypay.com/index.php?share=350020

    ReplyDelete
  25. then kenapa pula? biarlah kaki dia. admin puji, admin dapat pegang ke? comel tu memanglah comel, tapi akhirnya berkedut juga.

    ReplyDelete
  26. then kenapa pula? biarlah kaki dia. admin puji, admin dapat pegang ke? comel tu memanglah comel, tapi akhirnya berkedut juga.

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri