WTF : Koleksi Kereta Mewah Justin Bieber (10 Gambar)
Home » » WTF : Koleksi Kereta Mewah Justin Bieber (10 Gambar)

WTF : Koleksi Kereta Mewah Justin Bieber (10 Gambar)

11 Dec 2012 29 Comments
Siapa dalam dunia ni yang tak kenal Justin Bubur nih? I hate this guy because he's so famous, rich and has super gorgeous girlfriend. Kali ni aku nak cerita pasal koleksi kereta mamat nih. Bayangkan dia ni baru berusia 17 tahun tapi sudah memiliki koleksi kereta mewah di garajnya.Dan dia ni membeli kereta pertamanya iaitu sebuah Porshe dan Lamborghini pada usia 16 tahun.




Justin Bieber memiliki sebuah Porsche Turbo 997, banyak paparazzi menangkap gambar Bieber memandu Porsche mewah ini di Miami. Beliau juga memiliki sebuah Ferrari 430 dan sebuah Lamborghini Gallardo. Selain itu dia turut mempunyai sebuah kereta Range Rover. Kereta ini dihadiahkan kepada Bieber oleh Usher pada parti hari jadinya yang ke-16.











29 comments:

  1. Wahhhh, kejap jea semua ni. tak berkekalan pun...

    ReplyDelete
  2. Nampak sgt admin jeles, ni knfem lelaki, hahah.

    ReplyDelete
  3. And admin, xbaik dengki kt org, hahahahah!

    ReplyDelete
  4. hahahahahahahahahahahahah ni namanya ISTIDRAJ.

    ReplyDelete
  5. babi admin jelezzz.....usaha la weiii nak kaya bodoh2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh....Islam pon menternak babi ke?tak tu plak?Bukan HARAM ke?

      Delete
  6. eden kayOoo..menang mOto! Haha

    baik layan BLOG YANG SIOT LAGI BEST! hehe.....jgn marah ya admin~

    ReplyDelete
  7. Kita buat rondaan.. Kita berjaya tangkap depa

    ReplyDelete
  8. bila la budak ni nak mati~jealous ohh..

    ReplyDelete
  9. maw rompak ini bdk . Kaya la sgt kn.

    ReplyDelete
  10. betul tu ..
    kunjungi blog sya sprti trtera pad nama ..

    ReplyDelete
  11. alaaahh.. kereta pinjam je nih PUIHH !!

    ReplyDelete
  12. bgs lah dia beli kereta gna hasil titik peluh dia sendiri.ada sesetengah orang beli kereta atau kaut kekayaan dengan mengunakan titik peluh orang lain.orang yang cemburukan dia sebenarnya mmg xde kelebihan pn pd diri sndri.yg ada pada org camtu cuma HASAD DENGKI dan IRI HATI PADA...siyes,aku xmnt pn dia menyanyi cma aku suka sebab dia cari harta bkn dengan cara merompak atau menipu.

    ReplyDelete
  13. http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=194469

    ReplyDelete
  14. rzeki msing2...

    ReplyDelete
  15. ni sume hasil drpd lagu2 die yg sampah dgn supporter2 yg lbey sampah dr die yg sokong asshole ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau cakap elok elok sikit

      Delete
    2. sampah dunia..sama sekelas ngan miley cyrus..n ckit pun aku tak jeles....heran mcm mana org yg bakat tak seberapa ni jd gah mlampau..byk lagi yg totally talented n full package...tak mcm si pondan ni

      Delete
  16. kereta sewa aja nih

    ReplyDelete
  17. kaya betul bieber ni haish

    ReplyDelete
  18. I've seen your blog using google and i must say, this is probably one of the best well prepared articles i have come across in a long time. I have bookmarked your site for more post

    Feel free to surf my site
    :

    Ashafeeq Network dot kom dot mai

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri