WTF : Lelaki Buka Pakaian Teman Wanita Di Rooftop Tempat Letak Kereta Singapura (2 Gambar)
Home » » WTF : Lelaki Buka Pakaian Teman Wanita Di Rooftop Tempat Letak Kereta Singapura (2 Gambar)

WTF : Lelaki Buka Pakaian Teman Wanita Di Rooftop Tempat Letak Kereta Singapura (2 Gambar)

45 Comments
Lelaki Buka Pakaian Teman Wanita Di Rooftop Tempat Letak Kereta Singapura.
Gambar ini diambil oleh orang awam yang kebetulan ingin menuju ke arah keretanya. Selain itu, menurutnya juga, beberapa bangunan tinggi di sekitarnya juga boleh melihat perbuatan terlampau mereka itu.

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

45 comments:

  1. Replies
    1. Aik? itu jer? Ok. Dalam byk2 rakyat kat seluruh Malaysia neh, masih ada yg belum menemukan lagi maklumat yg sy nak perkongsikan kat bawah neh:

      1. Korang nak chat ngan Lisa Surihani dan Shaheizy Sam secara Live tak? Klik dulu, nanti anda akan tahu caranya

      camne. OK.


      2. Confidence is the key to success. Build your confidence thru superior oral health. Ramai belum yakin lagi,

      sebab tu nak suruh kita ni betul2 yakin


      3. Nasihat saya, jangan bagi buah hati anda hilang begitu saja di mata anda kalau anda tak pedulikan perkara di

      sini berlaku


      4. Ketahui restoran made by samsung in Malaysia yg menyediakan masakan ramen di sini

      5. Program diploma swasta yg setanding ngan IPTA yg baru fresh dan jarang diketahui umum lagi

      6. Korang boleh pilih & undi restoran kegemaran korang di sini. Tak ramai yg tarik diri.

      7. Jualan IKEA Perabot dan fabric ada offer dlm beberapa byk diskaun yg belum korang tahu lagi. Penghantaran

      cepat dlm hari itu juga. Boleh periksa di sini


      8. Bagi sesape yg peminat ngan lukisan seni graffiti rasanya tak ramai. Korang boleh tahu pendedahannya di

      sini


      9. Ramai masih belum tahu dan belum belajar lagi mengenai kereta mewah Mercedes AMG. Bolehlah ke sini.

      Iklan dalam bentuk link di atas neh, kalau anda share macam kat atas neh anda boleh dapat dalam 20sen-30sen bila sorang saje pengunjung yg klik.

      Kalau lebih drpd sorang yg klik, maka berganda hasilnya. Sebab tu sy buat begini. Join percuma tak perlu bayar macam saya. Ianya sama macam

      iklan says.my. Tapi ini bukan says.my. Neh linknya - http://bit.ly/14xjsb5

      Delete
  2. singapore... biasa la 2... x lrat nk tgok dh.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. LIKE ... bwt dlm blik la .
      bangang

      Delete
    2. suke hati ko jer nk panggil owang bangang , bengong

      Delete
    3. yang ko sibuk pehal..bangang bengong..

      Delete
    4. bodoh ko pun same sibuk gak

      Delete
    5. korang sume ni bengap la

      Delete
  4. http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=15657854#post15657854

    ReplyDelete
  5. malaysia pun x kurang hebatnya

    ReplyDelete
  6. jgn Malaysian buat benda yg sama sdh....= =

    ReplyDelete
  7. melampau la...

    ReplyDelete
  8. wow.... hebat tp setakat buka pakaian je pun.... gersang ni... nak batang besar n panjang... mana zamri kl? nak minta lick non stop

    ReplyDelete
  9. sikap manusia.

    ReplyDelete
  10. Sgpore ke??? Setahu aku sgpore tempat letak kete rooftop takda kerusi. Admim jgn nk main hembus je.

    ReplyDelete
  11. musti jantan mati pucuk, tu yg banggang sangat tu....!!!!!

    ReplyDelete
  12. fap!fap!fap!fap!fap!....oh yeahhhh~~~~ :)

    ReplyDelete
  13. macam awek melayu dgn mamat bangla je aku tengok

    ReplyDelete
  14. ni bangla petronas tpi umh aku ni.. smua org atas babi

    ReplyDelete
  15. mcm kene rogol je

    ReplyDelete
  16. nk menetek lar tu

    ReplyDelete
  17. shop kat sini http://kedaioerder.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Law pos mcm ni byk bebenor komennye -_-

    ReplyDelete
  19. yg berjalan bogel pon ade . almaklum lah sigapore erk?

    ReplyDelete
  20. nk buat breast-fucking
    fap...fap...fap

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri