WTF : Lembaga Aneh Muncul Di Iklan Mudah.my (Gambar)
Home » » WTF : Lembaga Aneh Muncul Di Iklan Mudah.my (Gambar)

WTF : Lembaga Aneh Muncul Di Iklan Mudah.my (Gambar)

40 Comments
Adakah sesiapa yang nampak kelibat lembaga aneh tersebut pada gambar di atas ni? LOL!! Kalau nak amek gambar barang pun agak-agak ar before upload. Kan dah terserlah kejantanan tu. Hahaha!

40 comments:

  1. fender kancil untuk dijual. free gift gamba bogel advertiser haha

    ReplyDelete
  2. Ahhahaha...yang ni lawak....

    ReplyDelete
  3. ape la .. kurang bijak dia ni

    ReplyDelete
  4. ahahaha..kantoi saiz..ahah

    ReplyDelete
  5. Alamak nampak dia punya angry bird

    ReplyDelete
  6. fap fap fap...

    ReplyDelete
  7. haha... angry bird tersangkut celah dahan hutan rimba....

    ReplyDelete
  8. dia nk jual badan..tp dia takot kena tangkap, so dia berselindung dengan barang yang dia nk jual.. kalau ada yg tengah gersang ke mesti dia try contact org yg jual barang ni.. motif amik gmba smbil bogel? baju sume blom kering?

    ReplyDelete
  9. kat mana? x nampak apa pon.. ceh

    ReplyDelete
  10. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..... BODO!!

    ReplyDelete
  11. tolong tutup aircond!

    ReplyDelete
  12. iklan mudah kunun...watermark mudah pn xde...sah2 ambik gmbr kt lmn web porno...

    ReplyDelete
    Replies
    1. songo dok jupe.. taik kuba guh mu geng

      Delete
    2. Bodoh watermark mudah xnmpk lak..haizz noob shit

      Delete
  13. baru lepas fap fap fap la tu...

    ReplyDelete
  14. bodo gila yg nk upload n pon

    ReplyDelete
  15. alamak bro...fail lah lu ni

    ReplyDelete
  16. kejadah nye..aku ingat lembaga ape tadi..rupe2nye org minyak

    ReplyDelete
  17. Dosa tanggung bersama ek... dgn aku telibat sekali... Musibat!

    ReplyDelete
  18. LOL.. mudah pun boleh approve gmbr mcm ni.. FAIL!

    ReplyDelete
  19. hahahaha..apa punye bangang la

    ReplyDelete
  20. hahaha.. agak2 la.. bertlanjang pulak die...

    ReplyDelete
  21. Sape yg x nampak sila deactivate autobrightness anda..tolak ia pada kecerahan paling maksima utk melihat sosok berkenaan..ohsem

    ReplyDelete
  22. kurang jelas la???nampak mcm org tgh brsetubuh ade la tp x nmpak konek pun???mohon pencerahan

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri