WTF : Pertandingan Masturbasi Diadakan Di China (5 Gambar)
Home » » WTF : Pertandingan Masturbasi Diadakan Di China (5 Gambar)

WTF : Pertandingan Masturbasi Diadakan Di China (5 Gambar)

8 Dec 2012 26 Comments
Pertandingan Masturbasi Diadakan Di China.
Seramai 10 orang lelaki telah menyertai pertandingan yang dianjurkan oleh syarikat 'sex toy' di China pada 1 Disember 2012.

#Need campaign?






26 comments:

  1. Replies


    1. Tujuh fesyen tudung si gadis yg dapat mencabar lelaki.
      Tgk banyak gambar disini-->gadis-tudung.jpg

      Antara 10 kemalangan yg paling mahal di dunia.
      Sila tengok gambar ni-->kemalangan-termahal.jpg

      Tau kenapa menjual tubuh itu lumayan??
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->jual-tubuh.jpg


      Akibat dibaham ikan piranna yg betul2 terjadi.
      Jom tgk gambar ni-->ikan-piranna.jpg

      Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

      Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
      Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

      Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
      Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

      Tahu kenapa Islam mengharamkan wanita dan lelaki bersentuhan??
      Nak tahu ,tgk gambar ni-->bersentuhan.jpg

      Delete
  2. Ada beberapa bilik kosong utk disewakan di sekitar BANDAR MELAKA..zack 0177154741

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol.. nak lawan zamri kl ka?

      Delete
    2. aku nampak zamri kl

      Delete
  3. UII ORG ATAS AKU NE GILAX SEX......

    ReplyDelete
  4. Hahaha.... Org atas kutuk diri sendiri bodoh. Sape la yg bodoh kat bawah aku ni.

    ReplyDelete
  5. aku rase orang atas ni dah sangap~~~~

    ReplyDelete
  6. perghhh .. tu kira cemana tu .. sape banyak air ke atau sape cepat pancut .. nk kira menang ????

    ReplyDelete
  7. ketogori licking pussy non stop xda ke?? from zamri kl

    ReplyDelete
  8. ade kt Kl 12 jan 2013 kt disco jln Bukit Bintang

    ReplyDelete
  9. Apa nak jadi la dengan dunia zaman sekarang ni...insaflah wahai manusia...

    tidakkah kita takut akan bala Allah S.W.T..
    15 Maksiat Yang mengundang Bala Allah S.W.T

    ReplyDelete
  10. fap fap fap ~~

    ReplyDelete
  11. Muda..esok dah xleh nek baru tau

    ReplyDelete
  12. semua yg komen kat sini orang yg sama yg komen topic² lain sbb nak popularkan blog ni n buat nampak mcm ramai orang.

    ReplyDelete
  13. nak kicap lebih x? kicap nak?

    ReplyDelete
  14. orang atas aku ni suma gila sex..sapa komen bawah aku ni pulak double gila..gila sex dgn gila babi..aaaa

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri