COOL : [10 Foto] Perkahwinan Paling Luar Biasa Di Dunia
Home » » COOL : [10 Foto] Perkahwinan Paling Luar Biasa Di Dunia

COOL : [10 Foto] Perkahwinan Paling Luar Biasa Di Dunia

14 Comments
Mungkin mereka ingin melakukan atau mencatat sejarah dan tersenarai dalam Book Of Record itu sebabnya mereka memilih majlis perkahwinan pelik dan luar biasa seperti ini. Ada yang menyusahkan, menakutkan dan menyakitkan dalam majlis perkahwinan luar biasa seperti ini.











14 comments:

  1. Ahaha..klau kawin mcm ni bercerai jugak xtahu laa...

    LAWAK : Kisah Perempuan yg Menahan Kentutnya

    ReplyDelete
  2. Gadget terhangat 2013
    www.facebook.com/SmartAppliancesAkaPerkakasPintar

    ReplyDelete
  3. mcm2 cara kalau nk abdikan kenangan terindah..

    ReplyDelete
  4. pergh... bes gler wedding mcm ni...

    Ilmu: Kebaikan Far Infrared Ray kepada wanita. http://hanis-izzati.blogspot.com/2012/12/fir-far-infrared-ray.html

    ReplyDelete
  5. try buat kat gunung berapi tgkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. nice idea..lepas ni hang pulak buat.. haha

      Delete
  6. EASY CASH OFFICIAL14 August 2013 10:18

    RM5.00 CASH FREE UNTUK ANDA + RM0.20 (PER CLICK)
    http://bit.ly/13VY9e8
    click link ini untuk duit RM5. Free2 je dapat. Lagi banyak link click lagi byk duit masuk. GUNAKAN GOOGLE CHROME SAHAJA. Caranya :
    1. Halakan mouse pada link di bawah dan kemudian highlight kan link tersebut. Selepas itu tekan right click pada mouse, dan pilih go to http://bit.ly/13VY9e8

    ini linknya:
    http://bit.ly/13VY9e8
    2. Tunggu sehingga link selesai loading sepenuhnya.
    3. Selesai loading, tutup browser link yang anda klik tersebut.
    4. Kemudian, pergi ke laman
    http://bit.ly/14t2BrV
    Anda akan dapat lihat di atas sekali perkataan "EASY CASH OFFICIAL has invited you to join 8Share - Malaysia's Private Rewards Club"

    Anda KLIK "Join EASY CASH OFFICIAL on 8Share now!" (WARNA OREN)
    untuk mengisi butiran nama dan sign up untuk tuntut cash out.

    Try it yourself and tengok pe jadi. U wont believe it.
    JIKA MASIH TIDAK BERJAYA, TINGGALKAN ALAMAT EMAIL ANDA DI RUANGAN COMMENT/ EMAILKAN PADA KAMI --> easycash3377@yahoo.com
    KAMI AKAN BANTU ANDA SATU PERSATU. KAMI UNTUNG, ANDA LAGI UNTUNG.

    ReplyDelete
  7. gampang ok gambar 1st tu, gantung badan.

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri