Cool : "AfterShokz", Headphone Yang Berada Di Luar Telinga (5 Gambar)
Home » » Cool : "AfterShokz", Headphone Yang Berada Di Luar Telinga (5 Gambar)

Cool : "AfterShokz", Headphone Yang Berada Di Luar Telinga (5 Gambar)

3 Jan 2013 12 Comments

Headphone terbaru yang diberi nama AfterShokz Bluez ini akan berfungsi dengan menggunakan teknologi Bluetooth dan Wireless dan akan dilancarkan sebagai headphone pertama di dunia yang digunakan pada luar telinga.

AfterShokz Bluez menggunakan pad tranduser yang terletak pada tulang pipi seseorang bagi membolehkan penghantaran audio terus ke telinga tanpa perlu menyumbatkan earphone secara terus ke telinga dan menggetarkan gegendang telinga seperti produk earphone dan headphone yang lain.

Rekaannya yang ringan dan stabil membolehkan pengguna mendengar lagu sambil mendengar bunyi sekeliling yang lain. Ciri ini sangat penting terutamanya untuk aktiviti luar di mana ia mementingkan kesedaran seseorang itu terhadap persekitaran dan keselamatan semasa menjalankan aktiviti.

Oleh itu, tidak hairanlah jika rekaan AfterShokz Bluez ini dianugerahkan dengan Anugerah Inovasi Rekabentuk dan Kejuruteraan CES 2013 dalam kategori headphone serta dinamakan sebagai salah satu daripada 25 peserta separuh akhir dalam pertandingan Last Standing Gadget 2013.

Headphone ini akan dilancarkan pada acara CES 2013 di Las Vegas Convention Center pada 8 - 11 Januari 2013 pada harga US$129 seunit. Bagi pelanggan di Amerika Syarikat dan Kanada, pra-pesanan boleh mula dibuat di laman web syarikat.
12 comments:

 1. Klau rmbot afro msti tak bley pkai nih..

  ReplyDelete
 2. Indonesia hebat dong...kaya maju...ada buat jet....lalalalalalalalaolololololololalalalalalalalalalalaololololo ayoh dong nyayi sama......ayoh goyang in...cepatan

  ReplyDelete

  ReplyDelete
 3. EASY CASH OFFICIAL14 August 2013 at 08:57

  RM5.00 CASH FREE UNTUK ANDA + RM0.20 (PER CLICK)
  http://bit.ly/13VY9e8
  click link ini untuk duit RM5. Free2 je dapat. Lagi banyak link click lagi byk duit masuk. GUNAKAN GOOGLE CHROME SAHAJA. Caranya :
  1. Halakan mouse pada link di bawah dan kemudian highlight kan link tersebut. Selepas itu tekan right click pada mouse, dan pilih go to http://bit.ly/13VY9e8

  ini linknya:
  http://bit.ly/13VY9e8
  2. Tunggu sehingga link selesai loading sepenuhnya.
  3. Selesai loading, tutup browser link yang anda klik tersebut.
  4. Kemudian, pergi ke laman
  http://bit.ly/14t2BrV
  Anda akan dapat lihat di atas sekali perkataan "EASY CASH OFFICIAL has invited you to join 8Share - Malaysia's Private Rewards Club"

  Anda KLIK "Join EASY CASH OFFICIAL on 8Share now!" (WARNA OREN)
  untuk mengisi butiran nama dan sign up untuk tuntut cash out.

  Try it yourself and tengok pe jadi. U wont believe it.
  JIKA MASIH TIDAK BERJAYA, TINGGALKAN ALAMAT EMAIL ANDA DI RUANGAN COMMENT/ EMAILKAN PADA KAMI --> easycash3377@yahoo.com
  KAMI AKAN BANTU ANDA SATU PERSATU. KAMI UNTUNG, ANDA LAGI UNTUNG.

  ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri