Cool : Alarm Clock Yang Akan Membuatkan Anda Bangun Serta Merta (5 Gambar)
Home » » Cool : Alarm Clock Yang Akan Membuatkan Anda Bangun Serta Merta (5 Gambar)

Cool : Alarm Clock Yang Akan Membuatkan Anda Bangun Serta Merta (5 Gambar)

19 Comments
Sankalp Sinha, 19 seorang pelajar telah mendapat satu idea untuk mencipta satu jam penggera yang pasti akan membuatkannya bangun dari tidur. Ini kerana, beliau selalu menekan butang snooze apabila jam berbunyi. Oleh itu, dia telah mencipta satu alarm clock yang akan memberikan kejutan elektrik bervoltan rendah dan tidak membahayakan apabila pengguna menekan butang snooze. Jam ini bakal dijual dengan harga £60.

#Yang student mungkin ni gadget idaman anda











Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

19 comments:

  1. mcam mana kalau tetiba dia buat onar... bagi voltan tinggi,, huiiii,,,

    ReplyDelete
  2. Bateri AA xkn mampu buat voltan,tggi cik adik ats oii..

    ReplyDelete
  3. pehal lak nak sakit jantung. apa bangang lu ni mazeer. voltan dia rendah ja, rasa kejab ja kat tangan. mana bleh sampai sakit jantung. bongok mazeer gay

    ReplyDelete
  4. Mana nak beli jam ni..bgs utk aku sbb alarm bunyi aku slalu tkn snooze sbb mls bgn..

    ReplyDelete
  5. mne nk dpt kn jam nie..aq nk..nanti x lewat aq gy kelas..

    ReplyDelete
  6. masalahnyer nak bgn disebabkan lagu pown x boleh..nak tekan butang snooze cmner

    ReplyDelete
  7. x dea kea jam yg boleh siram air terus...lgi bagus

    ReplyDelete
  8. ala taruk je perangkap tikus kat butang tu..

    ReplyDelete
  9. Kalu yg ade pnyakit jntung, tkan snooze trus tido blk x bgn2 dh..kiok

    ReplyDelete
  10. mcm karan dalam betul ke bohong .. terkejut je

    ReplyDelete
  11. Nk beli dohh...Pastu maen betul ke bohong?terangkett

    ReplyDelete
  12. Aq xprlukan bnde alah ni untuk bngun tido... ~

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri