COOL : Cara Terbaik Untuk Tackle Awek Yang Anda Suka
Home » » COOL : Cara Terbaik Untuk Tackle Awek Yang Anda Suka

COOL : Cara Terbaik Untuk Tackle Awek Yang Anda Suka

29 Jan 2013 23 Comments

Bagaimana tips yang terbaik untuk lelaki memikat atau tackle awek yang mereka suka. Takyah beli buku apakejadah nak ajar ayat-ayat jiwang. HERE IT COME!

Situasi 1 : Ketika awek tersebut menunggu bas.

Anda dilarang keras untuk menanyakan gadis tersebut soalan - soalan common seperti, 'cik adik tunggu bas ke? atau 'sekarang pukul berapa ye?'. Tindakkan ini pastinya membuatkan gadis tersebut memandang serong kepada anda. Jadi, tanyalah gadis itu dengan soalan ini, 'Cik adik, jom solat dulu pastu baru tunggu bas' atau 'tumpang tanya masjid dekat mana ye?'. Soalan seperti ini membuka hati gadis tersebut untuk memberi first impression yang baik terhadap anda walaupun jelas menunjukkan anda ini kaki ponteng solat.


Situasi 2 : Ketika awek tersebut sedang makan.

Anda tidak boleh mengorat awek yang anda suka ketika beliau sedang makan. Pantang kalau mereka ini dikacau ketika menikmati hidangan di depan mata. Jadi untuk menunjukkan yang anda seorang yang gentlemen. Duduk di sebelah meja awek tersebut ketika anda makan. Jangan menegurnya. Apabila awek tersebut selesai makan, anda cepat - cepat ke kaunter membuat pembayaran untuk meja dimana awek tersebut berada. Belanja awek tersebut walaupun isi dalam wallet anda tinggal nyawa -nyawa ikan sahaja. This is turning point, apabila awek tersebut ingin membuat pembayaran, pastinya awek tersebut terperanjat dan terharu kerana ada secret admire (iaitu anda) sudah membayar makanan beliau. Biarkan awek tersebut berlalu dengan penuh persoalan. Dengan ini anda berjaya memancing perasaan beliau walaupun selepas ini anda akan memancing di longkang kerana duit belanja anda sudah habis.


Situasi 3 : Ketika awek tersebut sedang berjogging

Pastikan anda bersedia pada awal pagi untuk turun bersenam atau lebih tepat lagi bersenam sambil mengorat awek yang anda suka. Apabila anda tunggu buatlah streching sekali dua supaya otot - otot badan anda regang dan lancar bagi membolehkan anda berjogging dengan awek tersebut. Tunggulah beliau dengan penuh kesabaran. Apabila anda melihat kelibat beliau cepat - cepat berlakon kaki kekejangan. Walaupun macho disitu tiada tetapi ini adalah peluang. Minta tolong awek tadi pimpin anda ke kerusi. Wah! Jika beliau banyak bertanya mengenai kaki anda maksudnya beliau seorang wanita yang mengambil berat. Dari situ, anda tanyalah sidia soalan - soalan yang biasa ditanya bagi memulakan sesi soalan kenal.


Tiga situasi ini bergantung kepada keadaan. Namun, teknik - teknik ini boleh di apply dalam pelbagai jenis situasi.


Anda puas hati dengan tips ini? Well, apa kata korang tambah lagi di bahagian comment. 

23 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. isk3...aku ni malu laa..macam mana nak buat camtu??

    ReplyDelete
  3. Tips ngurat 101
    Tips 1 : mke jambu.
    Tips 2 : lihat tips 1.

    ReplyDelete
  4. Kalau rasa dah jatuh cinta.. cepat2 kawin.

    ReplyDelete
  5. huihhh ... tips ni mcm terkena kat aku je .. segan plak aku dibuatnye ..

    ReplyDelete
  6. no money no honey...mna pompuan pandang la weiii..bohsia tp jln bla la main tegur je

    ReplyDelete
  7. kalau nak tackle gay ??? camne

    ReplyDelete
    Replies
    1. gile ke apa ko ni?

      Delete
  8. bodo org atas nie....

    ReplyDelete
  9. ini bukan dunia filem..awek mana nak bg ngko pelok dia sbb nak papah ko..belen ada la.. bengong..

    ReplyDelete
    Replies
    1. th aq klu nmpak laky jth wt derk ja la,,xda pasl aq nk g papah dia

      Delete
  10. sial ko mazeer mohamad.... isap kote la baru promote blog bangang!!!!

    ReplyDelete
  11. aku ade tips lain.... kalo awek tu meniaga makanan atau minuman... ko cakap kat die , aku nak beli semua makanan dan minuman kat sini ,lepas tu ko cakap kat awek tu . aku nak berikan semua ni kepada fakir miskin dan anak2 yatim... kompem awek tu cair puye lah kat ko... sbb dia tengok ko , bile wat macam tu seolah-olah ko ni seorang yg baik hati dan pemurah.......walaupon sebenarnya itu semua , order drpd bos ko untuk hari jamuan besar-besaran semua kakitangan atau meraikan hari lahir bos ko...hahaha

    ReplyDelete
  12. nk tnye prnh ke lelaki ske kt prempuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk tnye jgk lr btol ke persahabatan kdg2 boleh brtukar mnjdi cinta mslh nye sy dgn dye mmg rpat sume mslh dye sy tau sme jgk mcm sy kiteorg mmg kwan baek tp bile dye ckp dye ske kt sy mcm x prcya jew

      Delete
  13. aku leh cakap 1 ketika dulu aq ble wat lbih hebat dri ini...
    semuanya dri kita saja wahai laki2... tapi ingat KARMA...
    sebab aku dlu bukan buaya bukan playboy...
    tapi aq CASANOVA...

    love or couple is like a game... who falling in love first, will lose the game...

    casanova words..

    my love is only 1 night stand...
    tomorrow we are fri---end

    ReplyDelete
  14. xde ke artikel cara memilih isteri yang anda suka? bodohh punya admin !!

    ReplyDelete
  15. Perempuan ni bagi saya memang misteri sebab nak pikat kena guna teknik yang betul, kalau x melepas la... huhu, masa kat sekolah dulu, lelaki yang feymes ni biasanya adalah lelaki yang periang n kelakar, tapi kalau sampai tahap annoying jadi menyampah plk kn? haha


    Di sini juga ada doa >>
    Doa Pengasih, Pelembut Hati Suami Isteri Anak dan Sesiapa Sahaja

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri