COOL - KIOSK PINJAMAN KOMPUTER MACBOOK DI UNIVERSITI DREXEL
Home » » COOL - KIOSK PINJAMAN KOMPUTER MACBOOK DI UNIVERSITI DREXEL

COOL - KIOSK PINJAMAN KOMPUTER MACBOOK DI UNIVERSITI DREXEL

18 Jan 2013 10 Comments
Di Drexel University Philadelphia, mereka menawarkan satu lagi perkhidmatan yang COOL di mana pelajar kolej boleh meminjan komputer riba MacBook di dalam premis perpustakaan. Yes, MEMINJAM sebuah MacBOOK. Macbook ini disimpan di dalam kiosk khas yang boleh diakses oleh pelajar pada bila-bila masa. Pelajar hanya memerlukan kad matrik pintar mereka untuk meminjam Macbook yang disediakan. Setiap pelajar dibenarkan meminjamMacbook 15" ini selama 5 jam pada satu-satu masa. Selepas tempoh ini bayaran USD 5 (RM 15) dikenakan untuk setiap jam seterusnya. 

#Mohon U malaysia follow kaedah ni!

Laporan asal Tuaw

10 comments:

  1. Serius terbaik...klau U kat malaysia buat mcm ni kan bagus..xsemestinya macbook..bg laptop yg spec power pon dah ok..sbb senang nak buat keje mana yg patut..

    PANAS!: Kisah Benar Pengalaman Pertama Aku Digoda Perempuan Cantik(18sx)
    VIDEO : Apa akan Jadi Sekiranya Isteri Anda Sekeping Papan?

    ReplyDelete
  2. klo mlysia dberi cdgn nk wt cenggini..kg ade yg kata...
    'listen..listen..listen...'

    ReplyDelete
  3. hilang kad matrik abeh la den...

    ReplyDelete
  4. habeh la kene rembat .. hahahah

    ReplyDelete
  5. kalo ada d malaysia d buat cam ni.....kompom hilang

    ReplyDelete
  6. mmg hilang la kalo kt malaysia.. dgn mentaliti org malaysia yg cmni.. nmpk benda bersih sibuk nk conteng..nmpk benda elok..sibuk nk dirosakkan.. buat pinjam buku pun time pulang buku pun da ilang bnyk page

    ReplyDelete
  7. terbaik la..kenapa dekat malaysia xde eh??
    xpayah bawa laptop berat2 g campus.

    ReplyDelete
  8. mmg hilang la jawabnye nnti

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri