Cool : Mari Lawat Rumah Psy Yang Bernilai RM 4.8 Juta (10 Gambar)
Home » » Cool : Mari Lawat Rumah Psy Yang Bernilai RM 4.8 Juta (10 Gambar)

Cool : Mari Lawat Rumah Psy Yang Bernilai RM 4.8 Juta (10 Gambar)

5 Jan 2013 55 Comments
Mari Lawat Rumah Psy Yang Bernilai RM 4.8 Juta.
Penyanyi yang mulai dikenali di seluruh dunia dengan hanya sebuah lagu iaitu 'Oppa Gangnam Style' telah muat naik gambar rumah terbarunya yang bernilai RM 4.8 juta.



















55 comments:

  1. Lah mahal2 tp apartment aje?.... Isk...xbest

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Replies
    1. Komfom bodoh

      Delete
    2. Bodoh Babi mcm mazeer n encik sehinggit..anak haram btul

      Delete
    3. Bodoh ke ape dah 2nd ckp 1st lg..mmmg bodo smp ke tua a tu nnt

      Delete
    4. Babi ni XMo reply ke??malu lettew haha..dasar Xde kote

      Delete
    5. Yg mengaku die no 1 tuh dan yg dok maki die tuh semuanya BANGSAT ! YOU ALL BANGSAT !

      Delete
  3. Replies
    1. Ko pown nk jd Bodoh mcm mazeer n encik sehinggit ke??ala2 pukimak gitu..pantat btul la

      Delete
    2. asal mencarut cm2 lak????

      Delete
    3. G mampos la..ko ssh ke Babi??

      Delete
  4. x cantik pun.. heeeeee sexy ladies! haha

    ReplyDelete
  5. benda yang memalukan ialah apabila ko cakap ko first tapi ada orang atas ko..hahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. nice one.. xD

      Delete
  6. haha. makhluk yg ckp first tu x malu betul~ ade org lgi first comment. ~Bangang abadi~

    ReplyDelete
  7. Mase taip first. Tekan je enter dh ade org. Kahkah.. Lahanat

    ReplyDelete
  8. Baru pandai joget gaya orang nak BERAK...
    dah kaya cam ni...

    ReplyDelete
  9. watpa luas jin je duduk

    ReplyDelete
  10. cehh . x hebat mana pun . apa kata org bwh ?

    ReplyDelete
  11. mana x kaya...joget kuda jimbet 8 minit kat malaysia dah dapat dua juta..kalo die joget 16 minet dah dapat sebiji umah..

    HEEEYYYYYYYYYYYYY....Sexy Leydehhhhh..
    OPOPOPOPOPOPPale otak mu..

    ReplyDelete
  12. org atas ni gila babi .haha

    ReplyDelete
  13. Lau macam tu aku pun first la.
    First dan bangang berpisah tiada.pui.

    ReplyDelete
  14. juta besar tu je . . . -_-"

    ReplyDelete
  15. Omak kau, abah kau. Opah kau, kau kau kau bangang mcm org first..sakaiiii

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. Ni laknat lg satu...dah yg kat atas sane pun ckp 1st tp no.2..
      Yg ni lg a babi anjing dah bwh cam ni ngaku 1st..acik lu.
      Pe kt org bwh??

      Delete
    2. hahaha...gempakkk la syaitoooon atas aku nihh

      Delete
  17. 2 kali mai malaysia lagi dia blh buat sebijik lagi le

    ReplyDelete
  18. Korang ni megutuk macam orng tak betamadun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalo ko bertamadun xyah a join skali sial

      Delete
    2. tu nama dia bangang abadi syaiitooonnnn

      Delete
  19. Amik kepala bapak korang meh aku pijak..bangang..xabis2 nk gado..kepala bapak kau.

    ReplyDelete
  20. Org atas..aku dh main ngan mak ko n adik ko..best..tp pntat mak ko longgar skit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tp masa aku main ngan adik bpk dia dtg ckp nak join skali..aku ckp g a lyn bini ko je sibuk betul time aku lyn anak dia ni

      Delete
    2. Bpk dia kan haraun.masa kecik2 atok dia silap eja,nak eja harun dah jadi haruan pas tu alang2 seluk pekasam biar smp ke pangkal lengan kt m.nasir tu yg dia nak main ngan anak dia sendiri

      Delete
    3. ko x pikir plak...mak ko pnye pantat tu ley masuk sekor gajah..betapa loose nya sampai gajah ley masuk

      Delete
  21. Bapak korang semua yg kat atas ni itam cm keling !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah tu bpk ko atok keling sedunia.nak wat cam ner kan

      Delete
  22. terbaekk la syiallll komen2 keling2 kat atas nih...muahahaha

    ReplyDelete
  23. sumpah sakit perut tengok korang ni gaduh xD

    ReplyDelete
  24. amendelah nk 'first2' bagai.tgk-baca-komen dh la.yg layan psl 'first' tu pn masalah jgk.nmpk betul bodohnye.LOSER sampai mampos.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terbaikkk la cek kak!!!

      Delete
  25. aku fikir biasa je

    ReplyDelete
  26. Smua yg ade kt atas ni smua babi..pundek keling smua

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri