COOL - PEJABAT STESEN TV BBC (9 GAMBAR)
Home » » COOL - PEJABAT STESEN TV BBC (9 GAMBAR)

COOL - PEJABAT STESEN TV BBC (9 GAMBAR)

6 Comments
Ini ialah pejabat BBC di Manchester. Ia merupakan pejabat baru yang dibina untuk BBC North.

#Aku nak pejabat macam ni weh!




Laporan asal ArchDaily

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

6 comments:

  1. syarikat2 besar mcm google,fb dll sume best tmpat keje diorang..

    ViDEO : Seksi Wondergirl Menari Pakai Baju Kurung
    TERKINI : Remaja 18 Tahun Mahu Lelong DARA

    ReplyDelete
  2. kalau dah company besar .. office cool .. kene company kecik .. susah la.. main duduk atas tikar je la .. hahah nk santai .. hahahaha

    ReplyDelete
  3. Keputusan terkini, live streaming dan video highlight Liga Super, Liga Premier dan Liga FAM 2013 hanya di http://sepaktonjol.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. cool habis video ni http://ysmcdn.com/share/my/2549/3169339

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri