COOL - RESORT GILI LANKANFUSHI MALDIVES (21 GAMBAR)
Home » » COOL - RESORT GILI LANKANFUSHI MALDIVES (21 GAMBAR)

COOL - RESORT GILI LANKANFUSHI MALDIVES (21 GAMBAR)

7 Comments
Resort Gili Lankanfushi ialah sebuah resort yang terletak di Pulau Lankanfushi, salah sebuah pulai di North Male Atoll Maldives. Ia terdiri dari 48 villa ekslusif yang dibina di atas permukaan laut. Setiap villa mempunyai pemandangan yang cantik dan memberikan privasi untuk yang menginap. Tujuh dari 48 villa di Gili Lankanfushiialah villa gergasi terapung yang mempunyai hammock di tengah-tengah laut. Jika anda mahu menginap di sini anda perlu tinggal minimum selama 4 hari. Harga penginapan bermula dai USD 6141 (RM 18676) dollar untuk biasa dan USD 8299 (RM25000) untuk villa Robinson Crusoe.

#Adakah berbaloi? Rasanya ni gaji 2 tahun aku.









Laporan asal Gili Lankanfushi via Inthrlld

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

7 comments:

  1. Mmg cantik sangat.. Tapi lebih baik aku bayar deposit beli rumah..

    ReplyDelete
  2. Ikut cita rasa sendiri lah. Apa salahnya bila dah banyak duit

    ReplyDelete
  3. mesti nak g sini.. ishhh.. start tabung br start arini.. hahaha...

    ReplyDelete
  4. kalau dpat bercuti ngan awek yg cun mcm dalam gambar tu .. mmg lebih puas .. hahahahah

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri