COOL - SPARE ONE : TELEFON BIMBIT KECEMASAN MENGGUNAKAN BATERI AA (8 GAMBAR)
Home » » COOL - SPARE ONE : TELEFON BIMBIT KECEMASAN MENGGUNAKAN BATERI AA (8 GAMBAR)

COOL - SPARE ONE : TELEFON BIMBIT KECEMASAN MENGGUNAKAN BATERI AA (8 GAMBAR)

6 Comments
Spare One ialah produk baru yang diperkenalkan di Consumer Electonic Show Las Vegas. Spare One ialah telefon GSM yang menggunakan satu bateri AA yang mampu digunakan bagi membuat panggilan selama 9 jam. Ia juga dikatakan boleh diletakkan didalam posisi stanby selama 15 tahun. WTF Harga sebuah telefon Spare One ialah USD 49.99 .

#Sesuai untuk dalam kecemasan!





Laporan asal Spare One

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

6 comments:

  1. Convert duit msia 150  ̄︿ ̄ xmhl sgt pun..

    ReplyDelete
  2. rasa kat malaysia bukan sekadar stanby. memang pakai terus kot. terutama untuk budak2 sekolah.

    ReplyDelete
  3. ok pe .. untuk budak2 skola .. patut pakai phone mcm ni

    ReplyDelete
  4. Betri sebijik jek? Teruja sgguh aku

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri