COOL - YAMAHA VMAX HYPER MODIFIED (9 GAMBAR)
Home » » COOL - YAMAHA VMAX HYPER MODIFIED (9 GAMBAR)

COOL - YAMAHA VMAX HYPER MODIFIED (9 GAMBAR)

12 Comments
Vmax Hyper Modifiied ini mempunyai enjin V8 yang mampu memghasilkan175 kuasa kuda. Canggih giler! V8 boh!




Laporan asal Bike Exif

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

12 comments:

  1. Replies
    1. ceh..ko beskal pon x mmpu beli

      Delete
  2. buat duit dgn cara mudah

    http://www.youtube.com/watch?v=coWztbdPnWQ

    ReplyDelete
  3. Jngn nak mengada .. Downpayment moto tu aq yg byar ..

    ReplyDelete
  4. Ehh, tolong sikit.. Asal geranan boleh nama aku? Pndai pinjam pandai pulang la..

    ReplyDelete
  5. Keputusan terkini, live streaming dan video highlight Liga Super, Liga Premier dan Liga FAM 2013 hanya di http://sepaktonjol.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. jangan nak bedooh sangat la.. v4 jer pon... v8 nak sumbat piston kat mana...

    ReplyDelete
  7. alamak satu lagi kebodohan admin... ini engine v4 jerr adoiii....

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri