CUN : [7 Foto] Gambar Cun Adik Emma Maembong
Home » » CUN : [7 Foto] Gambar Cun Adik Emma Maembong

CUN : [7 Foto] Gambar Cun Adik Emma Maembong

47 Comments
Jom layan beberapa keping gambar cha cha maembong,yang sekarang ini sedang berlakon dalam siri tv3 pukul 7 malam

#I rasa macam nak gi tandas, korang?









Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

47 comments:

  1. Pehhh...family dia CUN wooo...xdapat akak..adik pon jadik laa..apa kata org bawah..

    TERKINI : Kenapa Aku Suka Awek MELAYU?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dorang jeles le tu kan aku sokong hehehehe

      Delete
    2. EASY CASH OFFICIAL14 August 2013 08:46

      RM5.00 CASH FREE UNTUK ANDA + RM0.20 (PER CLICK)
      http://bit.ly/13VY9e8
      click link ini untuk duit RM5. Free2 je dapat. Lagi banyak link click lagi byk duit masuk. GUNAKAN GOOGLE CHROME SAHAJA. Caranya :
      1. Halakan mouse pada link di bawah dan kemudian highlight kan link tersebut. Selepas itu tekan right click pada mouse, dan pilih go to http://bit.ly/13VY9e8

      ini linknya:
      http://bit.ly/13VY9e8
      2. Tunggu sehingga link selesai loading sepenuhnya.
      3. Selesai loading, tutup browser link yang anda klik tersebut.
      4. Kemudian, pergi ke laman
      http://bit.ly/14t2BrV
      Anda akan dapat lihat di atas sekali perkataan "EASY CASH OFFICIAL has invited you to join 8Share - Malaysia's Private Rewards Club"

      Anda KLIK "Join EASY CASH OFFICIAL on 8Share now!" (WARNA OREN)
      untuk mengisi butiran nama dan sign up untuk tuntut cash out.

      Try it yourself and tengok pe jadi. U wont believe it.
      JIKA MASIH TIDAK BERJAYA, TINGGALKAN ALAMAT EMAIL ANDA DI RUANGAN COMMENT/ EMAILKAN PADA KAMI --> easycash3377@yahoo.com
      KAMI AKAN BANTU ANDA SATU PERSATU. KAMI UNTUNG, ANDA LAGI UNTUNG.

      Delete
  2. Hahahaha... Amik sume amik... :3

    ReplyDelete
  3. Suke pun, bukan kite dpat jmpe pun.. Couple lg la.. Jauh panggang dari api..

    ReplyDelete
  4. Btol 2 org atas.. Rse nk terberak lak.. Org bwh jgn nk mimpi dapat.. Syukur je ngn yg kita ade skg kn org bwh?

    ReplyDelete
  5. senang je nk popular skang ni ..

    ReplyDelete
  6. admin ni xde keje la.. nk melucah je...

    ReplyDelete
  7. aku pun baru cirit.. =_=". @sharina, tak baik fikir mcm tu..lagi berdosa fitnah..
    Jom buat duit sama-sama & ajak kwn2 skali!! http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
  8. cha cha cha...bubur chacha ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan masa panas2...pergh...meliurkan

      Delete
  9. cun mmg cun...

    Ilmu: Kebaikan Far Infrared Ray kepada wanita

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Mak lawa?aq rse lgi lawa mak kau kot?

      Delete
  11. CUN LA TARA MANA SKALIPON...TAIK DIA TETAP BUSUK JUGAK!!!!!!!!!!!!!!..........

    ReplyDelete
  12. Clako admin die kte RSE MCM NK PG
    TNDAS..nk wt ap gi..mst nk mlncp..admin kuat mlncp..

    ReplyDelete
  13. Buncit sikit.. Orang atas semua gila..

    ReplyDelete
  14. saya rasa saya nak bawak Sharina Shafiq masuk dalam tandas sekali...

    ReplyDelete
  15. muda2 boleh la cun, artis hot gitu... umur dh naik nanti org pn dh stat lupa~

    ReplyDelete
  16. Bodoh la nk g tandas nk buat apa?org bwh ni marah admin skit

    ReplyDelete
  17. admin ni nak kena kasi julap baru tau...
    biar duduk tandas 24jam...
    dh marah dh org atas...
    org bawah x ada nak tambah apa2 ke?

    ReplyDelete
  18. Orang ats sume da gler..btul x orng bwah..haha

    ReplyDelete
  19. gilo x gilo....klu bleh sume aq nk skebat....hahahaha...damn....nie sume penaik nafsu....

    ReplyDelete
  20. x lawa pn.bese jelah..pica edit je putih

    ReplyDelete
  21. majoriti penghuni neraka adalah wanita. kerana aurat nya

    ReplyDelete
  22. dye ke yg blakon dlm citer mmpi cinderella tu? yg jadik kakak tiri tu... saja nak tnya...

    ReplyDelete
  23. abang aku cakap neelofa lagi cantik la drpd 2 orang maebong nii..hahaha :p ko nak ckp ape orang bawah aku tak kisah pun sb aku dh tak buka page ni dah hahahaha...:p

    ReplyDelete
  24. tengok pusat la lawa tak lawa...

    ReplyDelete
  25. super ultra mega fappppp !!! fap fap fap fap , wakakak

    ReplyDelete
  26. di sini dimana kaum anon hampir pupus .. HAHAHAHA !!!1!!1!

    ReplyDelete
  27. EASY CASH OFFICIAL14 August 2013 08:45

    RM5.00 CASH FREE UNTUK ANDA + RM0.20 (PER CLICK)
    http://bit.ly/13VY9e8
    click link ini untuk duit RM5. Free2 je dapat. Lagi banyak link click lagi byk duit masuk. GUNAKAN GOOGLE CHROME SAHAJA. Caranya :
    1. Halakan mouse pada link di bawah dan kemudian highlight kan link tersebut. Selepas itu tekan right click pada mouse, dan pilih go to http://bit.ly/13VY9e8

    ini linknya:
    http://bit.ly/13VY9e8
    2. Tunggu sehingga link selesai loading sepenuhnya.
    3. Selesai loading, tutup browser link yang anda klik tersebut.
    4. Kemudian, pergi ke laman
    http://bit.ly/14t2BrV
    Anda akan dapat lihat di atas sekali perkataan "EASY CASH OFFICIAL has invited you to join 8Share - Malaysia's Private Rewards Club"

    Anda KLIK "Join EASY CASH OFFICIAL on 8Share now!" (WARNA OREN)
    untuk mengisi butiran nama dan sign up untuk tuntut cash out.

    Try it yourself and tengok pe jadi. U wont believe it.
    JIKA MASIH TIDAK BERJAYA, TINGGALKAN ALAMAT EMAIL ANDA DI RUANGAN COMMENT/ EMAILKAN PADA KAMI --> easycash3377@yahoo.com
    KAMI AKAN BANTU ANDA SATU PERSATU. KAMI UNTUNG, ANDA LAGI UNTUNG.

    ReplyDelete
  28. Pergh.buat melancap best giler.

    ReplyDelete
  29. laa..adik beradik xbrape cerdik ni ke...haha

    ReplyDelete
  30. Alaah, kakak dya lawa lgi apeee..
    Stuju x org bawah ????

    ReplyDelete
  31. mmg cantik tp klu tutup aurat lagi cantik.pastu takut pada tuhan bukan pada peminat dia tersangat cantik,di dunia cantik orang pandang di syurga plk..Allahhurabbi...sangat2 cantik..x gitu org atas?

    ReplyDelete
  32. aku sokong anon atas ni!ramai gila sex.admin pun sama je.wakaka

    ReplyDelete
  33. nyagap sial tngk bra-dik ni...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri