Info : 10 Sebab Orang 'Like' Sesuatu Post Di Facebook (Gambar)
Home » » Info : 10 Sebab Orang 'Like' Sesuatu Post Di Facebook (Gambar)

Info : 10 Sebab Orang 'Like' Sesuatu Post Di Facebook (Gambar)

6 Comments

1. Selalu muncul dalam news feed seseorang, takde keje nak buat..like jelah..( ramai yang camni )

2. Post tu mengandungi banyak info2 berguna terutamanya tentang pelajaran, hal2 rumahtangga dan hal2 agama..

3. Orang yang post tue lawa @ hensem and dah lama dok stalk dia senyap2.. secret admire la katakann..

4. Like secara rambang ja.. kalau orang tu tulis benda2 menarik like la.. tak pilih kasih OK..

5. Tertarik dengan post tue tentang ayat2 puitis dan ayat2 cinta ( ramai yang kata ayat jiwang, still tak faham.. )

6. Suka like status kawan baik sendiri.. motiff,, so dia pon boleh la LIKE status dia sekali..(lepastu gaduh wall to wall dekat FB)

7. Sebab merasakan apa yang dikatakan dalam POST someone to betul!! dan kita pon tergerak nak tulis macam apa yang dia tulis, tapi dia dah tulis dulu..

8. Selalu LIKE post orang2 yang berpengaruh .. dalam erti kata lain hotstuff… bila ramai yang LIKE, kita pon teringin nak LIKE..

9. Yang ni memang dah takda keja sangat.. DIA BUKAK TIMELINE sorang tu, then dia LIKE ja tak kira gambar, status, komen, semua dia nak LIKE.. *syokla tu menambahkan notifications orang..bila tgok noti , FUYYOHH 159… tapi last2 108 dari like2 sorang tue..

10. Bila dah lama updates STATUS, dia tgok orang tak like, then dia pon LIKE post dia sendiri…hahaha….oppsss!! :D

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

6 comments:

  1. haha...benar sebenar-benarnya lah...

    ReplyDelete
  2. yg like post sendiri tu .. biasa .. hahahahah pasal takde sape like .. wakakakkaa

    ReplyDelete
  3. tang yang like sendiri tu yang kelako haha cam aq la syok sendiri cam terkena pulak , ape pn like la yg bermaanfaat untuk diri kita dan org lain supaya catatan tu kita dapat ilmu serta dapat manfaat untuk org lain . apa salahnya buat pahala share bnda-benda berfaedah dapat la jugak pahala daripada duk depan facebook x dapat apa-apa kan borak kosong je tul tak??... tuk bekalan wal akhirat...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri