INFO : Penjelasan Ustaz Fathul Bari Mengenai Isu Kahwin Dua Di Siam
Home » » INFO : Penjelasan Ustaz Fathul Bari Mengenai Isu Kahwin Dua Di Siam

INFO : Penjelasan Ustaz Fathul Bari Mengenai Isu Kahwin Dua Di Siam

31 Comments
Berikut merupakan penjelasan Ustaz Fathul Bari mengenai isu yang heboh sejak akhir2 ini yang mendakwa dia kahwin lari di Siam. Perkara ini tercetus apabila sekeping gambar sijil pernikahan beliau tersebar di internet. Jom tengok video kat bawah ni.



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

31 comments:

  1. nice ustaz.. n slamat pengantin baru (walaupun dh lamer) hehe..

    ReplyDelete
  2. haha tak lepas nk ckp "pembangkang" tu... betul ke 'pembangkang' yg jd dalang? da mcm fitnah je..

    ReplyDelete
  3. pandai la ko putar belit...smua ko x salah..org len smua ko hentam salah

    ReplyDelete
  4. terbaik .. kawen lari ke kawen duduk ke .. penting sah ..

    ReplyDelete
  5. Abu aqif mmg sial... suka melaga2kan org2 Islam...

    ReplyDelete
  6. yg nak timing sangat ni pasai pa??orang tanya..jawab la elok2..lagi satu,bukan smua pembangkang yg suka cari pasal ngan kau,kau tu cuma orang umno yg xdak apa2..xlayak digelar ulama'..kalau ulama' xkan hina agama sendiri..kau kena respect hadi awang tu..dia lagi besar dari kau..orang no.2 dlm majlis ulama' dunia..no.1 sheikh yusuff al qaradawi..kau tu baru tahu agama skit dh nk perlekeh orang lagi lama pada kau..jangan kau meninggal dalam kekufuran sudah la..rugi apa yg kau belajar selama ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. golongan parti ISLAM semalaysia kalo bersuara kan bunyinya mcm merekalah manusia terhebat yg tau segala-galanya,pantang sebut pasal umno je mesti nak negatif je.otak standard katak bawah tempurung betolla....

      Delete
    2. ko pon same la, kau tau ke khilaf msti dihormati..persoalannya die hormat ke pendapat org laen..ko jgn ckp ulama PAS x hormati org dgn berbekalkan berita utusan, tv3 dan lailn-lain ek..bagi bukti laen...

      Delete
  7. wei..kawin ngan org bukan islam mana sah d sisi agama..ko jgn nk buat hukum sendiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kecik2 malas belajar..dah besar nak tunjuk terer..dia tau la sbb dia belajar..apa punya bangang..

      Delete
    2. hg yg bodo..orang tu blajar la sbb tu tau..ustaz tu perbodoh kan orang melayu tu pun kau pecaye..

      Delete
  8. diam la bodoh!dia tau la..buat pandai plk..

    ReplyDelete
  9. korang la bodo..mana boleh kawin ngan orang bukan islam..apa laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan dia dh masuk islam.

      Delete
  10. hahaha....eh bukan ke ustaz ni yg hina zikir imam syafie....ilmu sikit nak jadi ustaz....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha memang laa, dia ni laa ustaz yg bodoh sombong cakap zikir imam syafie tu karut.. mungkin dia ni bodoh atau cetek ilmu kot.. imam SYAFIE kot yg dia sound tu..

      Delete
    2. maybe dia ikut mahzab UMNO kot

      Delete
  11. puak2 umno ni,orang dh komen panjang lebar berkenaan fakta yg btul,dia komen ciput je..xkan xdak idea kot..ha,kalau boleh balas la ngan fakta..hehehe..kot x boleh la kot.

    ReplyDelete
  12. dah2, jgn nk meroyan lebih2.......ustaz tu syok bini 2, ade die kesah korg gaduh nk maki2 same sindri.....die puas mlm2 dgn bini, korg skt ati duk maki sane maki sini........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekurang2nye ustaz ni kawin nye sah x de le macam saorang tu pergi cari yang tak halal. Keluar vedeo pun x ngaku!

      Delete
  13. Bangang nya ostat! Meluat tul aku tengok mamat ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akupun meluat gak, kalau nak fuck pompuan lain cakap jelah, nak keluarkan hadis tuk nak justify perkawinan dia pehal?

      Delete
  14. dok buat muka alim..perbodohkan org lain..inilah org umno..bodoh x bertempat.

    ReplyDelete
  15. kalau orang biasa,bodoh takpe..ini ustaz..kebodohan yg boleh memudaratkan orang lain..umngok

    ReplyDelete
  16. Sekarang Musim Pak Ustaz kawen lagik la....hahaha Memula UAI pasni UFB pastu ABC,....kekekee memakmurkan umat islam tu....aminnn
    SELAMAT PENGANTIN BARU YG KE-2 ...

    ReplyDelete
  17. kesian agama ku punyai ulamak seperti ini.

    ReplyDelete
  18. islam pon kalau nak terima keseluruhan... bukan separuh-separuh..
    wow.... well said..
    -SARCASM-

    ReplyDelete
  19. Konsert liar maksiat macai bergelimpangan, ustaz x mau tegur pulak? nmpk sgt jibby support full kt ko ustat.

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri