KONSEP - DISCOLOR TYRE : TAYAR BEWARNA MENGINGATKAN ANDA MENUKAR TAYAR (7 GAMBAR)
Home » » KONSEP - DISCOLOR TYRE : TAYAR BEWARNA MENGINGATKAN ANDA MENUKAR TAYAR (7 GAMBAR)

KONSEP - DISCOLOR TYRE : TAYAR BEWARNA MENGINGATKAN ANDA MENUKAR TAYAR (7 GAMBAR)

19 Comments
konsep Discolor Tyre rekaan Gao Fenglin dan Zhou Buyi. Bunga pada tayar dibuat menggunakan getah dengan dua warna berbeza. Apabila bunga sudah haus dan tiba masa untuk ditukar, lapisan getah bewarna akan kelihatan. 



Laporan asal Yanko

19 comments:

  1. cool..canggih dah ni...tp harga pon mesti canggih gak kan?

    INFO BANGANG : 3 Sifat Baik dan Buruk Penis(18++)

    ReplyDelete
  2. wooo...gud2...tp msty mahal gil nie...kt malaysia dh ad k???

    ReplyDelete
  3. Bukannya sebelum ni memang boleh bertukar warna ke? jadi warna benang..

    ReplyDelete
  4. tayar motor ade x??aku ade motor jer tp minat pulak..amcm??kat mne ade jual tayar color2 nie??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tayar motor xde..tp kalo nak boleh spray..kalo tengok2 tayar tu cam da botak..spray je sendiri.. aku syorkn guna warna pink..cantik cket

      Delete
  5. waow!!... new technology doll...
    pasni industri tayar potong dgn tayar second melungkup la...

    saya memerlukan sesiapa yang berminat kerja dari rumah income RM1000 - RM XXXX tanpa perlu buat sale.


    baca info di http://brothersconcept.blogspot.com

    daftar di link saya :
    https://uinvest.com.ua/?amigosid=16504

    saya akan guide anda dari awal hingga akhir

    ini untuk pemahaman anda :
    http://www.youtube.com/watch?v=V-Ffnikc2F0

    ReplyDelete
  6. ok gak tu..mesti buruk bila tayar dah kluar warna merah..so tukarlah.. :)

    ReplyDelete
  7. A person essentially lend a hand to make seriously articles
    I might state. This is the very first time I frequented your website page and to this point?

    I surprised with the research you made to make this particular post incredible.
    Wonderful activity!

    my website: Converse Pas Cher

    ReplyDelete
  8. I was very happy to uncover this web site. I need
    to to thank you for your time just for this wonderful read!
    ! I definitely loved every part of it and I have you bookmarked
    to check out new information on your website.

    my site :: Louis Vuitton Handbags

    ReplyDelete
  9. I will immediately grab your rss feed as I can't to find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you've any?
    Please let me know so that I may just subscribe. Thanks.


    My webpage: Nike Air max

    ReplyDelete
  10. I every time used to study article in news papers but now as I am
    a user of internet therefore from now I am using net for articles, thanks
    to web.

    My web page: Michael Kors Canada

    ReplyDelete
  11. I believe that is among the so much significant information for me.
    And i am glad studying your article. However want to remark on some normal
    things, The web site taste is great, the articles is really great :
    D. Just right task, cheers

    Here is my website: Louis Vuitton Outlet

    ReplyDelete
  12. tayar basikal yg mahal pon dah ada macam nie

    ReplyDelete
  13. EASY CASH OFFICIAL14 August 2013 17:23

    RM5.00 CASH FREE UNTUK ANDA + RM0.20 (PER CLICK)
    http://bit.ly/13VY9e8
    click link ini untuk duit RM5. Free2 je dapat. Lagi banyak link click lagi byk duit masuk. GUNAKAN GOOGLE CHROME SAHAJA. Caranya :
    1. Halakan mouse pada link di bawah dan kemudian highlight kan link tersebut. Selepas itu tekan right click pada mouse, dan pilih go to http://bit.ly/13VY9e8

    ini linknya:
    http://bit.ly/13VY9e8
    2. Tunggu sehingga link selesai loading sepenuhnya.
    3. Selesai loading, tutup browser link yang anda klik tersebut.
    4. Kemudian, pergi ke laman
    http://bit.ly/14t2BrV
    Anda akan dapat lihat di atas sekali perkataan "EASY CASH OFFICIAL has invited you to join 8Share - Malaysia's Private Rewards Club"

    Anda KLIK "Join EASY CASH OFFICIAL on 8Share now!" (WARNA OREN)
    untuk mengisi butiran nama dan sign up untuk tuntut cash out.

    Try it yourself and tengok pe jadi. U wont believe it.
    JIKA MASIH TIDAK BERJAYA, TINGGALKAN ALAMAT EMAIL ANDA DI RUANGAN COMMENT/ EMAILKAN PADA KAMI --> easycash3377@yahoo.com
    KAMI AKAN BANTU ANDA SATU PERSATU. KAMI UNTUNG, ANDA LAGI UNTUNG

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri