LOL - SEPANDUK PALING GANAS SEMASA PERHIMPUNAN #KL112
Home » » LOL - SEPANDUK PALING GANAS SEMASA PERHIMPUNAN #KL112

LOL - SEPANDUK PALING GANAS SEMASA PERHIMPUNAN #KL112

14 Jan 2013 28 Comments
#Let me explain to you, apa beza coke dan pepsi? If you get it, means you know apa beza BN dan PR

28 comments:

  1. APe yang ganas nye? Admin poyo

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. tu maknanya, mereka yg berhimpun smlm, bkn smua mewakili pembangkang....ade yg menumpang utk menyuarakan pendapat mereka....ape beza antara pembangkang dan kerajaan skrg?? same je....smua mahu kn kedudukan ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol.. semua nk kuasa n duit jer. sblm pilihanraya, janji macam2.. dah dapat kuasa, nk kata bg duit, pandang rakyat pon x..
      sape2 menang pilihanraya ni, kita kena kerja jgak nk bg anak bini makan..

      Delete
  3. Kalau semua same jer. Baik awak jer jadi PM. Sebab awak jer yang baik, hebat, adil, bijaksana etc... Kan kan kan??? -_-

    ReplyDelete
  4. Sbgai rakyat smue org berhak untk bersuare,,, x kesah la sesape pon yg memerintah tp yg pntg bole memajukn negara dan tidak membebankn rkyat.....

    ReplyDelete
  5. demokrasi???WTF??korang x penah tgk citer THE DICTATOR ke???

    ReplyDelete
  6. Apa yg korng sibuk ni.. Sdah tau nmanya pmbngkang.. Kmu pilih jgk.. Pegi smbhyng lg bgus tak pyah la nk msuk cmpur.. Ini la melayu sikit2 mau subsidi apa la.. Tpi sruh busaha tdk mau.. Mngharapkn subsidi jak.. Orng dlu2 tdk ada subsidi.. Hidup jgk pun.. Orng skng jak mlebih tdk pndai bsyukur.. Dduk diam2 sdah la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. student medic overc5 April 2013 at 10:41

      stuju!!! melayu skarang nk ambik jln mudah je, semua nk subsidi.. dah laa belajar kat universiti, government dh bg loan study.. pastu demand lebih plak, mintak loan tu jadi biasiswa.. masa skolah malas blajar, taw dating je. kalo nk duit free (biasiswa) blajar pndai2, spm dpt straight A+, mesti ada org bg biasiswa kat ko, boleh study kat luar ngara lg.

      taw mintak dgn kerajaan je, apa yg ko dah sumbang kat kerajaan? inco0me tax pon nk elak drpd kena bayar, saman kete pon tunggu polis bg diskaun...

      menyampah ak dgn org xreti brsyukur ni...

      Delete
    2. saya setujuh kat student medic ovec... saya bukan nak kutuk org melayu sbd suami sy org melayu tapi kerajaan terlalu manja org melayu tapi mereka in lah yg x erti syukur. Semua bumiputra dapat diskaun la,PTPTN la dam macam2 lagi. kami org cina apa pun x dpt, sepatut nya org melayu harus syukur apa yg kerajaan dah bagi in tidak kutuk, fitnah, hina dan macam lagi mereka bagi kat kerajaan kita. Kerajaan guna duit rakyat yg mereka selalu kata tapi seperti "student medic ovec" kata apa yg ko semua sumbang kat kerajaan kita? habuk ada lah. cuma tau mintak aje. kerajaan x bagi mula lah kutuk. x mengaku diri 2 MALAS!!!! x malu ke kat kaum lain.

      Delete
    3. setuju sangat. Saya like status anda 100000x

      Delete
  7. coke pepsi yg dimaksudkan tu umno-merah, pepsi-biru..paham

    ReplyDelete
  8. ni x ganas . pi ade style! kekeke

    ReplyDelete
  9. la la la .. malas nk campur .. undi aku rahsia ..

    ReplyDelete
  10. ingin jimat elektrik 30%?
    sukakan BARANG RARE?

    sila lawati;-
    Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  11. Live Streaming malam ni Liga Super Kelantan vs Johor Darul Takzim hanya di http://sepaktonjol.blogspot.com.

    dapatkan juga update dan video Liga Super, Liga Premier dan Liga FAM hanya di http://sepaktonjol.blogspot.com.

    ReplyDelete
  12. Jgn sampai Malaysia hancur di sebabkan politik kononya nk majukan negara tetapi semua rebut jawatan :-)

    ReplyDelete
  13. #Let me explain to you, apa
    beza coke dan pepsi? If you get
    it, means you know apa beza BN
    dan PR sama je... Pepsi n cola sama je berkarbonat. Cuma beza sedap sikit lah BN. Haha

    ReplyDelete
  14. bukan la.
    coke and pepsi.
    both ada rasa yang kurang sama.
    xde beza pun pilih coke atau pepsi.
    umno atau pembangkang.
    both ada agenda sendiri.
    die nak yang lain.
    yang betul2 telus boleh bawa perubahan.
    bukan sekadar ---> coke pepsi yg dimaksudkan tu umno-merah, pepsi-biru..paham (pada saya awak yang xfaham sara abas)

    ReplyDelete
  15. jgn fanatik sgt la dgn politik padahal ahli2 politik baguih punya dok semeja minum teh kat parlimen tu hangpa dok gaduh2 laki bini adik beradik last2 melayu xda tempat kat tanah sendiri tu yg hangpa mau ka?

    ReplyDelete
  16. takda mananye bersorak bertempik..rakyat tetap kerja utk cari makan..sedgkn diorang sibuk bercakap3..

    ReplyDelete
  17. haha . coke = najib , pepsi = anwar . takkan xphm lg maksud die .

    ReplyDelete
  18. Zaman dh brubah..x mcm dlu, aman jer politik pun smooth jer..skang ni aku tgk politik dh mcm perang dunia..haihh dunia2

    ReplyDelete
  19. x kisah la BN or PR, yg dk gaduh sama melayu tu apa hal..sdangkan bangsa asing mentertawakan kaum melayu yg makin "melayu" pmikiran d sbbkan trlampau taksub untuk mmerintah...cina india dk gelak ja kt blkang.."anak kecil main api"... peace :)

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri