OMG : Patrick Teoh Hina Islam Di Facebook (3 Gambar)
Home » » OMG : Patrick Teoh Hina Islam Di Facebook (3 Gambar)

OMG : Patrick Teoh Hina Islam Di Facebook (3 Gambar)

16 Jan 2013 53 Comments
Berikut merupakan kenyataan Patrick Teoh di dalam Facebooknya yang telah mengundang kemarahan ramai orang. 



Walaubagaimanapun, beliau telah delete status terbabit dan meminta maaf di Twitter kepada semua Muslim...


53 comments:

  1. Replies
    1. Ni memang nak mampos....

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Diantara Patrick Teoh dengan Sus scrofa banyak persamaanya..nak tau apa itu Sus scrofa.. sila rujuk google

    ReplyDelete
  3. Insurance mulut 1juta kot...
    jom buat duit! http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
  4. He's so stupid dump ass.. Please respevt eavh other..its not moslim is a small world that u can think like this..common

    ReplyDelete
  5. org kalu x sekolah cm ni la cra mulut bckap.. xbljr pend. sivik dan kewarganegaraan n sejarah..

    ReplyDelete
  6. Fuck you lah patrick. We will see sapa yg mendapat balasan ALLAH.

    ReplyDelete
  7. tak silap aku hukum bunuh orang menghina Islam adalah halal bagi kita dan itu sebab kita boleh membunuh orang murtad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. soo kami sbgai warga anon..mengirim ko g selesaikan dia tu boleh...

      Delete
  8. teruk betul


    http://www.facebook.com/SoRandomShop

    ReplyDelete
  9. dahterlambat dah nak apologize..siapla ko kena rembat..

    ReplyDelete
  10. Same je banganh lg ngan org atas ni.

    ReplyDelete
  11. Lu punya maap hanya hipokrit!! Lu cuma mau menutup bangkai gajah!! Lu mintak maap keluar TV3 sampai TV alhijrah pon wa TIDAK MAAFKAN!!

    ReplyDelete
  12. memang aku anti terus dengan dia ni. kalau sekali dia tak respek agama lain... anytime dia boleh buat lagi......kepada orang boleh leh ko minta maaf, tapi ayat last sekali tu macam mana ko nak minta maaf... siap maki lagi tu.... kepada kerajaan negeri kedah cancel jer perfomance dia untuk CNY ni. banyak lagi orang boleh ganti dia...........

    ReplyDelete
  13. x fhm. spe yg boleh terangkan?

    ReplyDelete
  14. Die ckp sbb de xtau..de kan kafir..kite yg tau ni maki2 de plak...hadoi2..cane nk aman...Rasulullah S.A.W dulu penah ke ajar kite maki blk org kafir ni?haih..cane la org nk tertarik dgn agama Islam kalo begini perangai org2 Islam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ariffmustafa,
      mamat ni kalau dapat kat aku.....first sekali aku buat2 lalu sebelah dia.Bila dah agak2 kau2 punya distant,henjut kayu beroti 2x4 betul2 atas ubun dia biar dia megelitik macam kita hentak kepala ikan sembilang masa nak menyiang tu.Saper mat2 Isla yg nak tunjuk baik konon nak selamatkan dia,dgn mamat2 tu skali aku empok biar menggelitik sama dgn Patrik spongeBob nie!!!!

      Delete
  15. babi punye bangsa kafir..tak sedar diri kou tu dh tempang oku...fuck u patrick teoh

    ReplyDelete
  16. ariffmustafa : Agak2 lah bro. Xkan sampai dah hina agama Islam pon ko masih nk berdiam. Makin ramai la lahanat2 dan barua2 sundal berani nak persendakan Islam. Aku taw..perlu ada kelembutan dalam menegur. Tapi sekarang ni..dah terlampau ramai berani nk mengutuk Islam. Kalau kita diamkan..makin dipijak lah. Ada caranya bro untuk menarik org mengenal apa tu Islam. Dan contoh la kalau adik ke..mak ko ke kena maki. Adakah kau akan berdiam? Tidak sama skali..betul?

    ReplyDelete
  17. Kita ban apa sahaja filem bersangkutan dgn beliau.biar dia rasa kafir laknat najis

    ReplyDelete
  18. Wajib maafkan orang. Dan hukum bunuh orang tuh kalaw die xrepent bg yang murtad dan xmintak maaf bg yg non muslim baru lah boleh laksanakan. Hanya berkongsi maklumat.

    ReplyDelete
  19. kalo aku jumpe tepi jalan aku langgo je nih...

    ReplyDelete
  20. sabar.. Allah dan Rasulullah tak ajar kita membalas apa yang mereka buat.. Islam kepunyaan Allah... Allah tau menjaga kesucian dan kemurnian Islam... kita hanya perlu jaga akidah dan tingkah laku kita sebagai umat islam supaya tidak menjadi seperti mereka... renungkanlah tuan2 dan puan2... akhirat akan datang... disitu lah tempat dijanjikan buktinya islam adalah agama yang benar...

    ReplyDelete
  21. kepada orang atas saya ni.... sesiapa yang memaki maki dan mengatakan bahasa yang kasar mengenai bangsa cina ....ANDA JUGA ADALAH SAMA DENGAN PATRICK TEOH tu .... sama sama BODOH..... SETUJU TAK ORANG BAWAH SAYA ?

    ReplyDelete
  22. kalau dah cina bangsat... mmg bangsat jugak

    ReplyDelete
  23. bangsat gilee punya CINAA dpt kat luar lu MATI!!!

    ReplyDelete
  24. dia dah meminta maaf , maafkan sajalah asalkan perkara yang sama x berulang lagi itulah yang sepatutnya, jangan ditambah barah api akan nanti menjadi rusuhan yang menyakitkan orang disekeliling, moga berubah dan mendapat petunjuk kelak kepada beliau

    ReplyDelete
    Replies
    1. umat islam memang pemaaf..tapi jangan la keterlaluan..minta maaf then settle..kalau selalu mcm tu, org hina, minta maaf settle..orang hina, minta maaf, settle....org hina, minta maaf, settle..great sgt !

      Delete
  25. wow, aku sllu tgk pengkomen penpth ni sllunya racist, bila post2 yg berkaitan ngan kaum lain kat msia, senang ja korg mencarut, tak pk psl perasaan kaum lain in malaysia- tp bila libatkan d main majoriti kaum kat mlsia, naik angin plk.. Aku tak support mana2 pihak,so mmg benarlah wat goes around comes again- u respect others pple wil respect u 2, peace

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau anda kaji balik sejarah Malaysia dari zaman kegemilangan raja-raja Melayu, membawa ke zaman kejatuhan Melaka hingga berjaya dikalahkan Portugis, kemudian ijajah Inggeris, Sampai kepada pembentukan Malaysia, zaman darurat, tragedi 13 May hingga saat ini, anda akan tahu siapa yang rasis.

      Dari hanya mahu sekolah rendah, kemudian minta sekolah menengah, sekarang dah dapat universiti, kemudian minta semua guru Melayu di sekolah mereka dikeluarkan, minta jawatan menteri besar kemudian minta jadi jawatan timbalan perdana menteri dan sebagainya... dari semua ini apa kata anda...

      Delete
  26. fuck you teoh... ham ka can...

    ReplyDelete
  27. ko pergi la balik negara nenek moyang ko, datang malaysia nak buat bangsat mcm ni..ko memang x sedar diri..datang cari makan kat negara org ko buat taik pulak..malu aku selama ni suka tgk ko berlakon..rupanya perangai cam ni..

    ReplyDelete
  28. Memang salah apa yang Patrick Teo katakan tu tapi dia dah minta maaf kan? Kita ni pun manusia biasa saja, sentiasa buat salah.. Tapi nak tanya juga, apa komen para pembaca Penpatah yang racist sangat tu tentang statement Ibrahim Ali dari Perkasa tu tentang 'burn all Allah bible'?? Satu perkara yang pasti, kalau sampai statement dia tu benar-benar berlaku, Malaysia pasti tidak akan pernah aman lagi. Jadi, please lah you all, kalau boleh biarlah kita rendahkan hati kita, doakan semua ni agar baik-baik saja.. Sememangnya kerana mulut badan binasa tetapi jangan kerana mulut seorang, badan yang selebihnya juga binasa.. Renung-renungkanlah..

    ReplyDelete
  29. nk kutuk islam kena tngok ko duk kt negara mana.

    ReplyDelete
  30. mintak maap sebab takut diancam. niat dia tak berubah

    ReplyDelete
  31. orang bukan islam kutuk agama islam, kita sendiri marah tp kita sendiri yang beragama islam sejak LAHIR pun banyak mengikut larangan-Nya dan melanggar perintah-Nya...

    ReplyDelete
  32. kalu kita sendiri tak praktik kan ISLAM dalam hidup kita, jgn nak bercerekerama kat sini.. islam tu bukan sekadar IC, bukan sekadar agama, bukan sekadar bin/binti.. islam tu THE WAY OF LIFE.. cara hidup.. Firman Allah SWT dalam ayat 208 surah al-Baqarah bermaksud: "Wahai orang-orang yang beriman! Masuklah kamu ke dalam Islam secara menyeluruh dan janganlah kamu mengikuti langkah-langkah syaitan. Sesungguhnya syaitan itu adalah musuh kamu yang nyata." ni pakai tudung, tp sluar ketat.. bukan islam tuu,, laki plak main bola pakai sluar pendek,, bukan islam tu..sekadar renungan untuk kita semua.. sbb tu diorang x respek kita..

    ReplyDelete
  33. Sensitif giler la umat islam ni semua. Macam betul2 baik semua.aku tengok paling hancur antara semua agama korang gak. haih.

    ReplyDelete
  34. celaka dia ni..

    ReplyDelete
  35. dah hina islam,ko sng sng je nak minta maaf,ko ingat settle macam tu je ke...what the fucking patrick teoh.....patrick teoh fucker ..... kalo kau nak menganjing pegi tempat lain la babi....

    ReplyDelete
  36. Macam haram Jadah...dia hina islam..lepas tu mintak maaf...ni dah jadi tren depa..tren tarak teloq...tak tau nak respek..sama la mcm kes hina lagu negara ku...boh kow-kow..lepas tu mintak maaf...babi punya babi!!!

    ReplyDelete
  37. jmpa ini cina bodoh kasi tembak je

    ReplyDelete
  38. minta sesiapa usul undang2 hina islam penjara 20thn serta sebatan.. xble ikat jamin

    ReplyDelete
  39. Senang2 cakap mintak maaf.

    Apa kata kalau jumpa dia, kita tendang dia dulu.. lepas tu mintak maaf.

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri